VACATURE SPECIAL - februari
BEKIJK HIER DE ACTUELE VACATURES UIT DE SCHADE BRANCHE
Wil jij je carrière een boost geven? Dan is deze special met vacatures de ideale plek voor jou! We hebben een breed scala aan uitdagende functies beschikbaar bij verschillende toonaangevende organisaties in de schadebranche. Of je nu een starter bent op de arbeidsmarkt of een ervaren professional, we hebben vacatures op verschillende niveaus en in verschillende disciplines. Dus waar wacht je nog op? Bekijk de vacatures en solliciteer vandaag nog! 
VACATURE Nh1816: Schadebehandelaar Materieel
Wil jij graag anderen helpen? Haal je energie uit schadedossiers regelen en oplossen? Kan je dat op de juiste manier communiceren? Heb je de ambitie om je te ontwikkelen tot volwaardig Schadebehandelaar en in de toekomst mogelijk tot Personenschadebehandelaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE Nh1816: Personenschadebehandelaar
Hoe help je iemand die letsel heeft opgelopen na bijvoorbeeld een ernstig auto-ongeluk? Empathie tonen is belangrijk, maar tegelijkertijd moet je je hoofd koel houden om de schade oplossingsgericht af te handelen. Bij Nh1816 zet de afdeling Personenschade zich in voor de afhandeling van diverse schades; voor zowel onze verzekerden als mensen die door toedoen van onze verzekerden letsel oplopen.
Lees verder
VACATURE VAN DER TOORN: (Aankomend) expert Personenschade
Van der Toorn Personenschade is op zoek naar nieuwe collega's! Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Zit je al in een buitendienstfunctie of wil je daar naartoe groeien? Wil je NIVRE-expert worden, hou je van afwisseling in je dossiers, vrijheid van handelen en de meest ervaren collega's om mee te sparren? Lees dan verder en neem contact met ons op!
Lees verder
VACATURE HLPC: Bouwkundig expert (40 uur)
Wil jij jezelf ontwikkelen en een bijdrage leveren aan ons succesvolle en groeiende bedrijf, dan zijn wij zeker op zoek naar jou! Een afwisselende functie met grote mate van zelfstandigheid en vrijheid.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert
McLarens onderzoekt technische oorzaken van schade. Waarom ging het mis en wat zijn de gevolgen….? Een ingestorte parkeergarage, verzakking van een tunnel, scheuren in beton, een lekkende riolering. Dit zijn enkele voorbeelden van de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Dat is deze vacature zeker niet!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Agrarisch schade-expert
Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen. McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar toonaangevend als onafhankelijk schade-expertisebureau in binnen- en buitenland. Bij McLarens zijn we ambitieus. De pijlers waar we onze expertise op richten zijn: bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, milieukunde, chemie, agrarisch, juridisch en letsel. Wij zetten ons 24/7 in voor onze opdrachtgevers én alle betrokkenen. Onze experts werken vanuit: Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven, maar hybride werken doen we ook.
Lees verder
VACATURE GROENEVELD & PARTNERS: Ervaren Letselschaderegelaar
Mr. H. Groeneveld & Partners B.V. werkt in opdracht van verzekeraars, makelaars, captives en bedrijven om onderzoek te verrichten naar de toedracht van ongevallen en de omvang van de schade van het slachtoffer vast te stellen. Veelal betreffen het multinationale verzekerde bedrijven en ernstige ongevallen. Dit soort zaken vereisen een gedegen, maar ook voortvarende aanpak die oplossingsgericht is met respect voor ieders belangen. Onze slogan is dan ook: ‘In harmonie naar een compromis.’
Lees verder
VACATURE CRAWFORD: Expert Personenschade (32-40 uur )
Crawford & Company (Nederland) B.V. is een internationale schade-expertise organisatie met kantoren in meer dan 70 landen en één van ‘s werelds grootste onafhankelijke dienstverleners voor de verzekeringssector.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Schade-expert Chemicus
Materiële schade, deze welbekende uitdrukking wordt in de verzekeringswereld vaak gebruikt. McLarens onderzoekt niet alleen de visuele materiële schade, wij gaan een stap verder. Onze experts onderzoeken en beoordelen of er schade is ontstaan aan materialen als gevolg van toegepaste materialen en/of productieprocessen. Dit kan voorkomen in de chemische en farmaceutische industrie, het milieu maar ook in producten (en processen) uit de voedselverwerkende industrie of bouwmaterialen (hout, beton, metalen). Productenaansprakelijkheid en re-call behoren dan ook tot ons gebruikelijke werkterrein. Wij onderzoeken en beoordelen of een gebrek aan eSchaden grondstof of halffabricaat tot een fout in het eindproduct kan leiden en hoe dat tot schade bij een eindgebruiker kan leiden.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Schade-expert CAR - locatie Rotterdam
McLarens onderzoekt technische oorzaken van schade. Waarom ging het mis en wat zijn de gevolgen….? Een ingestorte parkeergarage, verzakking van een tunnel, scheuren in beton, een lekkende riolering dit zijn maar enkele voorbeelden van de dagelijkse praktijk waarnaar wij onderzoek doen. Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai. Deze vacature is dat zeker niet!
Lees verder
VACATURE UNIGARANT: Schadebehandelaar Personenschade zwaar letsel
De Schadeafdeling van Unigarant wil de beste claimverwerker van Nederland zijn. Onderdeel van deze afdeling is het team Personenschade, een hecht en divers team. Het Team Personenschade bestaat uit meerdere groepen, te weten Schadebehandelaar Personenschade 1, 2 en 3, Personenschade Specialisten 3,4 en 5, Personenschade Experts (buitendienst), trainer, beleidsmedewerker en administratieve ondersteuning. Het team wordt aangestuurd door Teammanagers. Het Team Personenschade kan gezien worden als een beeldbepalend team voor Unigarant. Zoals de Wegenwacht het visitekaartje is van ANWB, is het Team Personenschade het visitekaartje van Unigarant. De omvang van de schadelast en reservering hebben een grote impact op de financiële resultaten van Unigarant als bedrijf.
Lees verder
VACATURE UNIGARANT: Schadebehandelaar Personenschade middelzwaar letsel
De schadeafdeling van Unigarant wil de beste claimverwerker van Nederland worden. Onderdeel van deze afdeling is het team Personenschade. Het team van Personenschade is een hecht en divers team. Dit team stelt in al de activiteiten het slachtoffer centraal. Snelle en accurate schade afwikkeling, aandacht voor slachtoffertevredenheid, actieve beheersing van dossiervoorzieningen en schadelast zijn kenmerkend voor het team. Het team is onderverdeeld in vier subteams: licht -, middelzwaar, -zwaar letsel en letselschade experts.
Lees verder
VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Young professional letselschaderegelaar
Ben je toe aan een tweede stap in je carrière en zoek je versnelling in je ontwikkelpad? Wil je gericht leren in de dagelijkse praktijk? Heb je de ambitie te groeien naar schaderegelaar buitendienst? Geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE CRAWFORD: Jurist Vervoersrecht
Jij bent afgestudeerd in Maritime & Transport Law en op zoek naar je eerste of tweede baan. Je vindt het leuk om door te vragen totdat je de volledige casus op papier hebt en je deze juridisch goed kunt onderbouwen. Je bent niet bang om de discussie met wederpartijen aan te gaan omtrent internationale transportschades. Dit is de baan voor jou!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716