VACATURE SPECIAL - oktober
BEN JE TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING
De herfstvakantie is voor een deel van Nederland weer achter de rug. Wellicht is deze herfstperiode een goed moment om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Bekijk hier de vacatures uit de branche. Wij wensen je veel succes met je aanstaande nieuwe baan!
VACATURE I-TEK: Tactisch Toedrachtonderzoeker
Heb jij zin om als tactisch toedrachtonderzoeker te gaan werken bij een zelfstandig onderzoekbureau met korte lijnen, aandacht voor het behalen van maximale resultaten, maar ook collegiaal en persoonlijk welzijn, dan zoeken wij jou!
Lees verder
VACATURE EELSING: Marine Surveyor / Schade-Expert
Eelsing Expertises & Taxaties B.V, gevestigd in IJmuiden is een dynamisch expertisebureau op het gebied van maritieme schade expertises en taxaties. Wij zijn per direct op zoek naar een Marine Surveyor/ Schade Expert. Ben jij die gedreven, enthousiaste, nauwkeurige Marine Surveyor dan zijn wij op zoek naar jou…
Lees verder
VACATURE WIJS LETSELSCHADE: Assistent jurist/secretaresse (M/V)
Wil jij bij het leukste letselschadekantoor van Nederland werken? Dan zoekt Wijs jou! Wijs is een kantoor die slachtoffers bijstaat na een ongeval. Wijs is een kantoor met een schat aan ervaring in letselschade-afwikkeling. Onze mensen weten hoe belangrijk het is om alles in een keer goed te doen.
Lees verder
VACATURE WIJS LETSELSCHADE: Ervaren Letselschadejurist (M/V)
Wijs bestaat uit 15 bevlogen mensen die alles geven voor onze cliënten. Ook de komende jaren blijven wij onze vleugels uitslaan. Hierbij staat voorop dat wij onze cliënten de aandacht willen blijven geven die ze verdienen. Vanwege toenemende drukte zijn wij op zoek naar een letselschadejurist die precies weet wat een cliënt nodig heeft.
Lees verder
VACATURE CONTEXT: Technisch schade-expert
Context is een advies- en schade-expertisebureau, voornamelijk op het gebied van bedrijfsschade, technische schade, bouwkundige schade, letselschade en aansprakelijkheidsschade. Wij werken voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, advocaten en (veelal industriële) ondernemingen. Daarbij komen wij bij alle soorten ondernemingen over de vloer, van klein tot groot, van familiebedrijf tot beursgenoteerd.
Lees verder
VACATURE GROENEVELD & PARTNERS: Ervaren Letselschaderegelaar
Mr. H. Groeneveld & Partners B.V. werkt in opdracht van verzekeraars, makelaars, captives en bedrijven om onderzoek te verrichten naar de toedracht van ongevallen en, bij gebleken aansprakelijkheid, de omvang van de schade van het slachtoffer vast te stellen. Veelal betreffen het multinationale verzekerde bedrijven en ernstige ongevallen. Dit soort zaken vereisen een gedegen, maar ook voortvarende aanpak die oplossingsgericht is met respect voor ieders belangen. Onze slogan is dan ook: ‘In harmonie naar een compromis.’
Lees verder
VACATURE BELJON WESTERTERP: Taxateur-Expert Donatus in ZN
Donatus te Rosmalen zet zich als dé kerken- en monumentenverzekeraar van Nederland in om kerkelijk en niet-kerkelijk monumentaal erfgoed te blijven beschermen en hun eigenaren zekerheid te geven. Donatus biedt, naast brandverzekeringen, een op de ledenbehoeften afgestemd breed pakket aan verzekeringen, waarin het coöperatieve gedachtegoed leidend is. Donatus heeft een groot onderscheidend vermogen, waaronder unieke kennis van herbouwwaarde-taxaties van monumentaal erfgoed.
Lees verder
VACATURE NLOI: Ondernemende, empathische onderzoeker
Het Nederlands Onderzoeks Instituut NLOI houdt zich bezig met schadeonderzoek, incidentanalyse, cultuur- en gedragsverandering en preventie-analyse. De afgelopen jaren groeien we vooral in de diepgang van de opdrachten.
Lees verder
VACATURE RAETSHEREN: Schadebehandelaar Transport
Kan je goed luisteren en je verplaatsen in een ander? Haal jij voldoening uit tevreden klanten en zet je graag net dat stapje extra? Deze vacature is perfect voor jou als je aan het begin van je (juridische) carrière staat of reeds een basis hebt gelegd in de schadebehandeling en nu klaar bent voor de volgende stap!
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716