VACATURESPECIAL - maart
OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?
Maandelijks sturen wij een overzicht van vacatures uit de branche. Wil jij je carrière een boost geven? Dan vind je hier een breed scala aan uitdagende functies of je nu een starter bent op de arbeidsmarkt of een ervaren professional, er zijn vacatures op verschillende niveaus en in verschillende disciplines. Dus waar wacht je nog op? Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog! 
VACATURE ARTIUM EXPERTS: Bouwkundige en civieltechnische schade-experts
Artium Experts is een relatief klein en zelfstandig expertisebureau met een enthousiast team van maritieme, bouwkundige, civieltechnische, milieukundige en werktuigbouwkundige specialisten in Barendrecht en Hoogeveen. We zijn op zoek naar versterking op bouwkundig en civieltechnisch gebied. Ben je al expert, dan ligt er bij ons mooi werk op je te wachten. Heb je nog geen ervaring als schade-expert, dan leiden wij je op en zul je ervaren dat het een prachtig vak is!
Lees verder
VACATURE ASP EXPERTISE: Schade-expert Automotive en/of Werkmaterieel
ASP Expertise is in 2015 opgericht en heeft zich inmiddels in de expertisemarkt bewezen door kennis, kwaliteit en oplossingsgericht handelen. ASP Expertise is een erkend expertise-bureau met deskundigheid op automotive én werkmaterieel gebied. Een expertise-bureau op franchiseniveau, wat uniek is in de expertisemarkt.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Schade-expert civiele techniek
Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om duidelijkheid te scheppen in toedracht en de omvang van schades. McLarens is al dertig jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch en letsel. Onze experts werken vanuit: Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen wij ook.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert
McLarens onderzoekt technische oorzaken van schade. Waarom ging het mis en wat zijn de gevolgen….? Een ingestorte parkeergarage, verzakking van een tunnel, scheuren in beton, een lekkende riolering. Dit zijn enkele voorbeelden van de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Dat is deze vacature zeker niet!
Lees verder
VACATURESCHADENET DE KONING: Schadecalculator
Wil jij jouw passie voor auto’s combineren met klant- en servicegerichtheid? Ben jij de schadeadviseur die het leuk vindt om verantwoordelijk te zijn voor de gehele werkvoorbereiding en de administratieve afwikkeling van alle schadedossiers? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!
Lees verder
VACATURE SCHADENET DE KONING: Plaatwerker - Alblasserdam
Ben jij op dit moment een allround plaatwerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben jij op de hoogte van de moderne hersteltechnieken, maar wil je door interne en externe opleidingen de kans pakken om je verder te ontwikkelen op het gebied van schadeherstel? Dan ben je bij Schadenet De Koning aan het juiste adres!
Lees verder
VACATURE DEKRA: Schade expert Bouw
DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Arnhem.
Lees verder
VACATURE DEKRA: Schade expert Milieu
DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,5 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen. In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing, Audit, Industrial Inspection, Industrial Safety, Rail en Claims & Expertise.
Lees verder
VACATURE GROENEVELD & PARTNERS: Ervaren Letselschaderegelaar
Mr. H. Groeneveld & Partners B.V. werkt in opdracht van verzekeraars, makelaars, captives en bedrijven om onderzoek te verrichten naar de toedracht van ongevallen en de omvang van de schade van het slachtoffer vast te stellen. Veelal betreffen het multinationale verzekerde bedrijven en ernstige ongevallen. Dit soort zaken vereisen een gedegen, maar ook voortvarende aanpak die oplossingsgericht is met respect voor ieders belangen. Onze slogan is dan ook: ‘In harmonie naar een compromis.’
