Nieuwsbrief week 13
CED versterkt marktpositie met overname Nederlof & Partner
CED Nederland B.V., het grootste onafhankelijke schademanagementbedrijf van Nederland, heeft een volgende stap gezet om haar groei-ambitie te realiseren. Het breidt haar expertise-dienstverlening op het vlak van Mobility en Property uit met de overname van Nederlof & Partner.
Lees verder
Groei van het NIVRE is een positief signaal voor de branche
Het NIVRE heeft in het afgelopen jaar opnieuw een gestage groei doorgemaakt. Uit de cijfers blijkt dat de vergrijzing minder invloed heeft gehad dan aanvankelijk werd verwacht. Op 31 december 2022 sloot het jaar af met een totaal aantal ingeschrevenen van 2435, wat een mooie prestatie is voor het NIVRE.
Lees verder
Chantal Vergouw van Interpolis naar KPN
Chantal Vergouw is voorgedragen om per 1 juni 2023 toe te treden tot de Raad van Bestuur van KPN. Zij werkt sinds medio 2016 bij Achmea als divisievoorzitter van Interpolis.
Lees verder
Meer bijna-ongevallen rond het spoor in 2022
ProRail meldt dat het aantal bijna-ongevallen op het spoor het afgelopen jaar flink is gestegen. De oorzaak is dat mensen die zich op een plek in de buurt van het spoor bevinden daar niks te zoeken hebben. In 2021 ontstond daardoor 43 keer bijna een aanrijding. In 2022 maar liefst 95 keer. Op overwegen die veiliger zijn gemaakt vonden in 2022 minder (bijna-)ongevallen én minder ongevallen met dodelijke slachtoffers plaats.
Lees verder
Daphne Mooiman projectmanager bij Koenraads aannemersbedrijf
Daphne Mooiman is per 1 maart aan de slag gegaan als projectmanager bij Koenraads aannemersbedrijf met vestigingen in Breda, HI Ambacht en Lexmond.
Lees verder
Letselschade onderzoek ‘Doe het zelf’ van de Vrije Universiteit Amsterdam
Onderzoekers van de Vrije Universiteit Amsterdam hebben recent onderzoek gedaan naar de ervaringen met de afwikkeling van letselschade als gevolg van een verkeersongeval met en zonder belangenbehartiger.
Lees verder
Janita Toren oprichter van de UninU groep overleden
Op 20 maart is Janita Toren overleden, oprichter en DGA van het UninU regieplatform, waaronder Uniglas, HerstelDirect en Unimeld vallen. Janita stond bekend als een harde werker en een gedreven ondernemer. Ze was altijd bezig met het verbeteren van haar bedrijven en het bieden van de beste service aan haar klanten.
Lees verder
Aantal boetes voor rijden onder invloed met 34% gestegen
Iedereen weet dat je niet met te veel alcohol achter het stuur mag kruipen. Toch gebeurt dit regelmatig, met soms ernstige gevolgen. In 2022 werden zo’n 42.800 proces-verbalen opgemaakt voor rijden onder invloed. Dat zijn er bijna 11.000 meer dan in 2021, een stijging van 34%. Dit blijkt uit onderzoek van Independer op basis van meest recente Politiecijfers.
Lees verder
DE LAATSTE FLIGHTS VOOR DE SCHADE GOLFDAG
Inmiddels hebben zich al 23 bedrijven ingeschreven voor de SCHADE golfdag. Het belooft weer een geweldige netwerkdag te worden. Er zijn nog slechts twee flights en enkele plaatsen voor de golfclinic beschikbaar. Wil je weten wie zich al hebben aangemeld en wil je ook meedoen? Lees het hier en meld je nog aan.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716