Nieuwsbrief week 17
Van TOP 100 grootste naar TOP 500 middelgroot
Uit het rapport van Ratinginstituut Financieel Dienstverleners blijkt dat het aantal kantoren dat zich bezighoudt met advies en bemiddeling in financiële producten in 2022 verder is afgenomen. In die krimpende markt maakt het middensegment, groepen met 2 tot 20 kantoren, een flinke groeispurt.
Lees verder
Bijscholen, bijpraten en borrelen op het nieuwe Congrestival Letselschade
Nieuwe ontwikkelingen, dilemma's en kansen voor de letselschade én bijpraten met vakgenoten. Dat is het nieuwe Congrestival Letselschade op 29 juni in Fort aan de Buurtsteeg in Renswoude! Wat er op het programma staat? Lees snel verder.
Lees verder
Britse verzekeringsbroker investeert £65 miljoen in Europese groei
Nu de Britse verzekeringsbroker Superscript in twee jaar tijd vijfmaal zo groot is geworden, lonkt Europa. Met investeringen van in totaal £65 miljoen gaat het bedrijf zijn diensten verder uitbreiden, met Rotterdam als hoofdkwartier op het Europese vasteland. De Britten zien de havenstad als rijzende ster op het gebied van FinTech, waardoor het een uitstekende basis vormt voor de ambities van Superscript.
Lees verder
Risico-inschatting van vallende vliegtuigonderdelen noodzakelijk
Op zaterdag 20 februari 2021 kreeg een vrachtvliegtuig (Boeing 747-400) een motorstoring kort na het opstijgen. Door de motorstoring verloor de motor brokstukken die neerkwamen in het dorp Meerssen. De impact op de grond was groot. Door de vallende brokstukken raakten twee personen gewond en was er schade aan huizen en auto’s. Het vliegtuig kon doorvliegen en week uit naar de luchthaven Luik (Liege Airport) in België, waar het toestel veilig landde.
Lees verder
De transformatie van de moderne financieel dienstverlener
Er is recent onderzoek gedaan om een dieper inzicht te bieden in de enorme, interessante veranderingen die de financiële sector doormaakt en om een blik te werpen op de toekomst.
Lees verder
OHRA wil bewustwording vergroten over de milieuschade door medicijnafval
Driekwart (76%) van de OHRA-klanten levert oude medicijnen in bij de apotheek en 10% doet dit bij de milieustraat. Helaas gooit ook 1 op de 10 (10%) nog steeds medicijnen in de prullenbak, wat kan leiden tot milieurisico’s. Dit blijkt uit een recent onderzoek van verzekeraar OHRA.
Lees verder
Jacquelien Geuzinge directeur particulier en zakelijk bij Vrieling
Per 1 mei 2023 start Jacquelien Geuzinge als directeur particulier en zakelijk bij Vrieling Adviesgroep. Jacquelien kijkt ernaar uit om haar rol bij Vrieling vorm te geven en noemt samenwerken met collega’s de sleutel tot succes.
Lees verder
Jaarverslag Security Delta (HSD)
Het HSD-ecosysteem van de non-profit organisatie Security Delta (HSD) het Nederlandse beveiligingscluster, is divers, stabiel en floreert. HSD levert een breed scala aan activiteiten en services die helpen om van Nederland een veiligere samenleving te maken. In ‘het wereldje’ zijn ze steeds bekender en worden meer en meer erkend als het nationaal veiligheidscluster met de fysieke Campus in Den Haag. Uit het jaarverslag van 2022 blijkt dat ze nagenoeg alle voornemens hebben opgeleverd.
Lees verder
SCHADE magazine wenst iedereen een fijne Koningsdag
Dit jaar kleurt Rotterdam op donderdag 27 april 2023 oranje met een vleugje groen-wit-groen. Een extra bijzondere Koningsdag, omdat 10 jaar Koningschap wordt gevierd. Het team van SCHADE magazine hoopt dat iedereen geniet van alle festiviteiten die overal in Nederland worden georganiseerd en wenst iedereen een fijne Koningsdag.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716