VACATURE SPECIAL - november
VACATURE KAKESWAAL: (Bouwkundig) Schade Expert
KakesWaal B.V. levert als onafhankelijke dienstverlener een pakket van expertisediensten aan zowel bedrijven als particuliere relaties. Wij zijn een krachtige onderneming en onderscheiden ons door onze mensgerichte aanpak en gekwalificeerde deskundigheid in bouwkundige inspectie en schade-expertise.
Lees verder
VACATURE DEKRA: Schade Expert Bouw
DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Arnhem.
Lees verder
VACATURE TIJBOUT LETSELSCHADE: Ervaren Letselschadespecialist
Al ruim 30 jaar ondersteunen we de slachtoffers van ongevallen waarvoor derden aansprakelijk zijn. Denk aan ongelukken in het verkeer, op het werk en medische fouten. Met meer dan 15.000 behandelde dossiers zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend letselschadebureau. We hebben een vaste vestiging in Zaandam, maar werken door het hele land.
Lees verder
VACATURE DEKRA: Schade Expert Milieu
DEKRA zorgt al bijna 100 jaar voor veiligheid. Wij zijn één van 's werelds grootste expertiseorganisaties. Met ruim 45.000 medewerkers, een omzet van 3,5 miljard euro en activiteiten in meer dan 50 landen. In Nederland zijn we met ruim 1.000 medewerkers actief op verschillende terreinen, waaronder Product Testing, Audit, Industrial Inspection, Industrial Safety, Rail en Claims & Expertise.
Lees verder
VACATURE I-TEK: Tactisch Toedrachtonderzoeker
Heb jij zin om als tactisch toedrachtonderzoeker te gaan werken bij een zelfstandig onderzoekbureau met korte lijnen, aandacht voor het behalen van maximale resultaten, maar ook collegiaal en persoonlijk welzijn, dan zoeken wij jou!
Lees verder
VACATURE EELSING: Marine Surveyor / Schade-Expert
Eelsing Expertises & Taxaties B.V, gevestigd in IJmuiden is een dynamisch expertisebureau op het gebied van maritieme schade expertises en taxaties. Wij zijn per direct op zoek naar een Marine Surveyor/ Schade Expert. Ben jij die gedreven, enthousiaste, nauwkeurige Marine Surveyor dan zijn wij op zoek naar jou…
Lees verder
VACATURE WIJS LETSELSCHADE: Assistent jurist/secretaresse (M/V)
Wil jij bij het leukste letselschadekantoor van Nederland werken? Dan zoekt Wijs jou! Wijs is een kantoor die slachtoffers bijstaat na een ongeval. Wijs is een kantoor met een schat aan ervaring in letselschade-afwikkeling. Onze mensen weten hoe belangrijk het is om alles in een keer goed te doen.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Medewerker klantontwikkeling en relatiebeheer
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE WIJS LETSELSCHADE: Ervaren Letselschadejurist (M/V)
Wijs bestaat uit 15 bevlogen mensen die alles geven voor onze cliënten. Ook de komende jaren blijven wij onze vleugels uitslaan. Hierbij staat voorop dat wij onze cliënten de aandacht willen blijven geven die ze verdienen. Vanwege toenemende drukte zijn wij op zoek naar een letselschadejurist die precies weet wat een cliënt nodig heeft.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert | 32/40 uur per week
Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai, deze vacature is dat bepaald niet.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716