Nieuwsoverzicht week 34
Meijers Vitaal neemt People & Payment over
Meijers Vitaal neemt People & Payment over. Meijers beschikt hierdoor over een complete vitaliteitspropositie voor werkgevers, gebaseerd op advies, salarisadministratie, arbo- dienstverlening, casemanagement en verzuimverzekeringen. Alle medewerkerszaken onder één dak.
Lees verder
Medisch adviesbureau Zicht op Beter wordt onderdeel van Vanbreda Nederland
Medisch adviesbureau Zicht op Beter gaat per 21 augustus 2023 verder onder de vlag van Vanbreda Nederland. Met deze overname bundelen de bedrijven hun krachten op het gebied van arbodienstverlening.
Lees verder
Artie Debidien per 1 september benoemd tot commissaris van DNB
Op voordracht van de raad van commissarissen (RvC) van De Nederlandsche Bank heeft minister van Financiën Sigrid Kaag namens de aandeelhouder besloten tot de benoeming van Artie Debidien als lid van de raad van commissarissen (RvC). Zij volgt Margot Scheltema op die na afloop van haar zittingstermijn per 1 september terugtreedt.
Lees verder
Verbreed onderzoek na dodelijke beknelling op Beauforce
In de ochtend van 30 juni 2018 vond in de haven van St. Marc op Haïti aan boord van het Nederlandse vrachtschip de Beauforce een dodelijk voorval met een luikenwagen plaats, de tweede dodelijke beknelling aan boord van de Beauforce in drie jaar tijd.
Lees verder
Sandra Nooyen start eigen kantoor ‘Het Huis van Verzekeringen’
In de wereld van verzekeringen is er een nieuwe speler verschenen. Sandra Nooyen, een ervaren professional in de verzekeringsindustrie, heeft haar eigen assurantiekantoor opgericht onder de naam 'Het Huis van Verzekeringen'. Met een jarenlange ervaring in de branche is Sandra Nooyen vastberaden om haar stempel te drukken met een innovatieve benadering van verzekeringen, gericht op woningen in het hogere segment in zowel Nederland als in het buitenland, evenals op omvangrijke vastgoedportefeuilles in Nederland.
Lees verder
Vrijspraak voor eigenaar van loslopende hond na dodelijk fietsongeval
In een recente juridische zaak heeft de rechtbank een 62-jarige man uit Heerewaarden vrijgesproken van betrokkenheid bij een fataal fietsongeluk. De man was eigenaar van een loslopende hond die kortstondig uit het zicht raakte terwijl ze samen op een dijk liepen.
Lees verder
Operationeel resultaat van Achmea stijgt naar 405 miljoen euro
Vandaag presenteert Achmea de cijfers over het eerste halfjaar van 2023 waarbij een sterke groei in premie en resultaat te zien is. De financiële markten waren minder volatiel dan in 2022 waardoor het rendement op beleggingen is verbeterd. Echter blijft de maatschappelijke en economische context waarin we opereren dynamisch en onzeker.
Lees verder
Wonen onder een vliegroute of in de buurt van een vliegveld is dat veilig
Als burgers onder een vliegroute of in de buurt van een vliegveld wonen, moeten zij ervan uit kunnen gaan dat het veilig is. De overheid speelt een belangrijke rol om de veiligheid van hen te waarborgen. Toch gaat het soms mis en gaat dat kan ten koste gaan van de veiligheid van burgers.
Lees verder
Drievoudige jubileumviering bij McLarens Nederland
Een augustusmaand vol vieringen bij McLarens Nederland waar maar liefst drie gewaardeerde medewerkers op 1 augustus bijzondere jubilea vierden. Het bedrijf verheugt zich om dit moment te markeren. Met trots feliciteren zij Margaret Vos – van Rijswijk, Maike Huisman en Jurjen Witte, die respectievelijk 30, 25 en 20 jaar lang een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan de organisatie. Een prachtige gelegenheid om terug te blikken op hun diverse carrières!
Lees verder
Shortlist scriptieprijs 2023 Stichting Beer impuls bekend gemaakt
Ook dit jaar zal de scriptieprijs van Stichting Beer impuls weer worden uitgereikt aan de beste masterscriptie op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en/of personenschade. De shortlist werd inmiddels bekend gemaakt nadat de jury een oordeel vormde op basis van geanonimiseerde scripties.
Lees verder
Ronald Koster maakt de overstap naar WTW
Ronald Koster zal per 1 september 2023 in dienst treden bij WTW als Senior Risk Engineer. De afgelopen elf jaar is hij als risicodeskundige werkzaam geweest bij Burghgraef van Tiel & Partners.
Lees verder
Nieuwe editie SCHADE magazine verschijnt volgende week
De nieuwe editie van het SCHADE magazine verschijnt volgende week. In deze editie onder andere aandacht voor de klimaatschades in de zomermaanden, interessante interviews met o.a. SOCOTEC, Biesboer Expertise en nog veel meer. Neem een abonnement en ontvang nog dit nummer.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716