Nieuwsoverzicht week 30
Bestuurswisseling bij het platform Reconditionering
Tijdens de ledenbijeenkomst Reconditionering, onderdeel van Schoonmakend Nederland, op 14 juni jl. nam Leo Mulder (Belfor) afscheid van het bestuur. Vincent Talle (Belfor) en Rob Vis Dieperink (Corocor) traden toe tot het bestuur. Het platformbestuur bestaat nu uit vier personen.
Lees verder
Innovatie: Personenauto die tijdens rijden meer CO₂ opvangt dan uitstoot
Studenten aan de TU Eindhoven hebben een personenauto ontwikkeld die tijdens het rijden meer CO₂ opvangt dan uitstoot. TU/ecomotive wil uiteindelijk de volledige levenscyclus van de auto CO₂-neutraal maken.
Lees verder
SAS Calamiteitendiensten is verhuisd naar Schiedam
Het in 2019 opgerichte SAS Calamiteitendiensten is als startende onderneming indertijd begonnen in een garagebox met kantoor aan huis. Al binnen een jaar na de oprichting werd de garagebox verruild voor een bedrijfspand van 70 m2 in Rozenburg. Door de consistente groei van het aantal opdrachten en opdrachtgevers, heeft SAS Calamiteitendiensten nu de stap naar de toekomst gemaakt en is verhuisd naar een bedrijfspand van 240 m2 in Schiedam.
Lees verder
Flyct Letselschade gaat op zomertour
Het is zomer. Veel mensen genieten van een welverdiende vakantie, dichtbij of verder weg. Het is rustiger op de meeste wegen en binnen de diverse bedrijven. Een mooi moment om op pad te gaan en diverse relaties te bezoeken vindt Flyct Letselschade.
Lees verder
Lessen uit het voorval met de Eemslift Hendrika
Het Nederlandse vrachtschip Eemslift Hendrika kwam op 5 april 2021 voor de kust van Noorwegen in de problemen in een noordwesterstorm. Uit onderzoek van de Onderzoeksraad is gebleken wat er precies misging.
Lees verder
Straks niet meer verzekerd in Rusland en Wit-Rusland
In de polisvoorwaarden van motorrijtuigenverzekeringen is geregeld dat men verzekerd is in de landen waarvoor een Internationale Motorrijtuigenverzekeringskaart (groene kaart) geldig is. Als gevolg van sancties behoren Rusland en Wit-Rusland vanaf 1 juni 2023 niet meer tot het groene kaartsysteem.
Lees verder
Verzekeraar zweefmolen erkent aansprakelijkheid voor ongeluk Meikermis
Zó maak je je op voor een feestelijk rondje in de zweefmolen op de Meikermis, en zó zit je even later met bloeduitstortingen, schaafwonden en andere ellende op de grond in Groningen.
Lees verder
Voortgang ontwikkeling Calamiteiten Plan Reconditionering Nederland
Stichting Salvage voert de rampencoördinatie uit bij grootschalige incidenten. In het kader van de crisiscoördinatie ligt hier ook een rol voor de reconditioneerders via het Calamiteiten Plan Reconditionering Nederland (CPN).
Lees verder
Michal van Berkel treedt in dienst bij BMT Netherlands B.V.
BMT, een toonaangevend internationaal multidisciplinair ingenieurs- en ontwerpbureau, is verheugd te kunnen aankondigen dat Michal van Berkel zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Marine Surveyor. In lijn met de ambitie om het survey team in Nederland uit te breiden, zal Michal het team in het Rotterdamse kantoor komen versterken.
Lees verder
Nieuw KNVB-tenue voor scheidsrechters: Samen voor FairPlay
De KNVB lanceert tijdens de Johan Cruijff Schaal XXVI een officieel nieuw scheidsrechtertenue. Partner ARAG liet een onderzoek uitvoeren naar het belang van officiële scheidsrechtertenues. Daaruit blijkt dat het dragen van een officieel tenue van enorme waarde is voor de acceptatie van beslissingen van een scheidsrechter.
Lees verder
VACATURE ACHMEA: Leergang Schade-Expert
Hoe gaaf is dit? Wij gaan onze eigen schade-experts opleiden. Ben je opzoek naar jou tweede of derde baan en heb je een (bouw)technische achtergrond? Geweldig! Wij nodigen jou van harte uit om te solliciteren!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716