Nieuwsbrief week 02
Partnerwisseling op komst bij VanNiekerkCieremans
Emma Krikke zal per 1 januari 2024 toetreden als partner bij VanNiekerkCieremans. Eric van Niekerk zal op die datum terugtreden als partner. Het jaar 2023 staat in het teken van deze bijzondere mijlpalen.
Lees verder
VNAB beursborrel op 6 februari wordt aangeboden door McLarens
Op maandag 6 februari wordt de VNAB beursborrel aangeboden door McLarens. Deze editie zal een extra feestelijk tintje krijgen. McLarens Nederland, wat ooit begon als Vanderwal&Joosten BV, bestaat namelijk per 1 januari 2023 alweer 30 jaar. Daar wordt graag samen met relaties uit de branche het glas op geheven.
Lees verder
Rivean Capital gaat de verdere groei van CED ondersteunen
BlackFin Capital Partners (BlackFin) en Rivean Capital (Rivean) kondigen de voorgenomen verkoop aan van CED Group Holding B.V. (CED Group) door BlackFin aan Rivean. CED Group is een full-service schademanagement dienstverlener. Onder eigendom van Rivean zal de ingezette Europese groeistrategie van CED Group verder worden voortgezet.
Lees verder
Dit jaar meer subsidie voor aanschaf elektrische personenauto
Vanaf dinsdag 10 januari 2023 is het voor particulieren weer mogelijk subsidie voor nieuwe en gebruikte elektrische personenauto’s aan te vragen. In totaal is er bijna € 100 miljoen beschikbaar. Voor nieuwe elektrische personenauto’s is het budget voor 2023 € 67 miljoen, voor gebruikte elektrische personenauto’s is € 32,4 miljoen beschikbaar.
Lees verder
Marc van Nuland vertrekt per 1 april 2023 bij Aon Nederland
Aon heeft vandaag bekendgemaakt dat Marc van Nuland, Chairman van Aon Nederland, de organisatie per 1 april 2023 gaat verlaten. Marc van Nuland was tot 1 april 2022 chief executive officer (CEO) van Aon Nederland. In de afgelopen periode kon hij zich volledig focussen op de externe contacten, met name klanten en verzekeraars.
Lees verder
Wet bescherming klokkenluiders aangenomen in tweede kamer
In 2019 is er een Europese richtlijn aangenomen die de bescherming van klokkenluiders regelt. Deze richtlijn had eigenlijk per 1 januari 2022 al in Nederlandse wetgeving opgenomen moeten zijn, maar het wetgevingstraject heeft vertraging opgenomen. De Tweede Kamer heeft de wet aangenomen, maar in afwachting van de Eerste Kamer is de ingangsdatum nog niet bekend.
Lees verder
BNP Paribas Cardif versterkt partner strategie in Nederland
BNP Paribas Cardif distribueert sinds 2020 verzekeringsproducten in Nederland via volmacht partners. Om deze samenwerking te structureren heeft BNP Paribas Cardif Bas van Mierlo aangesteld als Manager Volmacht. In deze rol is Bas verantwoordelijk voor de coördinatie van en de samenwerking met huidige en toekomstige volmacht partners.
Lees verder
Met 76 miljoen nieuwe productie schiet Nh1816 omhoog
Op 11 februari heeft Nh1816 ceremonieel de eerste paal geslagen voor de bouw van hun nieuwe pand, zij konden toen nog niet bedenken wat voor bijzonder jaar 2022 zou worden. Een paar dagen later begon de oorlog in Oekraïne, kwamen in enkele dagen flinke stormen over Nederland en werden vanaf maart de coronabeperkingen losgelaten. De samenleving ging weer volledig open en dat hebben zij gemerkt.
Lees verder
Carla Muters nieuw lid Raad van Toezicht Stv
Carla Muters is per 1 januari 2023 lid geworden van de Raad van Toezicht van Stichting toetsing verzekeraars (Stv). Carla is voorzitter van de Raad van Bestuur van Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en was daarvoor werkzaam in de financiële sector waaronder diverse verzekeraars.
Lees verder
Dolmans, Trition en QBuild betrekken samen nieuw pand in Den Bosch
Eind december heeft Dolmans een nieuw, toekomstbestendig pand geopend in Den Bosch. Vanuit dit pand gaat Dolmans Calamiteiten Diensten (DCD) samen met partnerbedrijven Trition en QBuild het werk na een calamiteit aanvliegen. Lees hier het interview met Thomas van der Weiden, Marcel van Engelen en Maarten Kooij.
Lees verder
Straco neemt Welten Groep over van One Two Capital
De Belgische private equity groep Straco heeft per 30 december 2022 Welten Groep overgenomen van One Two Capital. Welten Groep heeft met de ondersteuning van One Two Capital een versnelde groei doorgemaakt en is een toonaangevende finance detacheerder en opleider in Nederland. Tot de Welten Groep behoren detacheerders Welten, Bold People en Carrierecafe en financieel opleidingsinstituut Dukers & Baelemans.
Lees verder
VNAB zoekt sponsoren voor de 10e VNAB kwart marathon
Op zondag 16 april organiseert de VNAB de 10e VNAB kwart marathon. Een bijzonder jubileumjaar waarvoor de inschrijving in rap tempo vol was. Heeft uw organisatie interesse om deze unieke editie te sponsoren?
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716