Nieuwsbrief week 37
Succesvolle afpersing van KNVB schudt de beveiligingswereld op
Het besluit van de KNVB om losgeld te betalen aan Russische cybercriminelen wordt beschouwd als een verstandige zet, maar tevens als een verontrustend signaal voor de beveiligingswereld. Deskundigen vrezen dat meer grote bedrijven binnenkort doelwit zullen worden als de Nederlandse overheid niet snel maatregelen neemt. "Het lijkt erop dat afpersing werkt, en dit incident zal de trend alleen maar verergeren in de toekomst," waarschuwen zij.
Lees verder
Uw opleider op het gebied van Aansprakelijkheid, Schade en Verzekering
Bijscholen over causaliteit, verkeersaansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en/of verzekeringsfraude? Deze en nog veel meer onderwerpen staan in de boeiende cursusagenda van Studiecentrum Kerckebosch. Wees goed voorbereidt in lopende en nieuwe (letsel)schadezaken en start vandaag! Accreditatie NIVRE PE en/of NOvA PO is toegekend of in aanvraag. Bekijk aanbod.
Lees verder
Mathijs Hoek en Niels de Zeeuw starten Aspect Expertise BV
Ervaren schade-experts Mathijs Hoek (NIVRE-re) en ing. Niels de Zeeuw (NIVRE-re FUEDI-ELAE) verlaten na 17, respectievelijk 14 jaar Troostwijk Expertises om op 1 oktober a.s. onder de naam Aspect Expertise een eigen contra-expertisebureau te starten.
Lees verder
Söderberg & Partners stapt in vermogensbeheer met NNEK Vermogensopbouw
Söderberg & Partners Nederland en NNEK zijn verheugd hun strategische samenwerking aan te kondigen. De samenwerking markeert de uitbreiding van expertise en diensten van Söderberg & Partners, terwijl beide bedrijven zich blijven inzetten om holistisch financieel advies toegankelijk te maken voor een breder publiek. NNEK heeft twee duidelijke doelstellingen die naadloos aansluiten op de visie van Söderberg & Partners voor toekomstgericht advies en groeiende samenwerkingen.
Lees verder
Mickey Manders keert terug bij Coolen Expertise
Coolen Expertise is verheugd om de terugkeer van Mickey Manders in hun team te mogen aankondigen. Na een korte tussenstop bij een financieel adviesbureau, keert Mickey terug naar zijn roots als eigen contra-expert voor verzekerden. Eerder was hij al 4 jaar in dienst bij Coolen Expertise als bedrijfsschade-expert en inventaris-, en goederenexpert.
Lees verder
Kabinet investeert 500 miljoen euro in netwerkbedrijf Stedin
Het kabinet is voornemens om € 500 miljoen in het regionale netwerkbedrijf Stedin te investeren. Deze kapitaalstorting is op verzoek van Stedin om voldoende te kunnen blijven investeren in het elektriciteitsnet. Door de storting van eigen vermogen wordt de Nederlandse staat aandeelhouder in het bedrijf. Stedin zal hiermee een staatsdeelneming worden. De ministerraad is hier op voorstel van minister Kaag van Financiën en minister Jetten voor Klimaat en Energie mee akkoord gegaan.
Lees verder
21e PPS Congres 'De blik vooruit' in DeFabrique te Utrecht
Een vlot, snel, rechtvaardig en herstelgericht letselschadeproces is essentieel. Daarom staat dit proces centraal tijdens het 21e PPS Congres. Het evenement wordt georganiseerd door het Platform Personenschade van het Verbond van Verzekeraars in samenwerking met Studiecentrum Kerckebosch. Een van de sprekers is Prinses Laurentien van Oranje, zij vertelt over de ontwikkeling van een vernieuwende aanpak voor het herstel en de schadevergoeding van de kindertoeslagenaffaire.
Lees verder
Geslaagd Launch Event van QBE in Australische sferen
Op donderdag 7 september vierde de in 28 landen gevestigde, beursgenoteerde Australische (her)verzekeringsgroep QBE het eenjarig bestaan van de Nederlandse tak.
Lees verder
OOM Verzekeringen toernooisponsor van het Zuid Oost-Azië Hockey Toernooi
OOM Verzekeringen heeft met groot enthousiasme aangekondigd dat zij de toernooisponsor is van het Zuid Oost-Azië Hockey Toernooi 2023 (ZOAT 2023), dat plaatsvindt van 20 tot en met 22 oktober 2023 in Jakarta.
Lees verder
Maarten Jansen: autoschade-expert met een talent voor entertainment
Maarten Jansen is een naam die in Nederland bekendheid heeft verworven, niet alleen vanwege zijn professionele carrière als autoschade-expert bij Achmea, maar ook vanwege zijn opmerkelijke deelname aan het populaire televisieprogramma Holland's Got Talent. Deze getalenteerde professional is niet alleen bedreven in het beoordelen van autoschades, maar hij heeft ook het vermogen om een publiek te boeien en te vermaken. Zijn optreden werd beloond met een Golden Buzzer.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716