VACATURE SPECIAL - januari
VACATURE CRAWFORD: (Technisch) Expert Aansprakelijkheid
Werkzaam in het juridisch of in een technisch werkveld maar liever je kennis op een andere manier inzetten? Bij Crawford & Company werk je aan juridische en/of technische vraagstukken en stel je de oorzaak en omvang van een schade vast.
Lees verder
VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Ervaren letselschaderegelaar
Zoek je een nieuwe uitdaging waarbij kwaliteit voorop staat? Heb je veel ervaring als letselschaderegelaar in de buitendienst en wil je nieuwe talenten ontwikkelen? Wil je gericht bezig zijn met integrale behandeling en regeling van complexe schaderegelingsvraagstukken? En geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE NIVRE: Marketing & Communicatie medewerker
Het NIVRE is een stichting met als doel de bevordering en instandhouding van de deskundigheid en overige kwaliteiten van de beroepsuitoefening van deskundigen op het terrein van schadevaststelling en verwante deskundigheden. Daarnaast is het een platform en aanspreekpunt voor overleg tussen expertise-, inspectie- en taxatiebureaus en alle voor hen relevante partijen.
Lees verder
VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Young professional letselschaderegelaar
Ben je toe aan een tweede stap in je carrière en zoek je versnelling in je ontwikkelpad? Wil je gericht leren in de dagelijkse praktijk? Heb je de ambitie te groeien naar schaderegelaar buitendienst? Geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE TOP EXPERTISE: Bouwkundig en/of Werktuigbouwkundig schade-expert
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam en Zwolle, maar werkzaam in heel Nederland. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet 'complexe' schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek.
Lees verder
VACATURE CRAWFORD: Jurist Vervoersrecht
Jij bent afgestudeerd in Maritime & Transport Law en op zoek naar je eerste of tweede baan. Je vindt het leuk om door te vragen totdat je de volledige casus op papier hebt en je deze juridisch goed kunt onderbouwen. Je bent niet bang om de discussie met wederpartijen aan te gaan omtrent internationale transportschades. Dit is de baan voor jou!
Lees verder
VACATURE CONTEXT: Technisch schade-expert
Context is een advies- en schade-expertisebureau, voornamelijk op het gebied van bedrijfsschade, technische schade, bouwkundige schade, letselschade en aansprakelijkheidsschade. Wij werken voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, advocaten en (veelal industriële) ondernemingen. Daarbij komen wij bij alle soorten ondernemingen over de vloer, van klein tot groot, van familiebedrijf tot beursgenoteerd.
Lees verder
VACATURE CRAWFORD: Bouwkundig schade-expert (Drachten)
Een woningbrand, een overstroming in een winkelcentrum, stormschade aan grote stal op een boerderij. Klinkt interessant? Voor ons regiokantoor in Drachten zijn wij op zoek naar een schade-expert. Ben jij onze nieuwe bouwkundige collega?
Lees verder
VACATURE RAASVELD EXPERTISE: Ervaren letselschadebehandelaar
Ben je toe aan een serieuze stap in je carrière en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij kwaliteit voorop staat en tevens in verhouding staat tot je dossierbestand? Heb je veel ervaring als letselschadebehandelaar en wil je nieuwe talenten ontwikkelen? En geloof je in herstelgerichte dienstverlening? Dan biedt Raasveld Expertise volop kansen en zijn wij op zoek naar jou!
Lees verder
VACATURE I-TEK: Tactisch Toedrachtonderzoeker (West Nederland)
Heb jij zin om als tactisch toedrachtonderzoeker te gaan werken bij een zelfstandig onderzoekbureau met korte lijnen, aandacht voor het behalen van maximale resultaten, maar ook collegiaal en persoonlijk welzijn, dan zoeken wij jou!
Lees verder
VACATURE CRAWFORD: Expert Personenschade (32-40 uur )
Crawford & Company (Nederland) B.V. is een internationale schade-expertise organisatie met kantoren in meer dan 70 landen en één van ‘s werelds grootste onafhankelijke dienstverleners voor de verzekeringssector.
Lees verder
VACATURE KAKESWAAL: (Bouwkundig) Schade Expert
KakesWaal B.V. levert als onafhankelijke dienstverlener een pakket van expertisediensten aan zowel bedrijven als particuliere relaties. Wij zijn een krachtige onderneming en onderscheiden ons door onze mensgerichte aanpak en gekwalificeerde deskundigheid in bouwkundige inspectie en schade-expertise.
Lees verder
VACATURE TIJBOUT LETSELSCHADE: Ervaren Letselschadespecialist
Al ruim 30 jaar ondersteunen we de slachtoffers van ongevallen waarvoor derden aansprakelijk zijn. Denk aan ongelukken in het verkeer, op het werk en medische fouten. Met meer dan 15.000 behandelde dossiers zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend letselschadebureau. We hebben een vaste vestiging in Zaandam, maar werken door het hele land.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Elektrotechnisch / Werktuigbouwkundig Schade-Expert
Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716