VACATURESPECIAL - april
BEN JE OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?
Maandelijks sturen wij een overzicht van vacatures uit de branche. Wil jij je carrière een boost geven? Dan vind je hier een breed scala aan uitdagende functies of je nu een starter bent op de arbeidsmarkt of een ervaren professional, er zijn vacatures op verschillende niveaus en in verschillende disciplines. Dus waar wacht je nog op? Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog!  WIJ WENSEN IEDEREEN EEN FIJNE KONINGSDAG!
VACATURE BMT: TECHNISCH MARITIEM EXPERT - AMSTERDAM
BMT Netherlands B.V. is een internationaal opererend expertisebureau met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen en is onderdeel van de BMT Group Ltd., U.K., wereldmarktleider op het gebied van onafhankelijke maritieme expertise en consultancy.
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: TELEFONISTE/RECEPTIONISTE
Arntz | van Helden bv is een onafhankelijk expertisebureau in Rotterdam. Wij zijn de technische ogen en oren van verzekeraars en overheidsinstanties. In deze rol onderzoeken wij spraakmakende schades die regelmatig wereldnieuws zijn. Onze opdrachtgevers, waar wij vaak al een jarenlange relatie mee hebben en 24/7 voor klaarstaan, vertrouwen op onze service, kwaliteit en integriteit.
Lees verder
VACATURE SCHADENET AMES: SCHADEMONTEUR
Heb je grote affiniteit met autoschade en wil jij graag werken binnen een toonaangevend autoschadebedrijf? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wegens de bouw van ons nieuwe pand zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Schademonteur.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: CONTROLLER
McLarens is een toonaangevend schade-expertisebureau dat wereldwijd opereert vanuit meer dan 200 kantoren verspreid over 40 landen. In Nederland werken onze experts vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE RAASVELD: ERVAREN LETSELSCHADEREGELAAR (REGIO WEST EN/OF ZUID)
Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij kwaliteit voorop staat? Heb je veel ervaring als letselschaderegelaar in de buitendienst en wil je nieuwe talenten ontwikkelen? Wil je gericht bezig zijn met integrale behandeling en regeling van complexe schaderegelingsvraagstukken? En geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: SCHADE-EXPERT CIVIELE TECHNIEK
Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om duidelijkheid te scheppen in toedracht en de omvang van schades. McLarens is al dertig jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch en letsel. Onze experts werken vanuit: Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen wij ook.
Lees verder
VACATURE TIJBOUT LETSELSCHADE: (AANKOMEND LETSELSCHADESPECIALIST)
Ben jij een (aankomend) letselschade-expert met een positieve mindset en inlevingsvermogen? Krijg je energie van uitdagingen en investeer je graag in je persoonlijke ontwikkeling? Dan ligt er een kans bij Tijbout Letselschade en ben jij de nieuwe collega die we zoeken!
Lees verder
VACATURE ASP EXPERTISE: SCHADE-EXPERT AUTOMOTIVE EN/OF WERKMATERIEEL
ASP Expertise is in 2015 opgericht en heeft zich inmiddels in de expertisemarkt bewezen door kennis, kwaliteit en oplossingsgericht handelen. ASP Expertise is een erkend expertise-bureau met deskundigheid op automotive én werkmaterieel gebied. Een expertise-bureau op franchiseniveau, wat uniek is in de expertisemarkt.
Lees verder
VACATURE ARTIUM EXPERTS: BOUWKUNDIGE EN CIVIELTECHNISCHE SCHADE-EXPERTS
Artium Experts is een relatief klein en zelfstandig expertisebureau met een enthousiast team van maritieme, bouwkundige, civieltechnische, milieukundige en werktuigbouwkundige specialisten in Barendrecht en Hoogeveen. We zijn op zoek naar versterking op bouwkundig en civieltechnisch gebied. Ben je al expert, dan ligt er bij ons mooi werk op je te wachten. Heb je nog geen ervaring als schade-expert, dan leiden wij je op en zul je ervaren dat het een prachtig vak is!
Lees verder
VACATURE CRAWFORD: JURIST VERVOERSRECHT
Jij bent afgestudeerd Jurist (hbo/wo rechten) en je bent op zoek naar je eerste of tweede baan. Je hebt affiniteit met vervoersrecht en vindt het leuk om door te vragen totdat je de volledige casus op papier hebt. Je bent niet bang om de discussie met wederpartijen aan te gaan omtrent internationale transportschades. Dit is de baan voor jou!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716