Nieuwsoverzicht 09
De 7e editie van de European Risk Management Awards
De afgelopen jaren is de risicomanagementsector geconfronteerd met een combinatie van uitdagingen die zij misschien nooit eerder heeft meegemaakt. Het vieren en belonen van uitstekende prestaties, het belang en het professionalisme van de stem van risicomanagers is daarom cruciaal.
Lees verder
De toekomst van bestuurdersaansprakelijkheid
Op donderdag 30 maart organiseert Kennedy Van der Laan in de Petruskerk in Amsterdam het D&O event: De toekomst van bestuurdersaansprakelijkheid. Er worden actualiteiten gedeeld op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en wordt er ingegaan op enkele gevolgen voor onder andere de aansprakelijkheid en de verzekering.
Lees verder
Context ontwikkelt eigen methodiek voor roetonderzoek en -analyse
Context heeft een eigen methodiek voor roetonderzoek en -analyse ontwikkeld. De mobiele apparatuur kan op locatie worden opgesteld, zodat de omvang en aard van de gevolgen van een brandschade ter plekke kunnen worden vastgesteld. De aanpak wordt ondersteund door een aantal toonaangevende, onafhankelijke technische reconditioneerders.
Lees verder
Opsporen, adviseren en behandelen van verzekeringsfraude
Bij verzekeringsfraude zijn er volop risico’s en aandachtspunten. Zorg dat u alle kennis paraat hebt! Met het cursusaanbod van Kerckebosch leert u alles over verzekeringsfraude en bewijs, privacy, gegevensuitwisseling, interviewtechnieken en scenariodenken.
Lees verder
Albert Dijkshoorn start bij Von Reth Taxaties
Per 1 maart versterkt Albert Dijkshoorn het team bij Von Reth Taxaties in de functie van Senior Taxateur om aan de toenemende vraag naar taxaties van bedrijfsinventarissen te kunnen voldoen.
Lees verder
Eigen schuld door stilstaan op de vluchtstrook vanwege dodenherdenking?
In deze bijdrage gaat Holla Legal & Tax in op een ongeval wat op 4 mei rond acht uur in de avond heeft plaatsgevonden. Op de vluchtstrook is een ongeluk gebeurd waarbij een automobilist met zijn auto achterop een stilstaande bestelbus is gereden. De bus stond met ingeschakelde alarmlichten geparkeerd op de vluchtstrook om twee minuten stilte te houden vanwege dodenherdenking.
Lees verder
NXT Expertise versterkt team met twee nieuwe medewerkers
In de afgelopen periode zijn de heer A.Y. (Alparslan) Kizilaslan en mevrouw mr. D. (Dominique) Gardenier aangetrokken om het het expertsteam van NXT Expertise verder te versterken.
Lees verder
Nivre save the date - Verplichte PE-module 2023/2024
De verplichte PE-module van het Nivre, staat dit keer in het teken van de gedragsregels en het tuchtrecht. Deze verplichte PE-module wordt meerdere keren georganiseerd en krijgt een klein Rendez-Vous tintje. De eerste bijeenkomst staat gepland op woensdag 8 november.
Lees verder
Erwin Roquas nieuwe collega voor DUPI
Per 1 maart begint Erwin Roquas bij DUPI Underwriting Agencies als Senior Underwriter Property. Erwin werkte bij VLC & Partners als Specialist Broking Brand en is zeker geen onbekende in de verzekeringsbranche.
Lees verder
Waarde assurantieportefeuilles op hoogste niveau, wel kantelpunten in beeld
De waarde die de markt toekent aan assurantieportefeuilles, bevindt zich op dit moment op het hoogste niveau sinds 20 jaar geleden toen gestart werd met deze meting. Wel zijn er dit jaar een aantal kantelpunten in beeld die een indicatie kunnen zijn voor een afvlakking van de waardegroei van financieel advieskantoren.
Lees verder
Tanja Knoest- Lagerwaard expert personenschade bij Unigarant
Tanja Knoester-Lagerwaard neemt na bijna 24 jaar afscheid van haar rol als belangenbehartiger en gaat een nieuwe uitdaging aan bij Unigarant als expert personenschade.
Lees verder
Passende aanpak nodig voor beveiliging van ernstig bedreigde personen
Het stelsel Bewaken en Beveiligen moet beter worden voorbereid en toegerust op dreiging vanuit de zware, georganiseerde criminaliteit. Dit constateert de Onderzoeksraad voor Veiligheid in het vandaag gepresenteerde rapport ‘Bewaken en beveiligen. Lessen uit drie beveiligingssituaties’, naar aanleiding van de aanslagen op Reduan, de broer van de kroongetuige, Derk Wiersum, de toenmalige advocaat en Peter R. de Vries, de vertrouwenspersoon van de kroongetuige in het Marengo-proces.
Lees verder
Sincerus Letselschade en Smit Juridisch Advies sluiten zich aan bij de NLE
De achterban van de branchevereniging NLE is weer gegroeid door de toetreding per 1 maart 2023 van de twee letselschadekantoren Sincerus Letselschade en Smit Juridisch Advies. Door de toetreding groeit de vereniging naar 27 aangesloten kantoren, die allemaal beschikken over het Nationaal Keurmerk Letselschade.
Lees verder
NIS jaarvergadering op donderdag 9 maart
Op donderdag 9 maart wordt de NIS jaarvergadering gehouden in Drakenburg te Baarn. Spreker is de schrijver Joseph Oubelkas, die onterecht veroordeeld was en in een Marrokaanse cel belandde. Het tweede gedeelte staat in het teken van intervisie.
Lees verder
Ruud Vredeveld neemt afscheid als directeur van Intermont Assurantiën
Na een lange en succesvolle carrière in de verzekeringsbranche heeft Ruud Vredeveld per 1 maart afscheid genomen als directeur van Intermont Assurantiën. Vredeveld is 20 jaar geleden begonnen als directeur bij Raetsheren Assuradeuren B.V. waarvan Intermont Assurantiën een op zichzelf staande entiteit is en hij sinds 2014 directeur was.
Lees verder
Nieuwe RMS-tool van SHED Expertise
Met de nieuwe RMS-tool van SHED Expertise -de handelsnaam en afkorting van Schadehulp Expertisediensten BV- heb je snel en professioneel het brand- en inbraakrisico van een onderneming in beeld. In de praktijk blijkt te vaak dat ondernemers niet de aandacht en tijd hebben die nodig is om het riskmanagement goed uit te voeren en op pijl te houden.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716