Nieuwsoverzicht week 35
BIESBOER Expertise breidt team uit
Vandaag, 1 september, zijn Teun Strijbosch (40), Aimée Tent (25) en Yrjo Migchelsen (50) als technisch onderzoeker in dienst getreden bij BIESBOER Expertise, een van de oudste onderzoeksbureaus van Nederland. Ook is Yvonne Schaapherder (46) verwelkomd, waarmee ruime ervaring op het gebied van operationeel management is binnengehaald.
Lees verder
Mag de verzekeraar terugkomen op erkenning aansprakelijkheid
Op 25 mei 2023 heeft de rechtbank Den Haag zich in een deelgeschil gebogen over de vraag of de verzekeraar kon terugkomen op de volledige erkenning van aansprakelijkheid. Het betrof een zaak waarbij een motorrijder betrokken was geraakt bij een verkeersongeval en de verzekeraar van de betrokken auto aansprakelijk was gesteld.
Lees verder
Bestuursvoorzitter Jos Baeten: Succesvol halfjaar met sterke resultaten
In de woensdag verschenen halfjaarcijfers heeft bestuursvoorzitter Jos Baeten de uitzonderlijke prestaties van a.s.r. Nederland in van het lopende jaar benadrukt. De resultaten tonen een stijgende omzet, toenemende klanttevredenheid, sterke medewerkersbetrokkenheid en financiële stabiliteit.
Lees verder
QBE Nederland versterkt het Underwriting team met internationaal talent
Na de opening van QBE Nederland eerder dit jaar, blijft QBE groeien en benoemt een Junior Underwriter om alle productlijnen (Property, Liability & Financial Lines) verder te ondersteunen. Eda Coskun, die rechten studeerde in België en Turkije voordat ze ervaring opdeed in de verzekeringssector als Juridisch adviseur en claims handler begint 1 september.
Lees verder
Arjan Sandee maakt overstap naar Stipt Letselschade
Arjan Sandee treedt per 1 september 2023 in dienst bij Stipt Letselschade. Arjan heeft jarenlange ervaring in de letselschade aan de verzekeringszijde en als register-expert bij een expertisebureau. Hij gaat zich bij Stipt Letselschade inzetten als belangenbehartiger.
Lees verder
Kinderen zijn vaak slachtoffer van ernstige hondenbeten
EenVandaag meldt dat gedurende de afgelopen anderhalf jaar plastisch chirurgen bijna honderd ernstige gevallen van hondenbeten hebben geregistreerd, waarbij de slachtoffers chirurgische ingrepen ondergingen. Opvallend is dat het merendeel van deze slachtoffers kinderen betrof: maar liefst 44 procent van hen was jonger dan 8 jaar, en 11 procent zelfs nog een baby.
Lees verder
Twee nieuwe bestuursleden Stichting LEF
Stichting LEF (Leven En Financiën) opent het schooljaar 2023/2024 met twee nieuwe bestuursleden. Paula Mooij (CEO ABN AMRO Verzekeringen) en Michiel van Megen (Business Change & Implementatiemanager Rabobank) treden per 1 september toe tot het bestuur.
Lees verder
Bartjan Willenborg Chief Marketing Office Health & Benefits bij Marsh
Bartjan Willenborg is per 1 september benoemd tot Chief Marketing Officer (CMO) Health & Benefits bij Marsh McLennan. Hij wordt wereldwijd verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de marketingstrategie voor Mercer Marsh Benefits, dat kleine bedrijven, groeiende ondernemingen en internationale organisaties adviseert over employee benefits.
Lees verder
Xolutions Nederland trekt Coen de Rijke aan
Op 1 september is Coen de Rijke als schade-expert en taxateur in dienst getreden bij expertisebureau Xolutions Nederland B.V.
Lees verder
Remco Hoogweg Chief Value Proposition Officer bij BNP Paribas Cardif
BNP Paribas Cardif, wereldleider op het gebied van betalingsbescherming en specialist in partnerships, kondigt de benoeming van Remco Hoogweg aan als Chief Value Proposition Officer. Remco Hoogweg is verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van producten en diensten en de marketing- en CSR-strategie in zowel België als Nederland. Hij stuurt de afdelingen Digital, Productmanagement, Partnerships, B2C Sales, Marketing, Communicatie en CSR aan.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716