Nieuwsoverzicht week 30
Burghgraef van Tiel publiceert Stappenplan Energie Opslag Systemen
Burghgraef van Tiel & Partners heeft een stappenplan gepubliceerd om ervoor te zorgen dat Energie Opslag Systemen (EOS) op een veilige manier toegepast kunnen worden. Steeds meer particulieren en bedrijven zullen overstappen op een EOS. Voor EOS tot 20 kWh zijn er echter nog geen vergunningseisen voorhanden.
Lees verder
Nienke Meijer nieuw lid Raad van Commissarissen Achmea
Tijdens de Buitengewone Algemene Vergadering (BAV) van Achmea hebben de aandeelhouders vandaag Nienke Meijer benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Achmea. Haar benoeming geldt voor een periode van vier jaar en is goedgekeurd door De Nederlandsche Bank. Nienke Meijer vervult de vacature van Lineke Sneller, die in april is teruggetreden.
Lees verder
WTW lanceert Property Rebuild Assessment Service in samenwerking met Kroll
WTW, wereldwijd advies- en bemiddelingsbureau, is een samenwerkingsverband aangegaan met Kroll voor de lancering van een Property Rebuild Assessment Service, die klanten nauwkeurige taxaties en advies biedt om te zorgen voor een goede bescherming van eigendommen en om te voorkomen dat er te veel wordt betaald voor verzekeringsdekking.
Lees verder
Zoë Brouwers projectondersteuner bij Herstelpartner
Vanwege de groei van Herstelpartner, gespecialiseerd in calamiteiten herstel, gaat Zoë Brouwers per 1 september het team versterken als Projectondersteuner. Met de komst van Zoë is Herstelpartner in staat om hun positie binnen de branche verder uit te bouwen.
Lees verder
FERMA dringt aan op prioriteit van groene en digitale transitie
FERMA dringt er bij Spaans voorzitterschap op aan belangrijke EU-beleidsdossiers op het gebied van groen en digitale transitie over de eindstreep te trekken. Vooruitgang is cruciaal om Europees concurrentievermogen te stimuleren en voortzetting van dynamische en betaalbare (her)verzekeringsmarkt mogelijk te maken nu de EU-verkiezingen naderen.
Lees verder
Superscript benoemt Alan Lewis tot Europees commercieel manager
De Europese tech-verzekeringsmakelaar Superscript kondigt de benoeming aan van Alan Lewis (48) als Senior European Commercial Manager op het Europese hoofdkantoor in Rotterdam. In zijn nieuwe functie wordt Lewis verantwoordelijk voor het toezicht op de commerciële activiteiten en het stimuleren van de groei van Superscript in Europa.
Lees verder
Veiligheid in de scheepvaartindustrie blijft groot risico
Ondanks de sterke daling in het aantal verliezen van schepen, blijven branden op schepen een van de voornaamste veiligheidsproblemen in de scheepvaartindustrie. Dit blijkt weer uit de brand op de Fremantle Highway, het autotransportschip wat deze week in brand vloog voor de Nederlandse kust, waar duizenden voertuigen aan boord zijn en wat op weg was van Duitsland naar Egypte.
Lees verder
Uco Vegter is per september benoemd tot divisievoorzitter van Interpolis
Interpolis heeft Uco Vegter per 1 september 2023 benoemd tot divisievoorzitter. Uco volgt Chantal Vergouw op, die sinds 1 juni lid is van de Raad van Bestuur van KPN.
Lees verder
Nieuwe mijlpaal voor Nh1816 Verzekeringen van 500 miljoen premieomzet
Nh1816 realiseert een fenomenale groei met uitstekende klanttevredenheid. Twintig jaar geleden, in 2003, keek Nh1816 met elkaar naar de toen magische grens van 50 miljoen euro premie, behaald in bijna 180 jaar. Nu behalen ze met elkaar een omzet van die omvang in één jaar.
Lees verder
DUPI trekt Erwin Henkes aan als Commercieel Directeur Property & Casualty
Op 1 augustus aanstaande treedt Erwin Henkes als Commercieel Directeur Property & Casualty in dienst bij DUPI Underwriting Agencies. Erwin brengt ruim 28 jaar aan kennis en ervaring op het gebied van Casualty en Property verzekeringen met zich mee.
Lees verder
Verzekeraars ontvangen honderden schademeldingen na uitzonderlijk noodweer
Eurocross en de ANWB hebben elk meer dan vijfhonderd schademeldingen ontvangen na het zware noodweer in Italië op maandagavond. De meeste meldingen betreffen beschadigde auto's, campers en caravans als gevolg van enorme hagelstenen.
Lees verder
Opleiding NIVRE-expert Personenschade verkrijgt Hbo-accreditatie
Letsel Opleidingen heeft als eerste opleidingsinstituut voor de Opleiding tot NIVRE-expert Personenschade een Hbo-accreditatie verkregen.
Lees verder
Toegenomen beveiliging door aantal explosies woonhuizen en bedrijfspanden
Onlangs zijn er in de media herhaaldelijk berichten verschenen over toenemende explosies bij woningen, bedrijven en andere doelwitten, waaronder auto's. Het afgelopen halfjaar heeft ons een zorgwekkend beeld laten zien, met 246 aanslagen op woningen (162), bedrijven (64) en andere doelen, zonder enige beperking tot alleen grote steden.
Lees verder
Najet Yacoubi neemt afscheid als voorzitter VbV-bestuur
Na 4 jaar een bestuursfunctie bij Stichting VbV te hebben vervuld, neemt Najet per 1 augustus afscheid: Hoe heeft ze de afgelopen periode ervaren en wat is volgens haar de kracht van VbV?
Lees verder
DEKRA winnaar van het Assurantie Hockey Toernooi
Eind juni vond in Rotterdam het jaarlijkse Assurantie Hockey Toernooi plaats waar 19 teams om de felbegeerde beker en het gouden kratje streden. DEKRA Claims and Expertise B.V. ging er met de beker vandoor.
Lees verder
Richard Huijsman project manager bij BELFOR onverwachts overleden
BELFOR Nederland schrijft op haar eigen LinkedIn pagina dat zij met diepe droefheid relaties op de hoogte stellen van het onverwachte overlijden van hun collega Richard Huijsman, Project Manager bij de vestiging in Rotterdam.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716