Nieuwsbrief week 36
Wegwijs in afwikkeling gestolen en teruggevonden voer- en vaartuigen
Wat is de toegevoegde waarde van Stichting Verzekeringsbureau Voertuigcriminaliteit (VbV)? En wat kan dit bureau voor verzekeraars betekenen in de bestrijding van voer- en vaartuigcriminaliteit? Op 29 september geeft VbV antwoord op deze vragen. Interessant voor acceptanten, schadebehandelaars, toedrachtonderzoekers, functionaris veiligheidszaken en management.
Lees verder
Lysette van den Bosch-Timmermans Expert Personenschade bij McLarens
Per 1 september 2022 heeft McLarens het team personenschade verder uitgebreid met mr. Lysette van den Bosch-Timmermans, NIVRE-re. Zij gaat werken als Expert Personenschade. Lysette heeft ruime ervaring binnen de letselschadebranche aan WA-zijde en behaalde o.a. de Grotiusopleiding Personenschade.
Lees verder
Nieuwe energie? Tank bij met een cursus!
Als schadeprofessional uw kennis onderhouden en vergroten doet u bij Studiecentrum Kerckebosch! Kies bijvoorbeeld voor de leergang Specialist Verkeersrecht, de cursus Wegwijs in het woud van Werkgeversaansprakelijkheid en/of de online cursus Verzekeringsfraude & Recht. Accreditatie NIVRE PE- en NOvA PO-punten zijn toegekend of in aanvraag. Wat gaat u verder ontwikkelen?
Lees verder
Schade-expert Wijtze Visser terug naar Arntz | van Helden
Register-Expert Wijtze Visser is na een jaar weer terug op het honk. De in landmaterieel, werkmaterieel en technische installaties gespecialiseerde schade-expert is op 1 september weer opnieuw in dienst getreden bij Arntz | van Helden. Hij zal werkzaam zijn vanuit de vestiging in Nieuwleusen.
Lees verder
Drones straks normaal in ieder bouwproject volgens BAM
Een vliegende robot, een futuristische gadget of gewoon een handig hulpstuk? Het kwam al aan bod in het rapport ‘Bouwrobots winnen terrein; markt verdriedubbelt in 2030’: drones worden steeds vaker ingezet in de bouw. David Kamps en Leontien de Waal van de ABN AMRO gingen hierover in gesprek met Alexander Kuijt, bedrijfsleider Regionaal West bij BAM Infra Nederland.
Lees verder
Lotte Middelhuis advocaat bij ACE Letselschade Advocaten
Per 1 september is Lotte Middelhuis als advocaat gestart bij ACE Letselschade Advocaten. Lotte heeft haar studie gevolgd aan de universiteit van Maastricht en aansluitend een Master Privaatrecht cum laude afgerond. In januari 2021 is Lotte beëdigd als advocaat. Ze heeft sindsdien al de nodige ervaring opgedaan in het afhandelen van letselschadedossiers.
Lees verder
Range Rovers opgespoord met Secret Service van het bedrijf Clifford
Binnen één week zijn drie gestolen Range Rovers Sport met een waarde van bijna 500.000 euro opgespoord. Inmiddels zijn alle voertuigen weer in het bezit van de verzekerde. Dit resultaat is behaald door goed recherchewerk en met ondersteuning van de opsporingstechniek Secret Service van Clifford.
Lees verder
Ralph Brand President Continentaal Europa bij Sompo
Sompo International, toonaangevend wereldwijde aanbieder van commerciële en consumenten property en casualty (her)verzekeringen, kondigt de benoeming aan van Ralph Brand als President, Continental Europe.
Lees verder
Impact van hogere inflatie en rente op Europese verzekeraars
DBRS Morningstar organiseert woensdag 7 september een webinar over de impact van hogere inflatie en rentetarieven op Europese verzekeraars. Het webinar wordt verzorgd door Marcos Alvarez, Hoofd Global Insurance Ratings. Marcos zal worden bijgestaan door Patrick Douville en Adriana Alvarado.
Lees verder
Thomas van Zuijlen Chief Experience Officer van Hyarchis
Thomas van Zuijlen is op 1 september gestart als Chief Experience Officer (CXO) van Hyarchis. Hij treedt ook toe tot de Raad van Bestuur. Thomas wordt verantwoordelijk voor het verbeteren van de customer experience in een tijd waarin Hyarchis verwacht snel te groeien.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716