Nieuwsbrief week 35
Sterke OCG en solide bedrijfsresultaten voor NN Group in eerste helft 2023
NN Group presenteert sterke resultaten over de eerste helft van 2023 en een goede vooruitgang op het gebied van de strategische en financiële doelstellingen, hiermee wordt de kracht van de gediversifieerde activiteitenportefeuille in deze onzekere macro-economische omgeving onderstreept.
Lees verder
Aanbieders serviceproviders strijden om voorkeur intermediair
Bureau DFO en Atentikmarketing onderzoeken de prestaties van individuele aanbieders op diverse productmarkten en hebben al enkele interessante tussenresultaten gevonden. Opvallend is dat bij Particulier Schade en Zakelijk Schade een beperkt aantal aanbieders verantwoordelijk is voor een groot deel van de omzet.
Lees verder
Nieuwe ontwikkeling in onnodig afdanken van EV-accu's na botsing
Het Engelse Metis Engineering, specialist in batterijsensor-technologie, heeft het onnodige afdanken van gebruikte elektrische voertuigen (EV's) aangepakt als gevolg van het feit dat de automarkt onvoldoende toegang heeft tot de condities van voertuigaccu's.
Lees verder
Zomerkampen en schade; een (sportieve) schaderegeling
Naast het behartigen van de belangen van onze letselschade slachtoffers vinden wij het bij SAP Letselschade Advocaten ook belangrijk om in onze vrije tijd een beroep te doen op onze sportieve vaardigheden, dat schrijft Michelle Kootkar in haar onlangs verschenen blog waarbij zij ingaat op letselschade bij sport- of schoolkampen.
Lees verder
Bijna 460.000 huishoudens hebben inboedel niet verzekerd
In ons land heeft bijna 94,5 procent van alle huishoudens een inboedelverzekering. Uitgaande van 8,3 miljoen huishoudens betekent het dat bijna 460.000 huishoudens geen inboedelverzekering hebben. De cijfers zijn afkomstig van Hart van Nederland en vorige week bekendgemaakt.
Lees verder
Een golf van cyberbeveiliging voor de energiesector
Door de snelle overgang naar hernieuwbare energie is de energiesector steeds afhankelijker van technologie. Dit maakt de sector bijzonder kwetsbaar op het gebied van cyberbeveiliging, omdat deze afhankelijk is van onderling verbonden systemen en digitale technologieën die interacties tot een broedplaats maken voor bedreigingen zoals ransomware en phishing-aanvallen.
Lees verder
BHB Dullemond viert 25-jarig jubileum
BHB Dullemond bestaat 25 jaar en dit wordt gevierd met een jubileumevent bij Mereveld in Utrecht op donderdag 21 september. BHB Dullemond staat dan uitgebreid stil bij de internationale uitdagingen die er liggen voor de huidige brokerplatformen in de Europese verzekeringsmarkt.
Lees verder
Autoleasepark groeit in half jaar tijd met bijna 3%
In de eerste helft van 2023 groeit het Nederlandse autoleasepark tot bijna 1,3 miljoen voertuigen. Een toename in zowel personenauto’s als bestelwagens resulteert in een stijging van het leasepark van 2,9% (+ 36.500 voertuigen) ten opzichte van eind 2022. Ondanks een dalende economie, zorgt de sterke arbeidsmarkt voor meer vraag vanuit de zakelijke markt. Ook de toename in productie en uitlevering van auto’s draagt bij aan de groei van het leasepark.
Lees verder
Peter van Dijk als milieukundig schade-expert aan de slag bij Artium Experts
Op 15 augustus is milieukundig schade-expert Peter van Dijk gestart bij Artium Experts. Het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd betekende voor Peter niet dat hij met het expertisevak wilde stoppen.
Lees verder
Nieuws over beveiligingslek in Kadaster
Het nieuws over het beveiligingslek in het Kadaster wat gisteren door RTL Nieuws naar buiten is gebracht heeft een licht geworpen op de kwetsbaarheid van het afgeschermde gedeelte van het Kadaster. Het lek stelde iedereen in staat om op een eenvoudige manier toegang te krijgen tot de normaal gesproken beveiligde gegevens. 
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716