Nieuwsoverzicht week 10
Matthew Donahue benoemd tot Managing Director Kroll
Matthew Donahue, die vanaf januari 2022 als Directeur aan Kroll verbonden is, is met ingang van 1 maart benoemd tot Managing Director van Kroll.
Lees verder
Nederland populair onder CEO-fraudeurs
In Nederland krijgen meer dan 90 procent van de bedrijven te maken met phishingmails, waarmee ons land koploper is in Europa. Dit kan de opmaat zijn naar CEO en CFO-fraude, waarbij cybercriminelen zich voordoen als hoger geplaatste medewerkers om bedrijven op te lichten. Deze vorm van fraude wordt ook wel CxO-fraude genoemd.
Lees verder
Niek Peters nieuwe partner bij Legaltree
Met Prof. Niek Peters heeft advocatenkantoor Legaltree per 1 maart 2023 een nieuwe partner in huis gehaald die allround arbitragespecialist, litigator én hoogleraar is. Hiermee breidt het kantoor de groeiende arbitrage- en procespraktijk verder uit.
Lees verder
Drie keer zoveel ladingsdiefstallen
Het gaat niet goed met de ladingdiefstal meldt het Verbond van Verzekaars. Vorig jaar zijn er wereldwijd 13.416 diefstallen (of pogingen tot) gerapporteerd aan de Transported Asset Protection Organisation. Dat komt neer op een ruime verdubbeling ten opzichte van 2021. In ons land betekent het zelfs een verdrievoudiging.
Lees verder
Judica Krikke treedt aan als partner bij Kennedy Van der Laan
Judica Krikke is op 1 maart als partner aangetreden bij Kennedy Van der Laan. Met het aantrekken van Judica wordt het toonaangevende technologieteam van Kennedy Van der Laan nog verder versterkt, met name op het gebied van softwarelicenties, cloudsourcing en IT-transacties. Vóór haar aantreden bij Kennedy Van der Laan was Judica hoofd van de gecombineerde IE- en technology, media & telecommunications praktijk van Stibbe.
Lees verder
Premies voor verzekeringen gaan fors stijgen
Consumenten worden geconfronteerd met flink hogere verzekeringspremies, met name voor autoverzekeringen en woonpakketten. Volgens vergelijkingswebsite Independer gaat het om een uitzonderlijk harde stijging die kan oplopen tot wel 15 procent voor opstalverzekeringen.
Lees verder
Ivonne van Delft nieuwe secretaris van NIS
Letselschadejurist Ivonne van Delft uit Deventer is gisteren geïnstalleerd in het bestuur van het NIS, het Nederlands Instituut voor Schaderegelaars. Zij volgt als secretaris Gysèle Vogeler op. Van Delft is regiomanager Oost van letselschadebureau JBL&G, NIVRE Register-Expert, en docent aan de Beroepsopleiding Personenschade.
Lees verder
VNAB & Erasmus Centre for Data Analytics gaan Corporate membership aan
De VNAB en ECDA slaan de handen ineen om de weg naar data, digitalisering en de snel opkomende mogelijkheden van AI voor VNAB leden toegankelijker en toepassingsgerichter te maken.
Lees verder
Marc Agterberg gestart als interim verzekeringsprofessional
Marc Agterberg heeft na meer dan 21 jaar gewerkt te hebben bij Nationale Nederlanden en Delta Lloyd besloten om zijn carrière voort te zetten als zelfstandig ondernemer. Met zijn uitgebreide ervaring in de verzekeringssector, heeft Agterberg de ambitie om als interim verzekeringsprofessional zijn kennis en expertise in te zetten voor zijn eigen onderneming.
Lees verder
Dubbeldam Schadeherstel opent vestiging in Maasdijk
Vanaf 13 maart opent Dubbeldam Schadeherstel zijn vestiging in Maasdijk, het bedrijf is ingericht op het herstellen van schade aan zwaar vervoer.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716