Lees verder
VACATURE VAN DER TOORN: (Aankomend) expert Personenschade
Van der Toorn Personenschade is op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Zit je al in een buitendienstfunctie of wil je daar naartoe groeien? Wil je NIVRE-expert worden, hou je van afwisseling in je dossiers, vrijheid van handelen en de meest ervaren collega's om mee te sparren? Lees dan verder en neem contact met ons op!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Agrarisch schade-expert
Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch en letsel. Wij zetten ons 24/7 in voor onze opdrachtgevers én alle betrokkenen. Onze experts werken vanuit: Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen we ook.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Schade-expert CAR - locatie Rotterdam
McLarens onderzoekt technische oorzaken van schade. Waarom ging het mis en wat zijn de gevolgen….? Een ingestorte parkeergarage, verzakking van een tunnel, scheuren in beton, een lekkende riolering dit zijn maar enkele voorbeelden van de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Deze vacature is dat zeker niet!
Lees verder
VACATURE Nh1816: Personenschadebehandelaar
Hoe help je iemand die letsel heeft opgelopen na bijvoorbeeld een ernstig auto-ongeluk? Empathie tonen is belangrijk, maar tegelijkertijd moet je je hoofd koel houden om de schade oplossingsgericht af te handelen. Bij Nh1816 zet de afdeling Personenschade zich in voor de afhandeling van diverse schades; voor zowel onze verzekerden als mensen die door toedoen van onze verzekerden letsel oplopen.
Lees verder
VACATURE Nh1816: Schadebehandelaar Materieel
Wil jij graag anderen helpen? Haal je energie uit schadedossiers regelen en oplossen? Kan je dat op de juiste manier communiceren? Heb je de ambitie om je te ontwikkelen tot volwaardig Schadebehandelaar en in de toekomst mogelijk tot Personenschadebehandelaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Schade-expert Chemicus
Materiële schade, deze welbekende uitdrukking wordt in de verzekeringswereld vaak gebruikt. McLarens onderzoekt niet alleen de visuele materiële schade, wij gaan een stap verder. Onze experts onderzoeken en beoordelen of er schade is ontstaan aan materialen als gevolg van toegepaste materialen en/of productieprocessen. Dit kan voorkomen in de chemische en farmaceutische industrie, het milieu maar ook in producten (en processen) uit de voedselverwerkende industrie of bouwmaterialen (hout, beton, metalen). Productenaansprakelijkheid en re-call behoren dan ook tot ons gebruikelijke werkterrein. Wij onderzoeken en beoordelen of een gebrek aan eSchaden grondstof of halffabricaat tot een fout in het eindproduct kan leiden en hoe dat tot schade bij een eindgebruiker kan leiden.
Lees verder
VACATURE UNIGARANT: Schadebehandelaar Personenschade middelzwaar letsel
De schadeafdeling van Unigarant wil de beste claimverwerker van Nederland worden. Onderdeel van deze afdeling is het team Personenschade. Het team van Personenschade is een hecht en divers team. Dit team stelt in al de activiteiten het slachtoffer centraal. Snelle en accurate schade afwikkeling, aandacht voor slachtoffertevredenheid, actieve beheersing van dossiervoorzieningen en schadelast zijn kenmerkend voor het team. Het team is onderverdeeld in vier subteams: licht -, middelzwaar, -zwaar letsel en letselschade experts.
Lees verder
VACATURE UNIGARANT: Schadebehandelaar Personenschade zwaar letsel
De Schadeafdeling van Unigarant wil de beste claimverwerker van Nederland zijn. Onderdeel van deze afdeling is het team Personenschade, een hecht en divers team. Het Team Personenschade bestaat uit meerdere groepen, te weten Schadebehandelaar Personenschade 1, 2 en 3, Personenschade Specialisten 3,4 en 5, Personenschade Experts (buitendienst), trainer, beleidsmedewerker en administratieve ondersteuning. Het team wordt aangestuurd door Teammanagers. Het Team Personenschade kan gezien worden als een beeldbepalend team voor Unigarant. Zoals de Wegenwacht het visitekaartje is van ANWB, is het Team Personenschade het visitekaartje van Unigarant. De omvang van de schadelast en reservering hebben een grote impact op de financiële resultaten van Unigarant als bedrijf.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716