Nieuwsbrief week 21
Bijna 4 miljard euro aan milieu-investeringen door bedrijven
Bedrijven hebben in 2022 meer geïnvesteerd in innovatieve milieuvriendelijke technieken die in aanmerking komen voor belastingvoordeel. Dit blijkt uit het jaarverslag MIA\Vamil dat de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) publiceert.
Lees verder
Winston van Ee stapt over naar apc holland partner DIAS Software
Afgelopen jaar heeft apc Holland het 10 jarig bestaan gevierd met daarbij ook het 10 jarige werkjubileum van eigenaar Paul Röthengatter en CIO Winston van Ee. Na 10 jaar is het voor Winston nu tijd voor een nieuwe uitdaging en gaat hij in de zomer starten bij apc holland partner DIAS Software, waar hij als business consultant aan de slag gaat.
Lees verder
+35 cursussen over Aansprakelijkheid, (letsel)schade en verzekering
Zorg dat u goed bent voorbereidt in lopende en nieuwe (letsel)schadezaken en volg een cursus bij Studiecentrum Kerckebosch. U leert van goed beoordeelde en ervaren docenten uit de praktijk. Accreditatie NIVRE PE- en/of NOvA PO-punten. Bekijk aanbod.
Lees verder
Massaclaim Google wegens massale privacyschendingen
Techreus Google moet stoppen met het illegaal verzamelen en verwerken van gegevens van Nederlandse consumenten voor eigen commercieel gewin. Ook moet Google gebruikers een schadevergoeding betalen voor zijn langdurige en ongehoorde privacyschendingen. Dat eisen Stichting Bescherming Privacybelangen en de Consumentenbond. De Stichting en de Consumentenbond roepen consumenten op zich aan te sluiten bij de juridische actie tegen Google en hun rechten af te dwingen.
Lees verder
Spotr een van de winnaars van de Zurich Innovation Championship
Spotr, een Nederlandse scale-up die met behulp van AI digitale inspecties van vastgoedportefeuilles op schaal uitvoert, is geselecteerd als een van de winnaars in de prestigieuze Zurich Innovation Championship 2023. De winnaars werden officieel bekendgemaakt op maandag 22 mei in Zurich; een belangrijke mijlpaal in Spotr’s missie om een revolutie teweeg te brengen in de verzekeringssector.
Lees verder
Roundcube Holding, moederbedrijf van CCS, neemt Paston Solutions BV over
Roundcube Holding, moederbedrijf van CCS, breidt portfolio uit met overname van Paston Solutions B.V. om efficiënte portefeuille rationalisatie voor verzekeraars en distributiepartners mogelijk te maken.
Lees verder
BHB Dullemond gaat samenwerking aan met FTI Consulting
De komende jaren zal verdere schaalvergroting in combinatie met internationalisatie een belangrijk thema worden voor het Nederlands intermediair. Daarom is BHB Dullemond een strategische alliantie aangegaan met FTI Consulting, een internationaal managementadvieskantoor met een wereldwijd netwerk, om samen M&A diensten aan te bieden voor de verzekeringssector.
Lees verder
Clean up on Tour, suppend zwerfafval in het hele land verzamelen
Woensdag 17 mei 2023 was de kick-off van Clean up on Tour, een initiatief van het Watersportverbond en Allianz Benelux. Deze SUP tour reist de komende zomer door het hele land, waarbij zwerfafval uit het water wordt opgeruimd. Je kunt leren suppen én helpt de natuur een beetje schoner maken!
Lees verder
Meta in beroep tegen recordboete van 1,2 miljard euro
Facebook-moederbedrijf Meta heeft onlangs een recordboete van 1,2 miljard euro opgelegd gekregen wegens schending van de privacywetgeving. Deze boete is de hoogste privacyboete die ooit in Europa is opgelegd. Het vorige record stond op naam van Amazon, dat in juli 2021 een boete van 746 miljoen euro kreeg vanwege het verwerken van persoonsgegevens op een manier die in strijd was met de Europese privacywetgeving. Meta gaat in beroep tegen naar hun eigen zeggen 'onnodige' boete.
Lees verder
De laatste vrije plekken voor de SCHADE golfdag
De SCHADE golfdag wordt gehouden op BurgGolf Gendersteyn in Veldhoven. Met meer dan 100 deelnemers worden er op de 25 holes baan 18 holes gespeeld. Je kunt nog inschrijven voor de laatste vrije flight. Individuele deelname is op aanvraag. Wil je er bij zijn maar heb je nog te weinig ervaring, dan is de golfclinic onder begeleiding van een Pro de ideale manier om samen met branchegenoten kennis te maken met de sport en te netwerken. Er zijn nog 3 vrije plekken.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716