VACATURE SPECIAL - SEPTEMBER
OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?
Dit is de september editie van de SCHADE magazine vacature special. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging, bekijk dan hier de actuele vacatures uit de branche.
VACATURE GROENEVELD & PARTNERS: Ervaren Letselschaderegelaar
Mr. H. Groeneveld & Partners B.V. werkt in opdracht van verzekeraars, makelaars, captives en bedrijven om onderzoek te verrichten naar de toedracht van ongevallen en, bij gebleken aansprakelijkheid, de omvang van de schade van het slachtoffer vast te stellen. Veelal betreffen het multinationale verzekerde bedrijven en ernstige ongevallen. Dit soort zaken vereisen een gedegen, maar ook voortvarende aanpak die oplossingsgericht is met respect voor ieders belangen. Onze slogan is dan ook: ‘In harmonie naar een compromis.’
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Medewerker klantontwikkeling en relatiebeheer
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE BELJON WESTERTERP: Taxateur-Expert Donatus in ZN
Donatus te Rosmalen zet zich als dé kerken- en monumentenverzekeraar van Nederland in om kerkelijk en niet-kerkelijk monumentaal erfgoed te blijven beschermen en hun eigenaren zekerheid te geven. Donatus biedt, naast brandverzekeringen, een op de ledenbehoeften afgestemd breed pakket aan verzekeringen, waarin het coöperatieve gedachtegoed leidend is. Donatus heeft een groot onderscheidend vermogen, waaronder unieke kennis van herbouwwaarde-taxaties van monumentaal erfgoed.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Ervaren property expert
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE NLOI: Ondernemende, empathische onderzoeker
Het Nederlands Onderzoeks Instituut NLOI houdt zich bezig met schadeonderzoek, incidentanalyse, cultuur- en gedragsverandering en preventie-analyse. De afgelopen jaren groeien we vooral in de diepgang van de opdrachten.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Elektrotechnisch / Werktuigbouwkundig Schade-Expert
Het achterhalen van de toedracht en de omvang van een schade is niet altijd eenvoudig. Wij zijn McLarens BV, schade-expertisebureau en hebben ons vak ervan gemaakt om hierin duidelijkheid te scheppen.
Lees verder
VACATURE SEDGWICK: Letselschadebehandelaar
Heb jij ervaring als letselschadebehandelaar en wil je doorgroeien in je vak? Bij Sedgwick werk je voor diverse opdrachtgevers en zijn er volop kansen om je kennis te verbreden. Je werkt in een hecht team en krijgt alle vrijheid om je verder te ontwikkelen en te doen waar jij goed in bent!
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert | 32/40 uur per week
Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai, deze vacature is dat bepaald niet.
Lees verder
VACATURE AREPA: Equipement Account Executive
We are seeking a driven, self-motivated Equipment Account Executive with a passion for building relationships and a desire to help grow business. Applicants must have a fantastic work ethic and a drive to succeed in sales and account management. You’ll thrive if you’re a self-starter with a competitive edge and a knack for sales.
Lees verder
VACATURE CONTEXT: Technisch schade-expert
Context is een advies- en schade-expertisebureau, voornamelijk op het gebied van bedrijfsschade, technische schade, bouwkundige schade, letselschade en aansprakelijkheidsschade. Wij werken voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, advocaten en (veelal industriële) ondernemingen. Daarbij komen wij bij alle soorten ondernemingen over de vloer, van klein tot groot, van familiebedrijf tot beursgenoteerd.
Lees verder
VACATURE LETSELSCHADE.COM: Register-expert personenschade
Letselschade.com behartigt al ruim 30 jaar de belangen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval letselschade hebben opgelopen. Letselschade-slachtoffers komen na een ongeval ongewild terecht in moeilijke omstandigheden; medisch, juridisch, sociaal en financieel. We zoeken een nieuwe expert om hen te helpen in de weg naar een goed herstel.
Lees verder
VACATURE SEDGWICK: Junior bouwkundig schade-expert
Als bouwkundig schade-expert voeg je waarde toe aan ons Expertise team. Je begeleidt zelfstandig en pro actief het gehele schade proces van bouwkundige schades. Ben je bouwkundige en toe aan een nieuwe werkomgeving waar je veel vrijheid krijgt en er volop ruimte is voor ontwikkeling? Lees dan snel verder..
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716