VACATURESPECIAL - juli
De laatste vacaturespecial voor de zomervakantie
Dit is de laatste vacaturespecial voordat de vakantieperiode begint. We begrijpen dat velen van jullie zich klaarmaken om te genieten van welverdiende rust en ontspanning. Maar voordat je je volledig in de vakantiemodus stort, willen we je nog eenmaal voorzien van enkele geweldige carrièremogelijkheden.
Lees verder
VACATURE ARTIUM EXPERTS: Bouwkundige en civieltechnische schade-experts
Artium Experts is een relatief klein en zelfstandig expertisebureau met een enthousiast team van maritieme, bouwkundige, civieltechnische, milieukundige en werktuigbouwkundige specialisten in Barendrecht en Hoogeveen. We zijn op zoek naar versterking op bouwkundig en civieltechnisch gebied. Ben je al expert, dan ligt er bij ons mooi werk op je te wachten. Heb je nog geen ervaring als schade-expert, dan leiden wij je op en zul je ervaren dat het een prachtig vak is!
Lees verder
VACATURE VAN DER TOORN: (Aankomend) expert Personenschade
Van der Toorn Personenschade is op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Zit je al in een buitendienstfunctie of wil je daar naartoe groeien? Wil je NIVRE-expert worden, hou je van afwisseling in je dossiers, vrijheid van handelen en de meest ervaren collega's om mee te sparren? Lees dan verder en neem contact met ons op!
Lees verder
VACATURE SCHADENET AMES: SCHADECALCULATOR
Wil jij jouw passie voor auto’s combineren met klant- en servicegerichtheid? Ben jij de schadeadviseur die het leuk vindt om verantwoordelijk te zijn voor de gehele werkvoorbereiding en de administratieve afwikkeling van alle schadedossiers? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!
Lees verder
VACATURE VMD KOSTER: MANAGER VOLMACHT EN SERVICEPROVIDING
Ben jij de ervaren verzekerings- en volmachtspecialist met de ambitie om een team te leiden? Reageer dan op onze vacature voor de functie van manager volmacht en serviceproviding. In deze rol geef je leiding aan de acceptanten en de medewerkers polisadministratie particulier en voer je het accountmanagement voor de aangesloten verzekeringsintermediairs. Ook ga je een grote rol spelen in de integratie van nieuw aangekochte kantoren binnen de cultuur en bedrijfsvoering van VMD Koster.
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: TRANSPORTSCHADE-EXPERT
Ben jij enthousiast en vind je het leuk om (logistieke) puzzels op te lossen? Kan jij zelfstandig werken en ben jij een teamspeler die zich verder wil ontwikkelen? Als jij je wil bezighouden met de behandeling van een grote diversiteit aan transport- en logistieke schadegevallen, dan zou jij zomaar binnenkort deel kunnen uitmaken van ons hechte team met specialistische kennis. Naast passie voor ons vak, staan teamgeest en het maatschappelijk welzijn voorop.
Lees verder
VACATURE TIJBOUT LETSELSCHADE: ERVAREN LETSELSCHADE-EXPERT
Ben jij een ervaren letselschade-expert met een positieve mindset en inlevingsvermogen? Krijg je energie van uitdagingen en investeer je graag in je persoonlijke ontwikkeling? Dan ligt er voor jou een kans bij Tijbout Letselschade!.
Lees verder
VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Ervaren letselschadebehandelaar
Ben je toe aan een serieuze stap in je carrière en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij kwaliteit voorop staat en tevens in verhouding staat tot je dossierbestand? Heb je veel ervaring als letselschadebehandelaar en wil je nieuwe talenten ontwikkelen? En geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE TIJBOUT LETSELSCHADE: AANKOMEND LETSELSCHADE-EXPERT
Ben jij een aankomend letselschade-expert met een positieve mindset en inlevingsvermogen? Krijg je energie van uitdagingen en investeer je graag in je persoonlijke ontwikkeling? Dan ligt er een kans bij Tijbout Letselschade en ben jij de nieuwe collega die we zoeken!
Lees verder
VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Ervaren letselschaderegelaar
Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij kwaliteit voorop staat? Heb je veel ervaring als letselschaderegelaar in de buitendienst en wil je nieuwe talenten ontwikkelen? Wil je gericht bezig zijn met integrale behandeling en regeling van complexe schaderegelingsvraagstukken? En geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE KRACHT! LETSELSCHADE: BELANGENBEHARTIGER
Kracht! Letselschade groeit en is op zoek naar jou. Een belangenbehartiger die, net als wij, het slachtoffer centraal stelt. Onze kernwoorden zijn: zelfstandig, passie, meegroeien, werkplezier, betekenisvol, vasthoudend.
Lees verder
VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Young professional letselschaderegelaar
Ben je toe aan een tweede stap in je carrière en zoek je versnelling in je ontwikkelpad? Wil je gericht leren in de dagelijkse praktijk? Heb je de ambitie te groeien naar schaderegelaar buitendienst? Geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716