Nieuwsoverzicht week 15
Assurantiekantoren en Saxion slaan handen ineen tegen personeelstekorten
Vandaag hebben toonaangevende assurantiekantoren in Oost-Nederland hun handtekening gezet onder een samenwerkingsovereenkomst met de Hogeschool Saxion. Met dit unieke samenwerkingsverband willen de partijen de tekorten aan personeel op de arbeidsmarkt samen het hoofd bieden.
Lees verder
De 8e Insurancecycletour start op vrijdag 2 juni in Ede
De Insurance Cycle Tour is een prachtig en volledig verzorgd wielerevent voor en door collega’s in de verzekeringswereld. Na een record aantal deelnemers in 2022 en uitzonderlijk goede reviews van de deelnemers doen ze er in 2023 een schepje bovenop.
Lees verder
Klaudia den Ouden vertrekt bij Ecclesia en Veerhaven Assuradeuren
Klaudia den Ouden vertrekt bij Ecclesia en volmachtbedrijf Veerhaven Assuradeuren. Klaudia heeft een lange staat van dienst binnen deze twee organisaties. In 2006 kwam zij in dienst en sinds 2012 maakt Klaudia deel uit van het Directieteam als Director Broking & Claims en Director Veerhaven.
Lees verder
Verdiep jouw kennis als personenschade professional bij OSR
Wil je jouw kennis als personenschade professional verdiepen? De verdiepingscursussen, trainingen en e-learnings van de vaktechnische opleiding branche personenschade van OSR kun je ook los volgen! Interessant voor iedereen die -nog- geen NIVRE Register Expert Personenschade wil worden of dit nog niet zeker weet en wel zijn of haar kennis wil vergroten.
Lees verder
Het NLOI trekt onderzoeker Cindy Veerman aan als operationeel manager
Om de gestage groei voort te kunnen zetten heeft het Nederlands Onderzoeks Instituut NLOI onderzoeker Cindy Veerman BSc aangetrokken als operationeel manager. Cindy gaat zich, naast haar werk als onderzoeker, in samenspraak met directeur Jaap Terhenne ontfermen over de contacten met bestaande en nieuwe klanten. Zij neemt tevens een aantal kerntaken over van Jaap die tijdelijk niet beschikbaar is vanwege gezondheidsredenen.
Lees verder
Beveiligingsbedrijven niet verantwoordelijk voor schade door inbraak
Twee beveiligingsbedrijven hebben onderhoudswerkzaamheden aan het beveiligingssysteem van een woning verricht. In de woning van de bewoner heeft een inbraak plaatsgevonden zonder dat het beveiligingssysteem is afgegaan. Bij de inbraak is voor 500.000 euro aan sieraden buitgemaakt.
Lees verder
Werving derde editie Risk Insurance Traineeship weer van start!
De wervingscampagne van de VNAB voor de derde editie van het Risk Insurance Traineeship is weer gestart! Een unieke samenwerking tussen marktpartijen om gezamenlijk te investeren in jong talent. Lees verder voor meer informatie, een bijdrage te leveren en/of deel te nemen aan het traineeship.
Lees verder
Dirkzwager organiseert op maandag 8 mei een VNAB beursborrel
Ook dit jaar organiseert Dirkzwager weer een VNAB beursborrel. De beursborrel biedt een uitgelezen kans om branchegenoten te ontmoeten, bij te praten, kennis te delen en nieuwe contacten te leggen. U komt toch ook? Alle branchegenoten zijn welkom dus uw directe collega’s maar ook concullega’s zijn van harte welkom.
Lees verder
Ardonagh Group neemt verzekeringsbedrijf Klap over
Vandaag heeft de Ardonagh Group aangekondigd dat ze overeenstemming hebben bereikt over de overname van Klap Verzekeringsmakelaar. Klap is een in Nederland gevestigde makelaar in zakelijke verzekeringen. Family office Nedvest is meerderheidsaandeelhouder. Klap heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt onder leiding van CEO Jorg Roodbeen en met de steun van Tim Kreté partner bij Nedvest.
Lees verder
NARIM Congres 2023 op donderdag 25 mei
Op dit moment is de Congrescommissie van NARIM volop bezig met het voltooien van de programmering voor het NARIM Congres 2023, dat op donderdag 25 mei a.s. in InnStyle te Maarssen gaat plaatsvinden.
Lees verder
Marko Jongkind Associate Partner bij Van Traa Advocaten
Van Traa Advocaten verwelkomt Marko Jongkind die als Associate Partner vanaf 1 april 2023 de praktijkgroep Verzekering en Aansprakelijkheid komt versterken.
Lees verder
Hackers slaan toe via openbare opladers
De FBI heeft onlangs gewaarschuwd voor de risico's van het opladen van smartphones bij openbare oplaadpunten in winkelcentra, hotels en luchthavens. Hackers kunnen deze oplaadpunten gebruiken om malware of spionagesoftware op de telefoon van nietsvermoedende gebruikers te installeren. Om deze risico's te vermijden, wordt geadviseerd om een eigen oplader mee te nemen en de smartphone op te laden via een standaard stopcontact.
Lees verder
Nadine Wens-Werkhoven particulier onderzoeker bij Sedgwick
Nadine Wens-Werkhoven is per 1 april gestart als particulier onderzoeker bij Sedgwick. Met haar ruime ervaring als investigator specialist en digitaal forensisch onderzoeker is ze een waardevolle toevoeging aan het team van Sedgwick.
Lees verder
Sterke financiële positie ondanks tegenvallende financiële resultaten
Klaverblad Verzekeringen heeft 2022 afgesloten met een verlies van 43,2 miljoen euro. De resultaten zijn beïnvloed door negatieve beleggingsresultaten, een aantal grote stormschades en negatieve uitloop bij letselschades. Het premievolume en de solvabiliteit van de organisatie zijn gestegen. Ook de kwaliteit van de dienstverlening bleef op peil.
Lees verder
De Goudse neemt 35% belang in Midglas glasverzekeraar en De Glaslijn
De Goudse Verzekeringen heeft afgelopen week bekend gemaakt haar marktpositie te verstevigen met een voorgenomen participatie van 35% in glasverzekeraar Midglas. Midglas is, met een omzet van EUR 16 mln. (2022) marktleider in deze specifieke niche. Naast de verzekeraar maakt ook facilitair dienstverlener De Glaslijn, met een omzet van 11 mln. (2022), onderdeel uit van de beoogde transactie. De voorgenomen participatie in dit bedrijf bedraagt eveneens 35%.
Lees verder
Axalta verlengt zilveren sponsorschap van het Innoptus Solar Team
Axalta leverancier van vloeibare en poedercoatings, heeft opnieuw getekend als sponsor van het Innoptus Solar Team, de derde keer als zilveren sponsor. Het is het achtste achtereenvolgende jaar dat Axalta samenwerkt met het team, bestaande uit ingenieursstudenten van de Katholieke Universiteit Leuven, die een auto op zonne-energie ontwerpen en bouwen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716