Nieuwsoverzicht week 02
Nieuwjaarsboodschap Richard Weurding
Traditiegetrouw opende Richard Weurding het nieuwe jaar met een terug- en een vooruitblik. In zijn nieuwjaarsboodschap deelde hij met de Verbondsmedewerkers zijn bespiegelingen over (on)veiligheid, de economie, de maatschappij en de sector.
Lees verder
Drukbezochte VNAB Nieuwjaarsreceptie in de Laurenskerk in Rotterdam
Op woensdag 11 januari is tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de VNAB afscheid genomen van 2022 en het nieuwe jaar ingeluid. Met ongeveer 1.400 gasten was het een drukbezochte nieuwjaarsreceptie waarbij de hele markt bij elkaar is gekomen.
Lees verder
Een jaar vol festiviteiten voor het jubilerende McLarens
Dit jaar viert McLarens BV zijn 30-jarig jubileum. De aftrap voor het jubileumjaar werd gegeven op 2 januari toen op de vier Nederlandse kantoren een taart werd bezorgd. Krap twee weken later werd een van de grondleggers van Vanderwal&Joosten en nu McLarens, country managing director Gerrit Taal, in het zonnetje gezet tijdens een verrassingsfeestje ter ere van zijn 30-jarig jubileum.
Lees verder
Broker property & business interruption Aimée Frik verlaat Ecclesia
Aimée Frik start met ingang van 1 februari bij TenneT in de functie van insurance advisor. Aimée heeft de afgelopen negen jaar bij Ecclesia en diens voorgangers gewerkt, laatstelijk als broker property & business interruption.
Lees verder
Prijzen Adfiz Prestatie Onderzoek uitgereikt tijdens Nieuwjaarsbijeenkomst
Op 12 januari werd door Adfiz het nieuwe jaar ingeluid met een goedbezochte nieuwjaarsbijeenkomst in Groenekan. Na een inspiratiesessie van Ruud Veltenaar en de nieuwjaarsspeech van Adfiz voorzitter Rogier van der Linden werden de winnaars bekendgemaakt van het vernieuwde Adfiz Prestatie Onderzoek.
Lees verder
Insurtech Superscript scoort 45 miljoen pond voor transformatie mkb-verzekeringen
Digital-first verzekeringsaanbieder voor kleine bedrijven en snelgroeiende techbedrijven Insurtech Superscript, heeft een Serie B-financieringsronde van 45 miljoen pond (54 miljoen dollar) afgerond. De ronde werd geleid door bestaande investeerder BHL UK. Nieuwe investeerder en Fortune 500-verzekeraar The Hartford en andere bestaande investeerders, waaronder Concentric, namen ook deel.
Lees verder
Nieuwjaarsspeech van voorzitter ADFIZ Roger van der Linden
Op de tweede donderdag van het jaar wordt traditiegetrouw de nieuwjaarsbijeenkomst van ADFIZ gehouden. Een netwerkevenement waar de gehele branche - Adfiz-leden, verzekeraars, toezichthouders, vakmedia, etc. elkaar ontmoeten. Voor de eerste keer bij de nieuwe locatie Fort Voordorp in Groenekan. De speech van voorzitter Roger van der Linden kunt u hieronder lezen.
Lees verder
McLarens trekt Jan Jeroen Kreuzen aan als schade-expert
Het aantal propertyschades is de afgelopen jaren fors toegenomen voor McLarens. In verband met deze groeiende portefeuille heeft McLarens Jan Jeroen Kreuzen aangetrokken als schade-expert. Jan Jeroen is meer dan 10 jaar werkzaam geweest als accountmanager en beheerder van VvE’s. Hij zal zich bij McLarens bezighouden met CAR gerelateerde schadekwesties.
Lees verder
Marijke Lohman partner bij WIJ Advocaten
Per 1 januari is Marijke Lohman partner geworden bij WIJ Advocaten. Marijke is specialist op het gebied van verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht en legt zich in het bijzonder toe op (de verzekering van) bestuurders- en aansprakelijkheidsrecht en cyberschades.
Lees verder
Succesvolle bijscholingsdag Letsel Opleidingen
Op 12 januari vond de eerste bijscholingsdag van Letsel Opleidingen plaats. Thema van de dag was ‘hoe interactief ben jij?’ Locatie was het Kasteel, het voetbalstadion van Sparta in Rotterdam.
Lees verder
Rutger Evers stapt over naar Legaltree
Met de komst van nieuwe partner Rutger Evers per 1 januari 2023 breidt Legaltree zijn in 2022 gestarte praktijkgroep Internationale Handel & Transport uit. Rutger Evers is gespecialiseerd in transportrecht en aansprakelijkheidsrecht en heeft daarnaast een grote verzekeringsrechtpraktijk.
Lees verder
Rob Vissers benoemd als senior Manager Operations bij Nh1816 Verzekeringen
Met ingang van 1 januari 2023 is Rob Vissers (1964) benoemd als Senior Manager Operations bij Nh1816 Verzekeringen. Met deze benoeming zet Nh1816 een volgende belangrijke stap in de verdere professionalisering en ontwikkeling van de management structuur.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716