Nieuwsbrief week 43
Verzekeringsarbeidsmarkt; tijdelijke of structurele uitdaging?
De Federatie van Assurantieclub organiseert op dinsdag 1 november een actueel panelgesprek tijdens NEXT LEVEL – powered by AMdag; in DeFabrique in Utrecht. Voorzitter Bert Sonneveld spreekt met twee gasten over de run op talent en professionals in de branche.
Lees verder
Letselschade bijeenkomsten met NIVRE en NOvA opleidingspunten
Zorg dat u goed voorbereidt bent in lopende en nieuwe zaken en schrijf u in voor een bijeenkomst van Studiecentrum Kerckebosch. Leer van goed beoordeelde en ervaren docenten. Er is altijd een bijeenkomst die passend is voor uw wensen en vak. Volg bijvoorbeeld een van deze bijeenkomsten:
Lees verder
Frauderen. Zo werkt het! De podcast
'Hoe begin je als crypto fraudeur'. Een leerzame podcast om fraude te leren herkennen en te voorkomen. Teun van de Velden van AFM vertelt in deze aflevering over allerlei manieren van fraude. Een initiatief van de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) en de gezamenlijke banken.
Lees verder
Geslaagde pilot ASN Autoschade klimaat neutraal autoschade herstel
Dit voorjaar sprong ASN Autoschade als pilotpartner op de kar van GroenGedaan! PLUS. Het programma van de stichting Duurzaam naar klimaat neutraal schadeherstel. Inmiddels zijn in de afgelopen maanden een tiental bedrijven van ASN Autoschade in het programma opgenomen.
Lees verder
Wetsvoorstel plan van aanpak witwassen
Minister Kaag van Financiën stuurt, mede namens minister Yeşilgöz-Zegerius van Justitie en Veiligheid het wetsvoorstel plan van aanpak witwassen naar de Tweede Kamer. Het wetsvoorstel plan van aanpak witwassen is een belangrijke stap in het tegengaan van witwassen. Zo komt er een verbod op contante betalingen voor goederen vanaf drieduizend euro. Dit verbod geldt ook voor pandhuizen en kunsthandelaren en geldt voor transacties in en vanuit Nederland.
Lees verder
Meer vergoeding voor opruimkosten drugsafvaldumpingen
Het kabinet verruimt de vergoeding van opruimkosten na dumpingen van drugsafval voor particulieren en overheden. Uitgangspunt is en blijft dat de vervuiler betaalt. Maar daders van illegale dumpingen zijn vaak lastig op te sporen. Onschuldige burgers mogen daarvan niet te dupe zijn en mogen niet met hoge opruimkosten blijven zitten.
Lees verder
Nieuwjaarsreceptie VNAB woensdag 11 januari en Adfiz donderdag 12 januari
Op woensdag 11 januari proost de VNAB samen met alle relaties op het nieuwe jaar in de Laurenskerk in Rotterdam. Adfiz opent het nieuwe verzekeringsbranchejaar samen met alle leden en relaties op donderdag 12 januari in Fort Voordorp te Groenekan.
Lees verder
Morgen verschijnt de nieuwe editie van het SCHADE magazine
Morgen verschijnt de nieuwe editie van het SCHADE magazine. Hierin staan interviews met o.a. de personenschade afdeling van McLarens, Inge Wetzer over kennis van cybersecurity, David Dickson directeur van Superscript, keurmerk Pentesten, nieuwe divisie Sedgwick Werk & Welzijn, afscheid van Francie Peters binnen het Nivre en meer interessante artikelen. Neem nu een abonnement en ontvang ook dit nummer.
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716