Nieuwsbrief week 36
Het CCV lanceert keurmerk voor beveiligingsplan tegen inbraak, BORG-A
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV) lanceert na diverse pilots en praktijkproeven bij beveiligingsbedrijven een nieuw keurmerk: BORG-A. Dit certificatieschema is een waardevol instrument voor o.a. pandeigenaren en verzekeraars waar beveiliging volgens de Verbeterde Risicoklassenindeling (VRKI) 2.0 niet toereikend is.
Lees verder
Arntz | van Helden breidt uit met Transport Goederen expert Marcel Beljaars
Op 1 september is Register-Expert Marcel Beljaars als expert Transport/Goederen in dienst getreden bij expertisebureau Arntz | van Helden. Marcel brengt 30 jaar ervaring mee en is inmiddels 23 jaar als Register-Expert ingeschreven bij het NIVRE.
Lees verder
+40 cursussen over aansprakelijkheid, (letsel)schade en verzekering
Zorg dat u goed bent voorbereidt in lopende en nieuwe (letsel)schadezaken en volg een cursus bij Studiecentrum Kerckebosch. Er is altijd een bijeenkomst die passend is voor uw wensen en vak. U leert van ervaren docenten uit de praktijk en accreditatie NIVRE PE- en/of NOvA PO is toegekend of in aanvraag. Bekijk het aanbod!
Lees verder
DEKRA Claims & Expertise trekt technisch brandonderzoeker John de Rooij aan
DEKRA Claims and Expertise breidt zijn diensten uit met technisch brandonderzoek en neemt daarvoor ervaren brandonderzoeker John de Rooij aan. John heeft zijn leven lang bij de brandweer gewerkt en was daarnaast jarenlang als begeleidend docent verbonden aan de leergang Brandonderzoek van het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV).
Lees verder
McLarens versterkt het expertise-team met twee junior schade-experts
Met het aanstellen van Gerjo Duinmeijer en Sander Smits als junior schade-experts zet de organisatie de ingeslagen koers voor verjonging van het team door. Werken aan continuïteit én opleiding binnen het vakgebied zijn de belangrijkste drijfveren voor de huidige werving- en selectie.
Lees verder
Ruim helft slachtoffers woninginbraak voelt zich minder veilig
Mensen voelen zich vaak minder veilig nadat iemand geprobeerd heeft in te breken, of als er een inbreker in huis is geweest. Ook het vertrouwen in anderen daalt. De inbraak kan ook slaapproblemen of angstklachten geven. De gevolgen van een inbraak zijn het grootst als er ook echt wat gestolen is. Dat meldt het CBS.
Lees verder
Else Bos treedt terug als lid van de directie en voorzitter Toezicht DNB
Begin 2024 treedt Else Bos terug als lid van de directie en voorzitter Toezicht van DNB. Bos werkt sinds 2018 bij DNB als lid van de directie en voorzitter Toezicht en is onder meer verantwoordelijk voor het toezicht op pensioenfondsen en verzekeraars en de digitale strategie toezicht.
Lees verder
SanlamAllianz biedt diensten aan in 27 Afrikaanse landen
Sanlam, Afrika's grootste niet-bancaire financiële dienstverlener, en Allianz, een van 's werelds grootste verzekeraars en financiële dienstverleners, hebben goedkeuring gekregen voor een joint venture die zal opereren onder de naam SanlamAllianz. SanlamAllianz wordt een toonaangevende pan-Afrikaanse niet-bancaire financiële dienstverlener die aanwezig zal zijn in 27 Afrikaanse landen. SanlamAllianz wil tot de top drie behoren, zowel qua marktaandeel als qua winstgevendheid, in de markten waarin het bedrijf actief zal zijn.
Lees verder
ARAG en KNVB weer op zoek naar de amateurscheidsrechter van het jaar
De KNVB en ARAG zetten ook dit seizoen (assistent-)scheidsrechters in de spotlights met de verkiezing Amateurscheidsrechter van het Jaar. Scheidsrechters kunnen van 5 september tot en met 8 oktober 2023 worden genomineerd.
Lees verder
Kampeerspullen vaak beschadigd door noodweer in zomermaanden 2023
Bosbranden, overstromingen, hagelstenen en stormen: veel Nederlanders kregen dit jaar tijdens hun vakantie te maken met noodweer. Uit een analyse van de ingediende reisclaims bij verzekeraar OHRA blijkt dat beschadigingen aan kampeerspullen deze zomer vaak geclaimd zijn.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716