Nieuwsbrief week 37
Group CIO van Swiss Re Guido Fürer met pensioen
Swiss Re's Group Chief Investment Officer en Country President Zwitserland, Guido Fürer, heeft besloten om met ingang van 31 maart 2023 met pensioen te gaan, na 25 jaar bij de onderneming te hebben gewerkt en een volledig decennium als Group CIO te hebben gediend.
Lees verder
Management van Fraudeonderzoeken: gratis webinar
Studiecentrum Kerckebosch organiseert op 20 september a.s. het gratis webinar 'Projectmanagement van fraudeonderzoeken - een introductie'. U hoort welke voorwaarden en succesfactoren hierbij kritiek zijn, hoe u goed samenwerkt en maakt kennis met de leergang Management van Fraudeonderzoeken van Studiecentrum Kerckebosch.
Lees verder
Senior Branche Specialist Property Pieter Dijkstra terug bij Allianz
Met ingang van 1 september is Pieter Dijkstra – na een uitstapje van vijf jaar – weer terug bij Allianz. Hij is er gestart als Senior Branche Specialist Property. Pieter komt bij Ergo Versicherung AG vandaan waar hij de laatste twee jaar de functie van Senior Underwriter Property vervulde.
Lees verder
NIVRE Cursusdagen vaktechnische opleidingen Scheepvaart & Techniek bekend
Voor het najaar 2022 zijn de datums van de twee modules binnen de vaktechnische NIVRE opleidingen Scheepvaart & Techniek bekend. Beide cursussen bestaan uit drie dagen van 10.00–16.00 uur op locatie te Barendrecht en worden afgesloten met een mondeling examen.
Lees verder
Tweetal benoemingen binnen MidCorp-team Marine & Engineering Allianz
Vanwege de aanhoudende groei van de Marine & Engineering-portfolio’s heeft Allianz Benelux zijn Midcorp-team Marine & Engineering versterkt met de benoeming van Teun Winters tot Branche Manager Marine & Underwriting en Niek Vonk tot Underwriting Manager Commercial Non Motor.
Lees verder
Tuchtcommissie NIVRE is van start gegaan
Per 1 september jl. is de Tuchtcommissie van het NIVRE van start gegaan. Deze commissie, die onder de koepel van De Geschillencommissie valt, behandelt vanaf deze datum de klachten over NIVRE-experts die via een Klachtenloket kunnen worden ingediend.
Lees verder
Martijn de Boer verruilt Heinenoord voor Centraal Volmachtbedrijf
Martijn de Boer is met ingang van 1 september als Manager Volmacht in dienst getreden bij het  Centraal Volmachtbedrijf. Hij is afkomstig van Heinenoord Assuradeuren waar hij ruim 3,5 jaar heeft gewerkt als Manager Volmacht. Zijn vertrek bij Heinenoord wordt gecompenseerd door de komst van Barend van der Wall die per 8 augustus jl. is aangesteld als Directeur Volmacht.
Lees verder
Geslaagde diplomauitreiking herstelcoaches
Dinsdag 6 september vond op het kantoor van Letsel Opleidingen de diploma-uitreiking plaats van HC8, de 8e groep studenten van de opleiding tot herstelcoach. In feestelijke setting werd de opleiding met het uitreiken van het diploma afgerond.
Lees verder
Mario Hooglugt versterkt per 1 november directieteam Raetsheren van Orden
Na een periode van 22 jaar bij Aon werkzaam te zijn geweest zal Mario Hooglugt per 1 november 2022 toetreden tot de directie van Raetsheren van Orden Groep. Bij Aon heeft Mario zich gedurende deze jaren toegelegd op het (mede) opbouwen, uitbreiden en aansturen van de Health & Benefits organisatie.
Lees verder
Studie van Swiss Re Institute over verzekeringen in een multipolaire wereld
‘Friendshoring’ van toeleveringsketens naar geallieerde landen en het verplaatsen van productiecapaciteit naar het binnenland, investeringen in groene energie en het beperken van een voedselcrisis zullen het risicolandschap vormgeven en waarschijnlijk leiden tot meer investeringen in de reële economie. Dit concludeert het Swiss Re Institute in zijn nieuwste sigma-studie ‘Maintaining resilience: the role of P&C insurers in a new world order'.
Lees verder
Lezing door Erwin Godding van Ongevallen Analyse Nederland
Op 3 september 2022 heeft Erwin Godding van Ongevallen Analyse Nederland op de netwerkdag van Ben Zuidema Recherche school en Erjemo-training een presentatie verzorgd.
Lees verder
Nieuwe editie SCHADE magazine nu ook online
De nieuwe editie van SCHADE magazine nog niet gelezen? In dit nummer onder meer ; Zo maakt Hanselman het verschil, Cerilla de Heer van InsurIT, Context; is bedrijfsschade nog goed te verzekeren? NIVRE; schade markt onder druk door ongereguleerden en meer interessante artikelen. Lees nu ook de online versie.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716