Nieuwsbrief week 03
SCHADE golfdag op donderdag 29 juni
Na het succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar de SCHADE golfdag organiseren. Uiteraard hopen wij dat jullie van de partij zijn. Verzeker je bedrijf van een flight! De inschrijving is vanaf nu geopend.
Lees verder
Chris Breedveld vervangt Tjibbe Joustra als voorzitter van De Letselschade Raad
Grootmeester van het Huis van Zijne Majesteit de Koning drs. Chris Breedveld is met ingang van 1 januari jl. benoemd tot voorzitter van De Letselschade Raad. De vorige voorzitter, Tjibbe Joustra, heeft zijn functie neergelegd omdat de statutaire zittingstermijn is verlopen.
Lees verder
Schade Advocatuur trekt Rob Meelker, Amber Messchaert en Sandor Weyn aan
Schade Advocatuur heeft zich per 1 januari jl. versterkt met het aantrekken partner Rob Meelker, advocaat Sandor Weyn en advocaat Amber Messchaert. Het advocatenkantoor staat bekend als partner voor verzekeraars op het gebied van Aansprakelijkheid & Verzekeringsrecht.
Lees verder
Daniëlle van Gastel en Margot de Wit-Jansen richten DM Letselschade op
Daniëlle van Gastel en Margot de Wit-Jansen hebben onlangs DM Letselschade opgericht. Het bureau richt zich op slachtoffers die letselschade hebben opgelopen na een ongeval en op nabestaanden die na een ongeval een dierbare zijn verloren.
Lees verder
Datect en Vrieling Adviesgroep gaan samenwerking aan
Paul Verhoef van Datect B.V., Jasper Vrieling en Martijn Schakelaar GRMC®, beiden verbonden aan Vrieling Adviesgroep, tekenden vandaag een samenwerkingsovereenkomst. Met de verzekering streven beide bedrijven ernaar om cybercriminelen bij ondernemers buiten de deur houden. 
Lees verder
SAP Letselschade Advocaten benoemt Rianne Marijnissen en June van Oers
Rianne Marijnissen en June van Oers zijn per 1 januari 2023 benoemd tot associate partner bij bij SAP Letselschade Advocaten. Rianne is sinds 2010 werkzaam als advocaat bij SAP, June is sinds 2011 onderdeel van het team.
Lees verder
Wilco Machielsen manager Lekdetectie bij Trition
Per 1 januari dit jaar is Wilco Machielsen eindverantwoordelijke voor de afdeling Lekdetectie. Al sinds afgelopen juli vervult Wilco de rol van ‘aankomend’ Manager Lekdetectie. Vanaf nu draagt hij de volledige verantwoordelijkheid over deze afdeling.
Lees verder
Combinatie van live cameratoezicht en AI voorkomt inbraken en vandalisme
Door de combinatie van live cameratoezicht en kunstmatige intelligentie (AI) heeft het Nederlandse beveiligingsbedrijf WePrevent het afgelopen jaar tientallen inbraken en allerlei vormen van vandalisme bij bedrijfspanden en woningen kunnen voorkomen.
Lees verder
Aegon doneert 115 duizend euro aan Geldfit voor mensen in energiearmoede
Om mensen bewust te maken van de gevaren én mensen in energiearmoede ook in 2023 vooruit te helpen, startte Aegon een actie rondom de feestdagen. De verzekeraar maakte maandag 16 januari 'Blue Monday', bekend 115.000 euro te doneren aan Geldfit, een landelijk platform dat mensen met financiële zorgen ondersteunt.
Lees verder
Woningborg en SMABTP bundelen krachten
Woningborg en de Franse verzekeraar SMABTP willen in Nederland samen gaan werken op het gebied van verzekeringen voor de nieuwbouw woningmarkt. Met de ondertekening van een intentieverklaring is de eerste stap naar een partnerschap gezet. De twee verzekeraars zullen zich richten op het verbreden en diversifiëren van het dienstverleningspakket richting deelnemers en kopers.
Lees verder
Peter Verhesen Head of Marine bij RSA Luxembourg
Peter Verhesen is gepromoveerd tot Head of Marine om de Europese portefeuilles te leiden van RSA Luxembourg. Peter brengt sterke acceptatie en bewezen leiderschapsvaardigheden met zich mee. Hij gaat een sleutelrol spelen bij het aansturen van de Global Marine-strategie en de ambitie van RSA Luxembourg om in heel Europa beter te presteren.
Lees verder
SAA Verzekeringen verdeelt €200.000 onder Artsen zonder Grenzen en Kachels
SAA Verzekeringen doneert in totaal €200.000 aan Artsen zonder Grenzen en de hulpactie Kachels voor Oekraïne. Aanleiding voor deze donatie is het 40-jarig jubileum dat het bedrijf eind december 2022 vierde.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716