Nieuwsbrief week 38
Vering International verwerft meerderheidsbelang Lengkeek
Vering International heeft de strategische overname aangekondigd van Lengkeek BV. Daarmee versterkt het bedrijf, dat onderdeel is van de Franse Adenes groep, zijn internationale netwerk van expertisebedrijven.
Lees verder
Alles wat u moet weten over Verzekeringsfraude
Hoe bewijst u fraude bij verzekeringszaken? En wat is noodzakelijk bij de afhandeling van een fraudezaak? Bij Studiecentrum Kerckebosch kunt u een aantal interessante bijeenkomsten hierover volgen. Over fraude bij AOV en in de letselschade, maar ook over bewijsrecht en privacy. Bekijk het actuele aanbod.
Lees verder
Koen Krijger nieuwe directeur Arbeidsdeskundig Bureau Radar
Op 1 september 2022 is Koen Krijger gestart als directeur van Arbeidsdeskundig Bureau Radar. De directie van de overkoepelende holding is verheugd met de komst van Koen. Hij heeft veel ervaring binnen letselschade: als letselschadejurist, letselschade expert en sinds 2011 als arbeidsdeskundige. Daarnaast heeft Koen de specialisatieopleiding Gerechtelijke Deskundige afgerond en staat hij ingeschreven in het Landelijk Register Gerechtelijk Deskundige.
Lees verder
Negende podcast VNAB Podcast nu te beluisteren
Na een eerste reeks van afleveringen met veel enthousiaste luisteraars, wordt de Podcast serie voortgezet. Vanaf vandaag is daarom de negende VNAB podcast te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.
Lees verder
Allianz Partners voert veranderingen door in directie
Allianz Partners, wereldleider in verzekeringen en hulpverlening in de B2B2C-branche kondigt twee belangrijke veranderingen aan in het leiderschap van zijn Board of Management. Tomas Kunzmann is benoemd tot CEO en Laurent Floquet tot CEO van Mobility & Assistance.
Lees verder
Usain Bolt vandaag in Nederland voor Bolt Battles van Allianz Direct
Ieder kind moet de kans hebben om te sporten en niets zou dat in de weg moeten staan. Daarom organiseert online verzekeraar Allianz Direct vandaag de Bolt Battles. Usain Bolt, de snelste man ter wereld, staat samen met 64 deelnemers, jong én oud, en diverse bekende Nederlanders in de startblokken om aandacht te vragen en geld op te halen voor
Lees verder
Ivo Wansink en Toine van Male in directie van Marsh
Ivo Wansink en Toine van Male versterken vanaf 1 januari 2023 de directie van Marsh Nederland. Beiden komen uit de eigen gelederen van het bedrijf. Met deze benoemingen in de Executive Committee zet het bedrijf verder in op een nieuwe generatie leiders en het uitbouwen van een steeds sterkere marktpositie.
Lees verder
Deel bruine vloot van historische schepen vaart zonder geldig certificaat
Naar aanleiding van een dodelijk ongeval eind augustus is de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) een onderzoek gestart naar de geldigheid van de certificaten van alle schepen van de zogeheten ‘bruine vloot van historische zeilschepen’. Bijna 15% van die historische schepen blijkt geen geldig certificaat te hebben. En dat terwijl schepen zonder certificaat het water niet op mogen.
Lees verder
Scheepvaartsector wordt geconfronteerd met een golf van cyberdreigingen
De commerciële verzekeraar Allianz Global Corporate & Specialty heeft zopas zijn laatste Safety & Shipping Review gepubliceerd, een jaarlijkse analyse van scheepvaartverliezen en -ongevallen wereldwijd. De internationale scheepvaartindustrie is verantwoordelijk voor het vervoer van ongeveer 90% van de wereldhandel, dus de veiligheid van schepen is van cruciaal belang voor de wereldeconomie.
Lees verder
Aanbod rechtsbijstand on demand neemt toe
Naast een rechtsbijstandverzekering bieden steeds meer (uitvoerende instanties van) verzekeraars rechtsbijstand on demand aan, ook wel bekend als prepaid rechtshulp of rechtshulp op aanvraag. Daar waar het bij een verzekering altijd moet gaan om een onzeker voorval, kan rechtshulp op aanvraag ingezet worden op het moment dat je al een conflict hebt zonder dat je voor rechtshulp verzekerd hoeft te zijn.
Lees verder
Naleving van regelgeving en Open Finance: de ultieme evenwichtsoefening
Hoe maken ondernemingen gebruik van de onbeperkte mogelijkheden van Open Finance zonder de wettelijke vereisten uit het oog te verliezen? Die vraag staat centraal bij tijdens Hyarchis Connect, het halfjaarlijkse seminar voor professionals in de financiële wereld, op 11 oktober.
Lees verder
Actueel operationeel beeld diefstalcijfers
In de strijd tegen voertuigcriminaliteit is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de trends en ontwikkelingen. Het Landelijk Intelligence- en expertisecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV),- een samenwerkingsverband tussen de RDW, Politie en VbV - brengt daarom maandelijks diverse uitgewerkte maandstatistieken van diefstalcijfers in beeld. Zo kun je de ontwikkelingen van criminaliteit in de mobiliteitsketen blijven volgen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716