Nieuwsoverzicht week 22
Wido Roodink nieuwe Commercieel Manager Polygon Nederland
De groei van Polygon en een vrijgekomen vacature in de regio Noord-Nederland heeft ertoe geleid dat er een nieuwe functie van Commercieel Manager binnen Polygon is ontstaan. Wido Roodink gaat zich richten op de groeistrategie van Polygon, het samenwerken met het International Sales team en hij wordt de contactpersoon voor de key accounts in Noord-Nederland.
Lees verder
Allereerste VNAB co-podium
Dit jaar maakt de VNAB plaats voor een geheel nieuw concept, het allereerste VNAB co-podium. In samenwerking met de technische commissies zet de VNAB de spotlights op actuele ontwikkelingen binnen de branches.
Lees verder
Chubb lanceert nieuw team voor hulp aan tussenpersonen in Benelux
Chubb Benelux heeft vandaag de lancering aangekondigd van een speciaal team van acceptanten dat tussenpersonen gaat bedienen met snelle verzekeringsoffertes voor middelgrote ondernemingen.
Lees verder
Succesvol beroep op fraude onder autoverzekering
Zijn resultaten uitgelezen voertuigelektronica en autosleutels voldoende voor bewijs fraude in de zin van de polisvoorwaarden? Kennedy Van der Laan gaat in op deze casus.
Lees verder
DGA gaat strategisch partnership aan met Söderberg & Partners
DGA, gespecialiseerd adviesbureau voor Directeur Groot Aandeelhouders (DGA's) gevestigd in Den Haag, heeft vandaag bekend gemaakt een strategische partner gevonden te hebben in Söderberg & Partners. Söderberg & Partners zal met terugwerkende kracht een minderheidsaandeel nemen in DGA.
Lees verder
CSrental en Trition gaan samenwerking aan
CSrental en Trition hebben met ingang van heden de krachten gebundeld in tijdelijke en totale klimaatoplossingen. Door deze samenwerking wordt er gebruik gemaakt van elkaars ervaring en expertise. Hiermee wordt de positie van beide partijen in de markt versterkt en kan een grotere groep klanten profiteren van het specialistische aanbod.
Lees verder
100ste FairPlay Certificering gevierd met VAR in amateurvoetbal
Zaterdag hebben de KNVB en ARAG de 100ste Fairplay Certificering uitgereikt aan v.v. Hierden. Het certificaat wordt uitgereikt aan clubs die een professioneel arbitragebeleid voeren. Ter ere van deze mijlpaal werd er een bijzondere wedstrijd gespeeld: de VAR was aanwezig in Hierden, een eenmalig unicum in het amateurvoetbal.
Lees verder
De Vereende gebruikt groei om zich verder te professionaliseren
In het vandaag gepubliceerde jaarverslag van de Vereende blijkt dat 2022 een enerverend jaar was. Ondanks de naweeën van corona en de invloed van oorlog in Oekraïne zijn de resultaten echter goed. De Vereende heeft verder gebouwd aan een stabieler fundament en de organisatie verder geprofessionaliseerd.
Lees verder
DIAS Group breidt dienstenpakket uit door overname BaseNet
DIAS Group, aanbieder van softwareoplossingen aan MKB-bedrijven, corporates en dienstverlenende organisaties, heeft BaseNet overgenomen waarmee DIAS de sectoren advocatuur en juridische dienstverlening aan het dienstenpakket toevoegt.
Lees verder
Letselschade.com breidt team uit
Letselschade.com heeft het team uitgebreid. Met ingang van 1 juni zijn Evy Tsepelis en Nicky Trijssenaar in dienst getreden bij het expertisebureau.  
Lees verder
Diefstal elektrische/hybride Toyota's neemt gestaag toe
Het aantal diefstallen van elektrische/hybride voertuigen neemt nog steeds toe. In het afgelopen jaar zijn er bijna twee keer zoveel gestolen dan een jaar eerder: 574 in 2021 tegenover 1.002 in 2022. “Verontrustend”, vindt het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV).
Lees verder
NARIM Congres 2023: Transformeren, inspireren en netwerken
Een grote opkomst, een inspirerende keynote spreker, subsessies die anders waren dan anders, een trotse winnaar van de NARIM Award, een enthousiaste winnaar van de Aon Scholarship en schaterlachend de dag eindigen. En dat op een mooie locatie waar de aanwezigen ruim de tijd namen om te netwerken onder het genot van een hapje en drankje. Dat waren de ingrediënten van het NARIM Congres 2023.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716