Nieuwsoverzicht week 13
RVJ sluit zich aan bij Context
Context B.V. gaat zijn dienstenpakket vanaf 1 april 2023 verder verbreden door de integratie van RVJ Expertises & Taxaties B.V. De bundeling van activiteiten vindt plaats vanuit de gedachten en ambitie van beide bedrijven om hun opdrachtgevers voor Expertise & Consulting nog verder ‘in de breedte’ van dienst te kunnen zijn.
Lees verder
Marsh Nederland bevordert Kirsti Aasestrand en Perry Steenvoorden
Op 1 april vinden er promoties plaats bij Marsh Nederland. Kirsti Aasestrand zal de rol van Vice President/Sales Leader Risk Management bij Marsh Nederland op zich nemen, terwijl Perry Steenvoorden de positie van Industry Practice Leader Marsh & Mercer gaat vervullen.
Lees verder
XOLUTIONS opent eerste kantoor in Nederland
Per 1 maart is XOLUTIONS Nederland BV opgericht en is Zeeland Expertise in Goes overgenomen. Het kantoor gaat verder onder de naam XOLUTIONS-Zeeland. Samen met voormalige eigenaar van Zeeland Expertise, Jan Van Der Craats, gaat het hele team over naar XOLUTIONS-Zeeland. Zeeland Expertise is gespecialiseerd in het behandelen van schades op het gebied van auto's, brandschade en brand-varia.
Lees verder
Financiële sector aan de slag met Klimaat- en milieugids
Voor DNB is duurzaamheid een strategische prioriteit. En nu is er in samenspraak met de sector een Gids verschenen met tientallen concrete voorbeelden van manieren waarop bijvoorbeeld verzekeraars en pensioenfondsen de risico’s in kaart kunnen brengen en beheersen, en waarin DNB heeft aangekondigd hoe het klimaat en milieu meeneemt in het toezicht.
Lees verder
Beroepsvereniging Herstelcoaching Nederland officieel opgericht
Op woensdag 29 maart is de Beroepsvereniging Herstelcoaching Nederland (BvHCN) officieel opgericht. De bestuursleden Naziha Oumansour, Sabinne Gigengack, Marleen Keij en Ellen van den Berg hebben daarvoor een bezoek gebracht aan de notaris.
Lees verder
Verkeersveiligheid hoort onderdeel te zijn van ieder ondernemersplan
Samen met partners zoals online supermarkt PicNic, boodschappenbezorgers Getir en Flink en de Nederlandse Vereniging van Maaltijdbezorgers (NLVVM) stimuleert Veilig Verkeer Nederland samen met het programma MONO-zakelijk de opname van verkeersveiligheid in het ondernemingsplan.
Lees verder
Claudia Stewart-Duijndam Operationeel directeur bij HCS
Claudia Stewart-Duijndam start per 1 april in de rol van Operationeel directeur bij HCS. Zij volgt hiermee James van der Spek op die zijn loopbaan opnieuw als ondernemer zal voortzetten. Claudia gaat deel uitmaken van het directieteam samen met Fred Toussaint (Algemeen Directeur) en Mayra Wergers (Directeur Finance & IT).
Lees verder
De NLE organiseert een high-tea op een historische locatie
Op woensdag 21 juni 2023 organiseert de Branchevereniging NLE voor de vierde keer een high-tea bijeenkomst, waarbij zowel NLE-leden als letselschadeprofessionals uit de rest van de branche welkom zijn. De bijeenkomst staat in het teken van het 25-jarig bestaan van de NLE. Het thema van de middag is ‘25 jaar NLE: Samen de balans opmaken’. Voor deze gelegenheid is gekozen voor een historische locatie: het Koetshuis van Kasteel De Haar in Haarzuilens.
Lees verder
Stefan de Koning maakt overstap naar Hanselman Groep
Op maandag 3 april a.s. treedt Stefan de Koning (53), Register-Taxateur VRT / Risicodeskundige in dienst bij Hanselman Groep BV – a SOCOTEC Company, in de functie van Senior Taxateur (gebouwen en inventaris/machinerieën) en Risicodeskundige voor de vakgroep Waardebepalingen. Stefan was hiervoor in dezelfde functie ruim 14 jaar bij CED werkzaam.
Lees verder
Vandaag is de laatste dag voor Marguerite Soeteman-Reijnen bij Aon
Marguerite Soeteman-Reijnen Chairman van de Executive Board van Aon Holdings B.V. neemt vandaag, na 33 jaar voor Aon werkzaam te zijn geweest, afscheid van Aon. Het is het juiste moment voor haar om op zoek te gaan naar nieuwe dromen en uitdagingen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716