Nieuwsoverzicht week 16
Annemieke Verhorst-Lemson lanceert Bolster Insurance
Op donderdag 20 april vond tijdens een feestelijke bijeenkomst in Amsterdam de officiële lancering van Bolster Insurance plaats. CEO Annemieke Verhorst-Lemsom presenteerde een splinternieuw concept voor de internationale verhuismarkt. Verhuizen, verzekeren en technologie komen hier samen.
Lees verder
Veiligheidsoplossing met draagbare detectiebox
Beveiliging en veiligheid zijn essentieel in onze samenleving en worden steeds belangrijker in ons dagelijks leven. Een van de grootste uitdagingen op het gebied van beveiliging is het bieden van een effectieve oplossing die ook betaalbaar is. Veel bedrijven en organisaties worstelen met de beslissing om wel of niet te investeren in beveiligingsmaatregelen na een calamiteit vanwege de hoge kosten.
Lees verder
Arntz | van Helden en Halyard Risk breiden team uit met Ruud Indemans
Ruud Indemans is medio april bij technisch expertisebureau Arntz | van Helden in dienst getreden ter versterking van de afdeling Marine. Daarnaast zal hij JH143 inspecties uitvoeren voor dochteronderneming Halyard Risk.
Lees verder
De Goudse groeit in 2022 ondanks oorlog en inflatie
Ondernemersverzekeraar De Goudse De Goudse heeft in 2022 een nettowinst geboekt van € 32,2 mln en sloot daarmee 2022 af met een positief resultaat en opnieuw een forse omzetgroei.
Lees verder
Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn. wordt Van Campen & Dijkstra
Met de overname van Assurantiekantoor J. Hoeksema & Zn. in Grootegast en Marum heeft Van Campen & Dijkstra nu ook twee vestigingen in de provincie Groningen. Per 1 april 2023 zijn de bestaande klanten overgegaan. Daarnaast zijn collega’s Bert van der Velde en Bernard Hoekstra ook meegegaan.
Lees verder
Wachtlijst voor opleiding tot NIVRE-expert Personenschade
Letsel Opleidingen heeft de inschrijving voor de eerstvolgende cyclus van de opleiding tot NIVRE-expert Personenschade gesloten vanwege het bereiken van het maximale aantal deelnemers. Geïnteresseerden kunnen zich nog wel op de wachtlijst laten plaatsen.
Lees verder
Openingsspeech van Ron Gardenier op de NVGA Marktdag
Donderdag 19 april was de NVGA Marktdag en jaarlijkse Ledenvergadering in het Louwman Museum in Den Haag, in samenwerking met het Verbond van Verzekeraars. De openingsspeech werd door voorzitter Ron Gardenier gehouden. De toespraak kunt u hier lezen.
Lees verder
Eerste versie van de nieuwe serious game over #letselschade getest
Afgelopen week is op het kantoor bij Q-Consult Insurance de eerste versie getest van de nieuwe serious game over #letselschade die samen met Serious Game Academy ontwikkeld wordt. Met de testresultaten gaan ze de game naar een eindversie brengen die in juni 2023 op de markt komt.
Lees verder
​Fabian Rupprecht verlaat NN Group
NN Group maakt vandaag bekend dat Fabian Rupprecht per 30 juni 2023 terugtreedt als lid van de Raad van Bestuur van NN Group en Chief Executive Officer van International Insurance. Fabian zal per 1 oktober 2023 als Chief Executive Officer in dienst treden bij de Zwitserse verzekeraar Helvetia Group.
Lees verder
Meivakantie: veilig de Europese wegen op met deze 5 tips
De meivakantie staat voor de deur en er wordt dit weekend grote drukte verwacht op de wegen. Online verzekeraar Allianz Direct geeft tips zodat je onbezorgd in de auto stapt!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716