Nieuwsoverzicht week 28
Insigne-uitreiking van 25 jaar coördinatorschap door Stichting Salvage
Op woensdag 30 juni is de Brenda Reinders Salvage Insigne uitgereikt aan 7 salvagecoördinatoren, die zich al 25 jaar inzetten voor Stichting Salvage.
Lees verder
ILT waarschuwt voor risico's op milieuvervuiling
Om milieurisico’s te verminderen, gelden er sinds juli 2021 strengere kwaliteitsnormen voor het toepassen van bodemas in bijvoorbeeld grond-, weg- en waterbouw. Het doel van de nieuwe wet- en regelgeving is dat bedrijven gestimuleerd worden om de bodemas op te werken naar een verbeterde, vrij toepasbare kwaliteit. Dat effect blijft uit, constateert de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). De ILT ziet juist dat er een verschuiving is ontstaan in de afzetmarkt voor bodemas.
Lees verder
Het Zwitserleven gevoel...? Pensioenschade als gevolg van letsel
Pensioenschade is een ingewikkeld onderwerp, omdat de schade zich niet direct manifesteert, maar pas vanaf het moment van pensionering. Daarnaast zijn er verschillende pensioenregelingen met elk hun eigen voorwaarden. Het bepalen van pensioenschade is daarom geen sinecure. Wat zijn de belangrijkste valkuilen en hardnekkige misvattingen? Kom op 2 november naar een speciale cursus hierover!
Lees verder
Dolmans slaat handen ineen met Nationale Nederlanden
Dolmans heeft onlangs de handtekening mogen zetten onder een mooie, langdurige samenwerking met verzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden.
Lees verder
Adfiz lanceert kennisportaal en polisvoorwaardenanalyse
Vandaag lanceert Adfiz het kennisportaal Klimaatrisico’s waarmee adviseurs samen met klanten aan de slag kunnen. Belangrijk onderdeel van het kennisportaal is de analyse die Poliskraker in opdracht van Adfiz heeft gemaakt van polisvoorwaarden die gaan over klimaatrisico’s.
Lees verder
Dolmans Facility Management krijgt erkenning van gouden medaille door EcoVadis
Een mooie erkenning voor Dolmans Facility Management (DFM). EcoVadis heeft een gouden medaille aan DFM erkend voor hun duurzaamheidsrating. Een certificaat en resultaten waar DFM trots op is.
Lees verder
SCHADE magazine wenst iedereen een hele fijne zomer
Ook in de zomer houden wij u op de hoogte van het actuele schade nieuws. De komende periode ontvangt u geregeld een nieuwsoverzicht van de actualiteiten. Eind augustus verschijnt weer een nieuwe editie van het SCHADE magazine. Redactie en uitgever wensen u een prettige zomervakantie en voor de thuisblijvers c.q. doorwerkers, een hele mooie zomer.
Lees verder
Michael Knaapen nieuwe directeur NLG Verzekeringen
Per 1 september treedt Michael Knaapen aan als nieuwe Algemeen Directeur van NLG Verzekeringen. Hij volgt daarmee Rogier Seinstra op, die op 1 juni het bedrijf heeft verlaten. Met Michael Knaapen komt er een ervaren directeur met gedegen kennis van het volmachtbedrijf aan het roer.
Lees verder
ABN AMRO: Problemen stapelen zich op voor bedrijfsleven
Op het eerste oog staat de economie er nog goed voor, maar de relatieve rust lijkt stilte voor de storm. De industrie, de sector leisure, de winkelbranche, de voedingssector en de bouw krijgen later dit jaar een aantal economische schokken te verwerken. Dit blijkt uit een diepgaande analyse van Albert Jan Swart en collega economen bij ABN AMRO.
Lees verder
VACATURE AREPA: Equipement Account Executive
We are seeking a driven, self-motivated Equipment Account Executive with a passion for building relationships and a desire to help grow business. Applicants must have a fantastic work ethic and a drive to succeed in sales and account management. You’ll thrive if you’re a self-starter with a competitive edge and a knack for sales.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716