Nieuwsoverzicht week 37
Jelmer Murrer bemachtigt VNAB Young Talent Award 2023
En de winnaar is… Jelmer Murrer. Jelmer, Underwriter Property bij HDI Global SE, werd gisteren verkozen tot winnaar van de VNAB Young Talent Award 2023. Hij volgt daarmee Max Hollemans op die vorig jaar de allereerste Award bemachtigde.
Lees verder
Maureen Schlejen nieuwe directievoorzitter Achmea Investment Management
Maureen Schlejen is per donderdag 15 september benoemd tot directievoorzitter van Achmea Investment Management. Zij volgt Jacob de Wit op, die zijn taken in het vierde kwartaal aan Maureen zal overdragen.
Lees verder
Expert-unique Context dankt relaties tijdens feestelijke jubileumviering
Afgelopen dinsdag werden op het strand in Noordwijk de jubilea gevierd van twee bedrijven die begin dit jaar zijn samengegaan: Context vierde het 15-jarig bestaan en RVJ Expertises & Taxaties het 65-jarig jubileum. Met de samenvoeging is de naam RVJ Expertises & Taxaties uit de markt verdwenen. Parallel daaraan werd wat voorheen ‘RVJ aan Zee’ heette omgedoopt naar ‘Context aan Zee’.
Lees verder
Marit van der Pool benoemd tot partner bij Kennedy Van der Laan
Kennedy Van der Laan heeft per 1 september Marit van der Pool (38) aangesteld als partner. Marit is al sinds 2010 werkzaam bij dit gerenommeerde advocatenkantoor en maakt deel uit van het gewaardeerde Verzekeringen & Aansprakelijkheidsteam.
Lees verder
Viskotter zinkt door falend lenspompsysteem
Op 23 december 2020 zonk de Nederlandse viskotter UK-160 Riemda voor de kust van Frankrijk. Alle opvarenden konden worden gered. Tijdens het binnenhalen van een van de visnetten maakte het schip een plotselinge slagzijbeweging naar stuurboord. Bij controle op het visverwerkingsdek, constateerde een bemanningslid dat het dek aan stuurboordzijde anderhalve meter onder water stond en dat de stuurboord lenspomp niet werkte.
Lees verder
Noortje de Beijer nieuwe CCO Cardano
Per 1 september 2023 is Noortje de Beijer benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van Cardano. Zij volgt Maureen Schlejen op, die Cardano verlaat.
Lees verder
Van Loon neemt strategische deelname in Schilder Zeker Plan
Assurantiekantoor Van Loon uit Dordrecht neemt met terugwerkende kracht per 1 januari 2023 een strategische deelname in Schilder Zeker Plan uit Rijswijk.
Lees verder
Martijn van Rijen naar Van Niekerk Cierenmans advocaten
Per september is Martijn van Rijen in dienst getreden bij Van Niekerk Cieremans advocaten. Van Rijen specialiseert zich in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht. Hij heeft de master Civiel recht aan de Universiteit Leiden in 2022 afgerond.
Lees verder
Lisette van Rossum en Margret Huisman richten Mentaal Letsel op
Per 1 september hebben Lisette van Rossum, Letselschadepsycholoog en Margret Huisman, Herstelcoach hun krachten gebundeld en een nieuwe onderneming gelanceerd: Mentaal Letsel. Met Mentaal Letsel richten zij zich op de psychologische begeleiding en coaching van letselschadeslachtoffers.
Lees verder
ARAG benoemt Kees Veenhof als Directeur Rechtshulp/COO
Met ingang van 19 september 2023 start Kees Veenhof (53) bij ARAG als directeur Rechtshulp/COO en maakt vanaf die datum deel uit van het directieteam van ARAG Nederland.
Lees verder
Astrid Brouwer en Ruud van Bommel gestart bij SIVI
Bij SIVI, het kennis- en standaardisatie-instituut voor de financiële dienstverlening, zijn vanaf september 2023 twee nieuwe collega’s gestart in de functie van Ketenmanager. Astrid Brouwer wordt Ketenmanager Volmacht distributie en Ruud van Bommel als Ketenmanager Provinciale distributie.
Lees verder
Mis geen enkel exemplaar van het gewaardeerde SCHADE magazine
Graag willen wij alle lezers attenderen op het belang van het doorgeven van een verhuisbericht wanneer u van adres verandert. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat u ons blad blijft ontvangen, boordevol waardevolle inzichten en informatie uit de branche.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716