Nieuwsbrief week 28
Ruim 34 miljoen euro uitgekeerd aan gedupeerden overstromingen Limburg
Precies 1 jaar na de ernstige regenval en overstromingen in Limburg en Noord-Brabant in juli 2021, zijn er 1.518 aanvragen van gedupeerden vastgesteld door RVO. Er is ruim 34 miljoen euro uitgekeerd vanuit de Wet Tegemoetkoming Schade bij Rampen (WTS).
Lees verder
SCHADE golfdag haalt 5000 op voor de Nederlandse Brandwonden Stichting
Niet alleen was de SCHADE golfdag met 100 deelnemers een succesvolle netwerkdag, maar er is ook nog een mooi bedrag van 5000 euro opgehaald. Maandag 11 juli hebben Jack Voorwalt, ambassadeur van de golfdag en de organisator en uitgever van het SCHADE magazine Margret Wallaard een cheque overhandigd aan Ariënne de Boer van de Nederlandse Brandwonden Stichting.
Lees verder
Leonique van Houwelingen nieuwe CEO Aon Nederland
Aon plc (NYSE: AON), toonaangevend wereldwijd bedrijf voor professionele dienstverlening benoemt Leonique van Houwelingen tot chief executive officer (CEO) van Aon in Nederland per 1 november 2022. De benoeming is onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouders.
Lees verder
Tech-2 fonds haalt 350 miljoen euro op voor Europese fintechs en insurtechs
Na Tech 1, waarmee in 2018 178 miljoen euro is opgehaald, versterkt BlackFin Capital Partners haar leidende positie als onafhankelijke investeerder in Europese B2B-fintechs.
Lees verder
Elzo van der Ark per 1 juli gestart bij QS-Expertise
Per 1 juli is Elzo van der Ark gestart als schade-expert bij QS-Expertise B.V. in Hoogeveen. Het regionalel karakter van het bedrijf sprak Elzo aan en hij wil met mijn kennis en ervaring van toegevoegde waarde zijn voor het team.
Lees verder
Zonnepanelendeeltjes een nieuw risico
Op 7 juli heeft het Verbond van Verzekeraars het derde deel gepubliceerd over zonnepanelendeeltjes. Het aantal zonnepanelen in ons land neemt razendsnel toe. En daarmee ook de kans dat de panelen betrokken raken bij een brand, waardoor de deeltjes zich in de omgeving kunnen verspreiden. Een nieuw risico, ook voor verzekeraars. Want, wie ruimt de deeltjes op? Wie is verantwoordelijk? En hoe zit dat met de opruimingskosten? Vallen die onder de dekking?
Lees verder
Personenschadespecialisten Frank Stoop en Lisanne Heijster naar Centramed
Onderlinge waarborgmaatschappij Centramed heeft per 1 juli het team uitgebreid met personenschadespecialist Frank Stoop en personenschadespecialist medische aansprakelijkheid Lisanne Heijster.
Lees verder
Opinie JBL&G: 'Jacht op Register-Experts funest voor letselschadebranche'
De continuïteit en ontwikkeling van veel letselschadekantoren komt volgens letselschadebureau JBL&G op losse schroeven te staan door het voorstel om alle letselschadejuristen die huisbezoeken bij cliënten afleggen voortaan te verplichten Register-Expert te zijn. Volgens JBL&G leidt het nu al tot een ongezonde jacht op ervaren letselschadejuristen.
Lees verder
Op Stoom Car Detailing ontvangt FOCWA lidmaatschapsbord
Albert Wester, eigenaar van Op Stoom Car Detailing, ontving onlangs het FOCWA gevelbord waarmee zijn lidmaatschap van FOCWA een feit is. Hiermee bewijst hij op alle fronten te voldoen aan de branchenormering.
Lees verder
SCHADE magazine nu al online te lezen
Nu de zomervakantie voor regio Midden Nederland is aangebroken en veel mensen al de koffers pakken, hebben we het SCHADE magazine nu al online gezet. Zo hoeven ook de vakantiegangers niets te missen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716