Nieuwsbrief week 44
Angelo Sacca verlaat Athora Nederland
Athora Nederland N.V. (Athora Nederland) maakt vandaag bekend dat Angelo Sacca per 31 december 2022 terugtreedt als Chief Transformation Officer (CTO) en lid van de Raad van Bestuur van Athora Nederland. Angelo zal overstappen naar Athora Group.
Lees verder
Letselschade bijeenkomsten met NIVRE en NOvA opleidingspunten
Zorg dat u goed voorbereidt bent in lopende en nieuwe zaken en schrijf u in voor een bijeenkomst van Studiecentrum Kerckebosch. Leer van goed beoordeelde en ervaren docenten. Er is altijd een bijeenkomst die passend is voor uw wensen en vak. Volg bijvoorbeeld een van deze bijeenkomsten:
Lees verder
Dennis Jansen maakt overstap naar Crawford & Company
Register-expert Dennis Jansen is per dinsdag 1 november overgestapt naar Crawford & Company waar hij als Manager Property / Senior Expert aan de slag gaat.
Lees verder
Werken kan overal waar goede wifi is
De pandemie heeft ons laten zien dat we (natuurlijk niet alle beroepen) overal kunnen werken. Zolang er goede wifi is. Het maakt dus niet meer uit waar je bent als je maar online komt. Als je thuis kunt werken waarom dan niet in het buitenland?!
Lees verder
Tiende VNAB podcast over ontwikkelingen in de CAR-markt
vandaag is alweer de tiende VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast. De podcast is een vervolg op de in oktober verschenen VNAB Visie waarin o.a. verschillende ontwikkelingen in de branche engineering besproken zijn.
Lees verder
Afvaltransporten met PFAS naar België voorlopig niet meer mogelijk
De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) geeft uit voorzorg geen vergunningen meer af voor transporten met PFAS-houdend afval dat bestemd is voor verwerking bij de Belgische afvalverwerker Indaver. Ook eerder afgegeven EVOA-kennisgevingen (Europese Verordening Overbrenging Afvalstoffen) worden ingetrokken door de ILT. Afvaltransporten vanuit Nederland naar Indaver kunnen dan niet meer plaatsvinden.
Lees verder
Sjaak Veken maakt overstap naar McLarens
Per 1 november zal Sjaak Veken in dienst treden bij McLarens waar hij zich met name zal richten op milieuschades en daaraan gerelateerde aansprakelijkheidskwesties.
Lees verder
Helft veertigplussers niet bezig met toekomstige woonsituatie
Het aantal 65-plussers neemt in 2040 toe tot bijna 5 miljoen. De verwachting is dat ruim 1,8 miljoen daarvan alleenstaand is. Dit creëert een grote woonopgave die vraagt om oplossingen. Uit onderzoek van Achmea onder 40-plussers in Nederland blijkt echter dat ongeveer de helft van de respondenten (48%) niet bezig is met de toekomstige woonsituatie.
Lees verder
Aegon en homeQgo willen nog meer huizen verduurzamen
Klanten van Aegon kunnen vanaf nu aan de slag met de huisscan van homeQgo. Via een aantal eenvoudige stappen krijgen klanten én niet-klanten van Aegon een online duurzaamheidsadvies voor een specifieke woning. Ook kunnen ze voorlopige offertes aanvragen voor de verduurzamingsproducten waar ze interesse in hebben. Met deze lancering zet Aegon een belangrijke vervolgstap in haar ambities om de energietransitie te versnellen.
Lees verder
Sfeervol Bomen van McLarens dit jaar op zaterdag 10 december
Zoals elk jaar wordt er door MacLarens (voorheen Vanderwal & Joosten) een Sfeervol Bomen georganiseerd om relaties een mooie laatste maand van het jaar te wensen en te bedanken voor de samenwerking in het dan bijna achter ons liggende jaar.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716