Nieuwsbrief week 11
Letselschade.com breidt MT uit met Georgette Kuntz en Joost Groot
Letselschade.com heeft het managementteam uitgebreid met NIVRE Register-Experts Georgette Kuntz en Joost Groot. Georgette zal zich voornamelijk bezighouden met de operatie en kwaliteit terwijl Joost zich meer zal richten op de commerciële werkzaamheden en externe contacten.
Lees verder
Crown Security Service verhuist naar een energieneutraal en duurzaam gebouw
Crown Security Service, een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in het bewaken van door incidenten getroffen objecten, heeft zijn hoofdkantoor verhuisd naar een energieneutraal en duurzaam gebouwd pand in Hendrik-Ido-Ambacht. Het nieuwe gebouw biedt niet alleen voldoende opslagruimte voor het materieel, maar heeft ook een operationeel en een opleidingscentrum.
Lees verder
Verzekeringsplatform Surebird haalt 750.000 euro groeigeld op
Het in 2022 door Taco van Wachem opgerichte Surebird, is een verzekeringsplatform met als doel consumenten een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing te bieden voor het beheren van hun verzekeringen. In een interview met de Quote vertelt Taco dat er bijna ‘fluitend’ driekwart miljoen groeigeld voor het bedrijf is opgehaald.
Lees verder
Deelnemer over de opleiding tot NIVRE Register Expert Personenschade bij OSR
Bijna een jaar geleden lanceerde OSR juridische opleidingen de Opleiding branche personenschade, een vaktechnische opleiding tot NIVRE Register Expert Personenschade. Een van de deelnemers, Ewout Wolf, is intussen bijna klaar voor het examen. Petra Jungjohann sprak hem over zijn ervaringen over deze opleiding.
Lees verder
Tom Baken directeur Ensur NL competence center non-life
Per 1 maart is Tom Baken benoemd tot directeur competence center non-life Ensur NL. Baken heeft al een lange carrière in de verzekeringssector en heeft ruime ervaring in verschillende senior management rollen bij onder meer Allianz en diverse onderdelen van Nationale-Nederlanden.
Lees verder
FiDiZ lezing: Letselschade, door de ogen van het slachtoffer
Bent u als assurantie tussenpersoon of andere belanghebbende ook geïnteresseerd in wat een ongeval én het daarop volgende letselschadetraject voor een slachtoffer betekent? Of wilt u informatie over onder andere werkgeversaansprakelijkheid of letsel door toedoen van een dier? Dan bent u van harte welkom tijdens de ALV van Financiële Dienstverleners Zwolle (Fidiz) op woensdag 29 maart.
Lees verder
Jessica Laumen pionier van de Rekenmethodiek Overlijdensschade
Op 1 juli 2022 heeft Jessica Laumen haar werkzaamheden bij Laumen Expertise neergelegd en kon ze gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Op vrijdag 3 februari heeft ze officieel afscheid genomen van haar collega's en vrienden in de branche en mocht zij een Koninklijke Onderscheiding in ontvangst nemen.
Lees verder
Rechtszaken voor topmannen van failliete Silicon Valley Bank
Op maandag 13 maart zijn boze aandeelhouders van de omgevallen Silicon Valley Bank (SVB) naar de rechter gestapt. Zij beschuldigen CEO Greg Becker en CFO Daniel Beck ervan dat ze aandeelhouders slecht hebben geïnformeerd over de risico's die het bedrijf liep door de hoge rentes van de laatste tijd. Het faillissement van de bank leidde tot onrust op de financiële markten, waarbij gevreesd wordt dat andere banken ook geraakt worden.
Lees verder
Mikel Adriaansen Expert Re-integratie bij Terzet
Mikel Adriaansen is vanaf 1 maart 2023 in dienst getreden bij Terzet als Expert Re-integratie. Terzet is actief op het terrein van arbeidsdeskundige expertise en ergonomie. Mikel is al jaren een vertrouwd gezicht in de branche.
Lees verder
Nieuwste editie SCHADE magazine nu ook online te lezen
De eerste editie van het SCHADE magazine is weer in de bus gevallen. Met een vernieuwde vormgeving en met interessante artikelen over diverse onderwerpen in de schade branche. Neem een abonnement en ontvang ook nog deze editie.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716