Nieuwsoverzicht week 28
Wij wensen iedereen een hele fijne zomer
De zomermaand is inmiddels al in volle gang en wij willen iedereen een hele fijne vakantie toewensen. De zomer is het moment om te ontspannen, nieuwe energie op te doen en quality time door te brengen met vrienden en familie.
Lees verder
Feit of fabel: Ben je verzekerd met slippers aan achter het stuur?
In de zomer, wanneer het warmer wordt, is het vaak verleidelijk om met slippers in de auto te stappen. Of het nu vanaf het strand naar huis is of om snel even boodschappen te doen, de vraag rijst of dit wettelijk is toegestaan en of je verzekerd bent als je een ongeluk veroorzaakt. Laten we eens kijken naar de regels en voorschriften hieromtrent.
Lees verder
SCHADE golfdag haalt 8.750 euro op voor de Brandwondenstichting
De SCHADE golfdag van donderdag 29 juni was met bijna 100 deelnemers niet alleen een succesvolle netwerkdag, maar er is ook een bedrag van 8.750 euro opgehaald. Vrijdag 7 juli heeft de uitgever van het SCHADE magazine Margret Wallaard de cheque overhandigd aan Ariënne de Boer van de Nederlandse Brandwonden Stichting.
Lees verder
CED neemt FOPERTEK in Spanje over
CED Spain, onderdeel van de CED Group, Europees marktleider op het gebied van dienstverlening voor integraal schademanagement, heeft op 10 juli in Spanje FOPERTEK SL overgenomen. De overname versterkt de positie van CED in Spanje op het vlak van expertise-dienstverlening op het vlak van Mobility en Property.
Lees verder
(Her)benoeming van bestuursleden bij de VNAB
De algemene ledenvergadering van de VNAB heeft op maandag 5 juni jl. ingestemd met de herbenoeming van voorzitter Danny van der Eijk en uitvoerend bestuurder Rob ter Mors en de benoeming van Leonique van Houwelingen (Aon).
Lees verder
Verzekeraars trekken aan de bel over risico's zorgkosten in het buitenland
Deze week is er in het nieuws aandacht besteed aan het groeiende aantal Nederlanders dat in het buitenland geconfronteerd wordt met buitensporig hoge zorgkosten, waarbij sommigen zelfs gedwongen zijn hun huis te verkopen om de rekeningen te kunnen betalen. Verzekeraars waarschuwen nu: controleer vóór vertrek of medische kosten gedekt zijn.
Lees verder
Opinie: Sectoraanpak moet digitale weerbaarheid snel dichterbij brengen
Op 3 juli publiceerde de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid, Pieter-Jaap Aalbersberg, het Cybersecuritybeeld 2023. Onder de titel 'Verwacht het onverwachte' waarschuwde hij voor de aanhoudende dreiging van cybercriminaliteit. Cybercriminelen worden steeds slimmer. Logisch omdat er veel geld mee te verdienen valt en ze met behulp van AI meer mogelijkheden krijgen. Dat leidt tot veel schade voor organisaties en de samenleving. Aalbersberg pleit daarom voor het vergroten van onze weerbaarheid.
Lees verder
Alpina Group neemt P&W Financial Consultants en Poliscounter over
Alpina Group, specialist in financiële dienstverlening in Nederland en België, heeft P&W Financial Consultants B.V. en De Poliscounter VOF overgenomen. Met deze overnames verstevigt Alpina Group zowel zijn online positie als zijn positie in de regio Rotterdam.
Lees verder
Gerard de Noord nieuw lid Technische commissie Engineering VNAB
De VNAB heeft vandaag aangekondigd dat men verheugd is met de komst van Gerard de Noord als nieuw lid van de Technische commissie Engineering.
Lees verder
Schadevergoeding tot 12.000 euro per afgedankte Stint
In een recent artikel van het AD wordt gemeld dat kinderopvangorganisaties en postbedrijven binnenkort een schadevergoeding van de staat kunnen ontvangen voor afgedankte Stints. Volgens het voorgestelde plan kunnen ze een vergoeding krijgen van maximaal 12.000 euro per exemplaar van deze omstreden elektrische bolderkar.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716