Nieuwsoverzicht week 40
Harold Penninx als Vakgroepmanager Bouw & Infra naar Hanselman Groep
Ing. Harold Penninx (51) is met ingang van 1 oktober in dienst getreden bij Hanselman Groep B.V. als Manager van de vakgroep Bouw & Infra en Senior Schade-expert CAR/AVB. Harold is al sinds 1999 werkzaam in het expertisevak en heeft bij meerdere gerenommeerde expertisebureaus kennis en ervaring opgedaan in bouw en aansprakelijkheid gerelateerde risico- en schadevraagstukken.
Lees verder
Lloyd's of London onderzoekt een mogelijke cyberaanval
Lloyd's of London onderzoekt een mogelijke cyberaanval, aldus de commerciële verzekeringsmarkt op woensdag, waarbij bedrijven in hoge mate alert zijn op inbraken als gevolg van het conflict tussen Rusland en Oekraïne.
Lees verder
125 Jaar Movir
Met lessen uit het verleden en dromen over de toekomst markeerde verzekeraar Movir recent haar jubileum van 125 jaar in Thuishaven in Amsterdam. Tijdens die viering stonden medewerkers stil bij wat behouden mag blijven en wat weg kan. Thuishaven werd uitgekozen vanwege de symboliek: Movir wil een veilige haven zijn voor klanten én medewerkers.
Lees verder
Suzanna Koning benoemd tot nieuwe directievoorzitter InShared
Suzanna Koning is per 5 oktober 2022 benoemd tot directievoorzitter van InShared, de volledig online verzekeraar van Achmea. Hiervoor was zij lid van de Raad van Bestuur van Sanoma (later DPG Media) met als portefeuille News & Data. In die rol was zij onder andere verantwoordelijk voor NU.nl.
Lees verder
Register-Expert Zohre Oehler terug bij Hofmans Letselschade
Zohre Oehler, Register-expert Personenschade (NIVRE), is sinds 1 oktober weer terug bij Hofmans Letselschade. Zij zal haar taken als NIVRE Register-Expert personenschade combineren met de functie van opleidingsmanager waarmee voor haar een langgekoesterde wens in vervulling gaat.
Lees verder
Nederlandse faillissementen stijgen naar verwachting met 77 procent in 2023
Het aantal faillissementen in Nederland neemt in 2022 naar verwachting met 9 procent toe en stijgt in 2023 met maar liefst 77 procent. Dit is een duidelijke kentering ten opzichte van de afgelopen twee jaar, toen tijdens de coronacrisis juist sprake was van een sterke daling.
Lees verder
Nathalie van Beek per 1 oktober manager Personenschade bij McLarens B.V.
McLarens heeft zijn dienstenpakket fors uitgebreid. Personenschade is sinds eind 2020 een nieuwe tak. Deze uitbouw op het gebied van medische en werkgevers-aansprakelijkheid was mogelijk door de inzet en visie van mr. Nathalie van Beek. McLarens heeft haar gevraagd om per 1 oktober 2022 het management te komen versterken.
Lees verder
Dit jaar zijn het aantal ongevallen gestegen met bijna 25 procent
De Telegraaf schrijft vandaag dat het aantal verkeersslachtoffers dit jaar blijft stijgen. Het aantal ongelukken waarbij doden of gewonden zijn gevallen is met 3194 toegenomen tot 16.224 dit in vergelijking met een jaar daarvoor. Dat is een stijging van bijna 25 procent.
Lees verder
Beazley breidt team in Benelux uit met benoeming Rogier van Ommeren
Specialist verzekeraar Beazley heeft Rogier van Ommeren aangenomen als financial lines underwriter om het Benelux Team uit te breiden. Hij zal verantwoordelijk zijn voor het verzekeren van Beazley’s financial lines portefeuille in de Benelux, in nauwe samenwerking met lokale makelaars en partners.
Lees verder
David Pennings teamleider van het schadeteam (materieel) bij InShared
Na ruim 15 jaar voor een andere verzekeraar te hebben gewerkt, heeft David de overstap gemaakt naar InShared. Hij volgt Michel Nijdeken op die zich binnen InShared gaat inzetten om de schade processen verder te verbeteren,
Lees verder
Copyright 2023 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716