VACATURESPECIAL - mei
ONTDEK JE NIEUWE KANSEN!
Ben jij klaar om jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen? Elke maand sturen wij jou een overzicht van de meest interessante vacatures in jouw branche. Of je nu een frisse start wilt maken op de arbeidsmarkt of een doorgewinterde professional bent, wij bieden een breed scala aan uitdagende functies op diverse niveaus en in verschillende disciplines. Waarom zou je langer wachten? Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog om jouw droomcarrière te verwezenlijken!
VACATURE KRACHT! LETSELSCHADE: BELANGENBEHARTIGER
Kracht! Letselschade groeit en is op zoek naar jou. Een belangenbehartiger die, net als wij, het slachtoffer centraal stelt. Onze kernwoorden zijn: zelfstandig, passie, meegroeien, werkplezier, betekenisvol, vasthoudend.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: (TECHNISCH) SCHADE-EXPERT AANSPRAKELIJKHEID
McLarens onderzoekt in opdracht van veelal verzekeraars en makelaars door hun verzekerden gemelde schades. Waarom ging het mis, wat zijn de gevolgen en wie is er mogelijk aansprakelijk….? Dit is de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen waarbij wij onze juridische en technische kennis inzetten. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Deze functie is dat zeker niet!
Lees verder
VACATURE ZLM: SCHADE-EXPERT VARIA
We staan altijd klaar om onze klanten te helpen. Als schade-expert Varia heb je daar een grote rol in. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een extra collega in de buitendienst.
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: TELEFONISTE/RECEPTIONISTE
Arntz | van Helden bv is een onafhankelijk expertisebureau in Rotterdam. Wij zijn de technische ogen en oren van verzekeraars en overheidsinstanties. In deze rol onderzoeken wij spraakmakende schades die regelmatig wereldnieuws zijn. Onze opdrachtgevers, waar wij vaak al een jarenlange relatie mee hebben en 24/7 voor klaarstaan, vertrouwen op onze service, kwaliteit en integriteit.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: CONTROLLER
McLarens is een toonaangevend schade-expertisebureau dat wereldwijd opereert vanuit meer dan 200 kantoren verspreid over 40 landen. In Nederland werken onze experts vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Schade-expert civiele techniek
Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om duidelijkheid te scheppen in toedracht en de omvang van schades. McLarens is al dertig jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch en letsel. Onze experts werken vanuit: Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen wij ook.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Schade-expert CAR - locatie Rotterdam
McLarens onderzoekt technische oorzaken van schade. Waarom ging het mis en wat zijn de gevolgen….? Een ingestorte parkeergarage, verzakking van een tunnel, scheuren in beton, een lekkende riolering dit zijn maar enkele voorbeelden van de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Deze vacature is dat zeker niet!
Lees verder
VACATURE UNIGARANT: Schadebehandelaar Personenschade zwaar letsel
De Schadeafdeling van Unigarant wil de beste claimverwerker van Nederland zijn. Onderdeel van deze afdeling is het team Personenschade, een hecht en divers team. Het Team Personenschade bestaat uit meerdere groepen, te weten Schadebehandelaar Personenschade 1, 2 en 3, Personenschade Specialisten 3,4 en 5, Personenschade Experts (buitendienst), trainer, beleidsmedewerker en administratieve ondersteuning. Het team wordt aangestuurd door Teammanagers. Het Team Personenschade kan gezien worden als een beeldbepalend team voor Unigarant. Zoals de Wegenwacht het visitekaartje is van ANWB, is het Team Personenschade het visitekaartje van Unigarant. De omvang van de schadelast en reservering hebben een grote impact op de financiële resultaten van Unigarant als bedrijf.
Lees verder
VACATURE UNIGARANT: Schadebehandelaar Personenschade middelzwaar letsel
De schadeafdeling van Unigarant wil de beste claimverwerker van Nederland worden. Onderdeel van deze afdeling is het team Personenschade. Het team van Personenschade is een hecht en divers team. Dit team stelt in al de activiteiten het slachtoffer centraal. Snelle en accurate schade afwikkeling, aandacht voor slachtoffertevredenheid, actieve beheersing van dossiervoorzieningen en schadelast zijn kenmerkend voor het team. Het team is onderverdeeld in vier subteams: licht -, middelzwaar, -zwaar letsel en letselschade experts.
Lees verder
VACATURE ARTIUM EXPERTS: Bouwkundige en civieltechnische schade-experts
Artium Experts is een relatief klein en zelfstandig expertisebureau met een enthousiast team van maritieme, bouwkundige, civieltechnische, milieukundige en werktuigbouwkundige specialisten in Barendrecht en Hoogeveen. We zijn op zoek naar versterking op bouwkundig en civieltechnisch gebied. Ben je al expert, dan ligt er bij ons mooi werk op je te wachten. Heb je nog geen ervaring als schade-expert, dan leiden wij je op en zul je ervaren dat het een prachtig vak is!
Lees verder
VACATURE TIJBOUT LETSELSCHADE: (AANKOMEND LETSELSCHADESPECIALIST)
Ben jij een (aankomend) letselschade-expert met een positieve mindset en inlevingsvermogen? Krijg je energie van uitdagingen en investeer je graag in je persoonlijke ontwikkeling? Dan ligt er een kans bij Tijbout Letselschade en ben jij de nieuwe collega die we zoeken!
Lees verder
VACATURE HLPC: Bouwkundig expert (40 uur)
Wil jij jezelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan ons succesvolle en groeiende bedrijf, dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Een afwisselende functie met grote mate van zelfstandigheid en vrijheid.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716