Nieuwsbrief week 42
Movir start onderzoeksfase van bijzondere leerstoel duurzame inzetbaarheid
Met een staande ovatie, een unicum bij oraties, sprak prof. dr. Josette Dijkhuizen afgelopen vrijdag in de aula van Tilburg University haar inaugurele rede uit. Hiermee markeert ze een belangrijk moment: de aanvang van de onderzoeksfase van de bijzondere leerstoel waarvan inkomensverzekeraar Movir sponsor is.
Lees verder
Letselschade bijeenkomsten met NIVRE en NOvA opleidingspunten
Zorg dat u goed voorbereidt bent in lopende en nieuwe zaken en schrijf u in voor een bijeenkomst van Studiecentrum Kerckebosch. Leer van goed beoordeelde en ervaren docenten. Er is altijd een bijeenkomst die passend is voor uw wensen en vak. Volg bijvoorbeeld een van deze bijeenkomsten:
Lees verder
Hogeschool Rotterdam wint opnieuw VNAB studentenchallenge
Dit jaar hebben de studenten van de Hogeschool Rotterdam en Hogeschool Inholland opnieuw tegen elkaar gestreden tijdens de VNAB studentenchallenge. De studenten hebben kennisgemaakt met de wereld van cyber en hebben door een casus en een simulatiespel geleerd welke stappen belangrijk zijn om binnen de eerste 48 uur van een cyberincident te nemen.
Lees verder
Nieuwe Polygon vestiging Groningen en Drenthe in Eelde officieel geopend
Donderdag 13 oktober is de nieuwe Polygon vestiging Drenthe en Groningen feestelijk geopend samen met relaties uit heel Nederland. De vestiging heeft een ideale ligging aan de A28 in Eelde en is heel goed bereikbaar vanuit zowel Groningen als Drenthe.
Lees verder
Eerste lichting Executive Insurance Program geslaagd
De deelnemers van de eerste editie van het Executive Insurance Program zijn op dinsdag 11 oktober met vlag en wimpel geslaagd. Dit betekent dat zij als eerste de titel Chartered Insurance Professional (CIP) mogen voeren. Namens het Verbond en Nyenrode, van harte gefeliciteerd!
Lees verder
SmartPhort door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider
SmartPhort is door Apple geautoriseerd als Independent Repair Provider (IRP) en breid hiermee haar reparatieaanbod voor alle Apple klanten in Nederland uit.
Lees verder
Van 7 tot en met 11 november de week van de serviceproviders
In de week van 7 tot en met 11 november introduceert Bureau DFO de ‘Week van de Serviceproviders'. Daarmee wil Bureau DFO benadrukken wat het belang is van Serviceproviders voor de kracht van het kleinschalige intermediair. Het groeiend belang van goed functionerende serviceproviders voor het kleinschalige intermediair is een van de resultaten uit het DFO landelijk onderzoek Serviceproviders 2022.
Lees verder
TVM verzekeringen introduceert zero emissie verzekering
Als eerste in de branche introduceert TVM verzekeringen een speciale zero emissie verzekering voor vrachtwagens en bestelauto’s. Deze verzekering beschermt de forse investering van de transportondernemer naar minder uitstoot in transport.
Lees verder
Strategische koers NPRC zorgt voor groei op meerdere vlakken
Het was de grootste bijeenkomst van samenwerkende binnenvaartondernemers dit jaar, de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van de coöperatie NPRC. In een volle zaal met 155 binnenvaart-ondernemers en medewerkers, samen goed voor 14,6 miljoen ton vervoerde lading, heerste zaterdag 8 oktober vooral een gevoel van saamhorigheid.
Lees verder
Van Loon breidt uit met de overname van Floris'Hand
Met de overname van Floris’Hand in Dongen en Udenhout vergroot Van Loon het werkgebied van haar kantoren. Het team blijft actief onder de eigen naam en zal met name profiteren van de volmacht, IT omgeving en afdelingsondersteuning die aanwezig is bij Van Loon.
Lees verder
ONE Conference vandaag en morgen in World Forum Den Haag
Vandaag en morgen wordt de ONE Conference gehouden, Europa's belangrijkste evenement op het gebied van cyberbeveiliging. Minister van Justitie en Veiligheid Dilan Yesilgoz heeft vandaag de conferentie geopend.
Lees verder
NVB maakt 10 lessen 'Herken en voorkom fraude'
Fraude herkennen en voorkomen is vandaag de dag een actueel onderwerp. De Nederlandse Vereniging van Banken (VNB) heeft 10 online lessen gemaakt om zowel de jongeren als ouderen alert te maken op frauduleuze praktijken.
Lees verder
Samenwerking om slimmere vloot- en transportoplossingen mogelijk te maken
AddSecure werkt samen met Schmitz Cargobull om slimmere vloot- en transportoplossingen mogelijk te maken. Gegevens van Schmitz Cargobull trailers komen nu beschikbaar in AddSecure's Fleet Management Systems (FMS) en Transport Management Systems (TMS).
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716