Nieuwsbrief week 27
Zekerheuts breidt lokale aanwezigheid uit met 2 nieuwe kantoren
Per 1 juni 2022 heeft de Limburgse intermediair zekerheuts Cordewener Assurantiën in Hoensbroek en Conhof Financieel in Roermond overgenomen. De overnames zijn onderdeel van de lokale groeistrategie van zekerheuts binnen het Söderberg & Partners netwerk.
Lees verder
Charles Taylor koopt Verschoor & Bras, Marinco Survey en Marintec Expertise
Charles Taylor, een van de grootste aanbieders van (technologische) claimoplossingen op de mondiale verzekeringsmarkt, kondigde vandaag aan dat het Verschoor & Bras, Marinco Survey en Marintec Expertise heeft aangekocht. Deze drie bedrijven houden zich bezig met maritieme expertise, taxaties en advieswerk. Door deze Rotterdamse bedrijven aan boord te halen vergroot Charles Taylor Marine Technical Services zijn aanwezigheid op de Europese markt.
Lees verder
Het zijn de gezamenlijke momenten die er toe doen!
Op donderdag 30 juni heeft de VNAB het Moments That Matters event georganiseerd op de locatie UP Events in Amsterdam. De VNAB heeft samen met de branche het glas geheven op de zomervakantie.
Lees verder
Karianne van de Stadt nieuwe directeur Schade Particulieren bij Achmea
Karianne van de Stadt is per 1 september 2022 benoemd tot directeur Schade Particulieren bij Achmea. Zij volgt Karin Bos op die sinds kort voorzitter is van de divisie Schade & Inkomen. Karianne werkt vanaf 2010 bij Achmea en is sinds eind 2017 directeur Inkomensverzekeringen.
Lees verder
Nieuw bij Polygon: Drone Inspectie Service
Wanneer een gebouw getroffen is door brand, een lekkend dak heeft of simpelweg achteruit gaat wegens ouderdom, wil je graag duidelijk kunnen zien wat er precies gaande is om de juiste beslissing te kunnen nemen over vervolgacties. Polygon introduceert daarom de nieuwe Drone Inspectie Service; een zeer efficiënte en veilige oplossing voor het monitoren, managen en voorkomen van schades op moeilijk bereikbare plekken.
Lees verder
Annet Govaert-Proos maakt overstap naar HDI Global Specialty SE
Na bijna 9 jaar te hebben gewerkt bij Ecclesia (tot juli 2021 Concordia de Keizer), maakt Annet Govaert-Proos per 1 september de overstap naar HDI Global Specialty SE waar zij als senior underwriter D&O aan de slag gaat.
Lees verder
Eresdé wint aanbesteding van reconditionering voor Nationale Nederlanden
Eresdé wint aanbesteding van reconditionering voor Nationale Nederlanden. Dit betekent dat Eresdé zal worden ingeschakeld bij een calamiteit zoals brand-, water- of stormschade. Ook voor alle overige 24/7 spoedeisende opdrachten van Nationale Nederlanden wordt Eresdé ingeschakeld.
Lees verder
Verbond publiceert Financieel Jaarverslag verzekeringsbranche 2021
De preview op de jaarcijfers van de verzekeringssector 2021 die Lidwien Suur op 17 juni gaf, liet al zien dat het premievolume van de schadesector is gegroeid, het resultaat van de schadesector stabiel is gebleven en de solvabiliteit ruim boven de norm is gebleven. Nu het Financieel Jaarverslag van de Verzekeringsbranche officieel bekendgemaakt is blijkt eens temeer dat klimaatverandering steeds meer impact gaat hebben op ons land.
Lees verder
Innovatie: auto of navigatie helpt je straks nog veiliger op weg
Nederland is straks het eerste Europese land waar het mogelijk is dat je auto of navigatiesysteem je waarschuwt bij een naderend voertuig met zwaailicht en sirene. Het ministerie van IenW werkt de komende drie jaar samen met zes partijen om gemotoriseerd verkeer meer en betere veiligheidswaarschuwingen te laten geven.
Lees verder
Uitbreiding property en inrichting International Desk voor McLarens
Afgelopen week vond op het zonovergoten terras van Buitenplaats Kameryk de traditionele BBQ van McLarens plaats. Dit keer eens zonder seminar of ander inhoudelijk programma, maar in de vorm van een ongedwongen samenzijn, puur bedoeld om weer eens lekker bij te praten met branchegenoten.
Lees verder
Vanaf 2030 betalen automobilisten naar gebruik
Vanaf 2030 betalen autobezitters niet meer voor autobezit, maar voor autogebruik. Het kabinet wil de huidige motorrijtuigenbelasting hervormen naar een kilometerafhankelijke belasting voor personen- en bestelauto’s.
Lees verder
Management van Fraudeonderzoeken
Hoe managet u de uitvoering van een (complex) fraudeonderzoek? In de leergang ‘Management van Fraudeonderzoeken' van Studiecentrum Kerckebosch leert u hier alles over! Volg op dinsdag 20 september het gratis webinar 'Projectmanagement van fraudeonderzoeken - een introductie' - en maak daarbij kennis met de opleiding.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716