Nieuwsoverzicht week 24
NIVRE publiceert Jaarverslag 2022
Het jaarverslag van het NIVRE is verschenen. Verscheen het jaarverslag 2021 nog in het zwart/wit, het jaarverslag 2022 verscheen in een gloednieuw, fris jasje, wat te danken is aan de nieuwe huisstijl die onlangs door het NIVRE is geïntroduceerd.
Lees verder
Kennedy Van der Laan benoemt Jelle Blom tot partner
Jelle Blom is per 1 juni benoemd tot partner van Kennedy Van der Laan. Binnen het Commercial & International Trade team richt Jelle’s praktijk zich op transacties, geschillen en advisering over commerciële contracten, waaronder franchise, agentuur en distributie.
Lees verder
Drukbezochte Crawford Haringparty
Afgelopen dinsdag vond voor het eerst sinds drie jaar weer eens de drukbezochte Crawford Haringparty plaats. Tijdens de party werd de benoeming van Dennis Jansen, die met ingang van 1 september vakgroepmanager Property Nederland wordt, bekendgemaakt, evenals die van Pim Doomen.
Lees verder
Klimaatsymposium Klimaatverandering en extreem weer
Het Nederlands Instituut Publieke Veiligheid NIPV heeft de publicatie ‘klimaatverandering en extreem weer’ uitgebracht. Het eerste exemplaar van de publicatie is op 31 mei overhandigd door algemeen directeur IJle Stelstra van NIPV aan Rob Sluijter, programmamanager Early Warning Centre KNMI, tijdens het klimaatsymposium Klimaatverandering en extreem weer.
Lees verder
Crawford kondigt wijziging in MT Property aan
Tijdens de haringparty van Crawford werd vandaag bekendgemaakt dat er een wijziging zal plaatsvinden in het MT Property van Crawford. Met ingang van 1 september zal Marius Rijnten, verantwoordelijk voor de afdeling Brand & Techniek in Nederland, het stokje overdragen aan Dennis Jansen die als Vakgroepmanager Property Nederland verantwoordelijk wordt voor alle property-experts van Crawford.
Lees verder
Themabijeenkomst over zorgfraude
Vanmorgen vond de themabijeenkomst van het RIEC over zorgfraude plaats in het Biosintrum in Oosterwolde. De ochtend stond in het teken van het thema zorgfraude en zorgcriminaliteit. De hoge opkomst en recente onderzoeken en publicaties onderschrijven de urgentie en het belang hiervan.
Lees verder
Joekie van Gogh naar Eldermans|Geerts Advocaten
Joekie van Gogh gaat na vijf jaar dienstverband van MediRisk naar Eldermans|Geerts Advocaten.
Lees verder
Het Waarborgfonds verbetert dienstverlening met nieuw portaal
Het Waarborgfonds is er voor iedereen die schade heeft door een onverzekerd of onbekend motorvoertuig. In 2022 heeft de stichting haar online omgeving grondig verbeterd in de hoop de klanttevredenheid en doorlooptijd van dossiers verder omhoog te krikken. Uit het jaarverslag van 2022 blijkt dat dit wel degelijk is gelukt.
Lees verder
Vier nieuwe salary partners bij Poelman van den Broek
Advocaten Emile Sahhar, Lonneke Nouwen, Marloes Beeren en Juuk Hulshof zijn per 1 juli benoemd tot salary partner van Poelman van den Broek. Naast hun expertises brengen zij een frisse blik en jonge visie op zaken mee.
Lees verder
Lengkeek breidt expertisecorps uit
Lengkeek heeft het expertisecorps op de vestiging in Zwolle uitgebreid met een schade-expert Brand en een bouwkundig CVT-expert.
Lees verder
Allianz Direct winnaar Independer Award Auto 2023
Dit jaar reikt Independer, de grootste vergelijkingssite van Nederland, voor de tweede keer op rij de 'Independer Award Auto' uit. Deze award wordt toegekend aan de autoverzekeraar die de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.
Lees verder
NARIM congres in podcast-vorm
Het NARIM congres Transform to Perform op 25 mei jl. is in podcast-vorm verschenen. Tijdens het congres kon iedere deelnemer twee subsessies naar keuze volgen. Het aanbod was echter veel groter dan dat.
Lees verder
Halve finale opdracht voor Young talent award
De in april bekendgemaakte halve finalisten van de Young talent award zijn de afgelopen tijd hard aan de slag gegaan met de halve finale opdracht. Zij kregen de opdracht om een video te maken waarin zij studenten en ander jong talent enthousiasmeren voor een baan in de coassurantiemarkt.
Lees verder
Movir organiseert webinar Beter slapen, meer energie! 
Maar liefst de helft van alle Nederlanders is ontevreden over hun slaap en zo’n 25% kampt met slaapproblemen. Slaapproblemen kosten veel tijd en energie. Op 21 en 29 juni organiseert Movir een webinar over slaap. Deelnemers leren in 60 minuten de belangrijkste dingen die ze moeten weten over slaap.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716