Nieuwsbrief week 10
Maud Martens CEO Heinenoord Holding
De aandeelhouders van Heinenoord Holding hebben Maud Martens (52) per 1 maart tot CEO van Heinenoord benoemd. Zij volgt hiermee Arie van den Berg op die, na het vertrek van Henk Scheenstra medio oktober, benoemd was als waarnemend CEO en weer zijn oude rol in de operationele directie oppakt.
Lees verder
Letselschade berekenen? Test uw kennis!
Om een (letsel)schadeberekening goed te kunnen beoordelen, is het noodzakelijk om over rekenkundige basiskennis te beschikken. Test uw kennis en doe de ‘Kerckebosch Test Letselschadeberekeningen’. Bekijk tevens ons uitgebreide cursusaanbod hierover.
Lees verder
Bureau Radar gaat voor win-win situaties
In september 2022 is arbeidsdeskundige en gerechtelijk deskundige Koen Krijger aangesteld als directeur van Arbeidsdeskundig Bureau Radar. Bij Radar heeft Koen de ruimte om een koers te varen die aansluit bij zijn visie op ondersteuning van betrokkenen binnen de letselschade en binnenkort ook AOV.
Lees verder
Wantrouwende houding verzekeraar kan leiden tot extra smartengeld
Door een verkeersongeval houdt een slachtoffer blijvende letselschade over, met alle gevolgen van dien. Voor lange tijd staat alles op z’n kop en er volgt een juridisch traject om alle schade op de veroorzaker van het ongeval te verhalen. Dan blijkt dat de verzekeraar van de veroorzaker de schade niet wil erkennen.
Lees verder
Ron de Gooijer viert 40-jarig jubileum
Ron de Gooijer, Technical Manager bij Arepa, vierde afgelopen vrijdag 3 maart zijn 40-jarig jubileum bij het bedrijf. Samen met collega’s en relaties uit de gehele branche is het jubileum van Ron uitgebreid gevierd op de Arepa vestiging in Amersfoort.
Lees verder
Maaike van Beijsterveldt directeur Retail Schade & Zorg
Nationale-Nederlanden benoemt Maaike van Beijsterveldt (33) tot directeur van Nationale- Nederlanden Retail Schade & Zorg. Zij volgt hiermee Bianca Knispel op die Head of Protection NN Group wordt. Maaike van Beijsterveldt was directeur Strategie, Data, IT & Pricing bij NN Schade & Inkomen.
Lees verder
Podcast Leaders in Finance in teken van VNAB young talent award
Tijdens een extra aflevering van de podcast Leaders in Finance gaat Jeroen Broekema (oprichter en interviewer van Leaders in Finance) in gesprek met Max Hollemans (Ecclesia) en Ron Verhulsdonck (Chubb).
Lees verder
Crown Security Services voorkomt schade na een calamiteit
In veel gevallen neemt de schade na een calamiteit nog verder toe, bijvoorbeeld doordat er na een brand diefstal of vernieling op de locatie plaatsvindt. Crown Security Services heeft zich gespecialiseerd om dit te voorkomen en boekt sinds de start van het bedrijf grote successen.
Lees verder
Ton de Ruyter operationeel manager bij Freemont
Op 1 maart 2023 is Ton de Ruyter begonnen aan een nieuwe uitdaging als operationeel manager bij Freemont Onderzoek en Binnenmilieu advies.
Lees verder
Innovatie: SkyAngels air ambulance gaat PAL-V vliegende auto inzetten
SkyAngels Air Ambulance, een Britse aanbieder van medische spoedtransportdiensten, gaat samenwerken met PAL-V, 's werelds eerste vliegende auto en ontwikkeld in Raamsdonksveer, om hun noodhulp behoeften te ondersteunen.
Lees verder
René de Feijter is gestart als Consultant Risk Control bij Aon
René de Feijter is afgelopen week gestart als Consultant Risk Control bij Aon. René was de laatste 15 jaar werkzaam als Projectleider brandonderzoek IAAI-CFI bij Efectis. Daarnaast was hij als brandonderzoeker verbonden aan het Nederlands Onderzoeks Instiuut, het NLOI.
Lees verder
Nog enkele flights voor de SCHADE golfdag
Voor de SCHADE golfdag hebben zich inmiddels al 19 bedrijven ingeschreven. Het belooft opnieuw een geweldige netwerkdag te worden. Verzeker je bedrijf van een flight of deelname aan de golfclinic en schrijf je nu in!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716