Nieuwsbrief week 26
LRGD Symposium 2022 met als thema 'Deskundigen op de verkeerde weg'
Op donderdag 17 november wordt het LRGD Symposium 2022 georganiseerd met als thema 'Deskundigen op de verkeerde weg'. Het programma is nog niet helemaal gereed, maar u kunt zich nu al inschrijven.
Lees verder
Frans Ditmer nieuwe Chief Commercial Officer Fixico
Fixico, het digitale autoschadeherstel management platform, heeft bekendgemaakt dat Frans Ditmer in dienst zal treden als Chief Commercial Officer. Ditmer heeft meer dan 10 jaar topmanagement ervaring binnen de automotive branche.
Lees verder
Management van Fraudeonderzoeken
Hoe managet u de uitvoering van een (complex) fraudeonderzoek? In de leergang ‘Management van Fraudeonderzoeken van Studiecentrum Kerckebosch leert u hier alles over! Volg op dinsdag 20 september het gratis webinar 'Projectmanagement van fraudeonderzoeken - een introductie' - en maak daarbij kennis met de opleiding.
Lees verder
Zonovergoten SCHADE golfdag zeer geslaagd
Donderdag 23 juni is na drie jaar weer de SCHADE golfdag gehouden op Burghgolf Gendersteyn. Met bijna 100 deelnemers is het een fantastische dag geworden en werd bovenal de Nederlandse Brandwonden Stichting gesteund!
Lees verder
ARAG lanceert nieuwe campagne
Met een nieuwe geïntegreerde campagne brengt ARAG haar rechtsbijstandverzekering opnieuw onder de aandacht. De campagne richt zich met name op de jongere doelgroep en speelt in op belangrijke ‘life events’, zoals het kopen van een huis of auto. Een rechtsbijstandverzekering is en blijft relevant. En met de juristen van ARAG achter je, voel je je sterk en zelfverzekerd.
Lees verder
Meijers wint Assurantie Hockeytoernooi in Rotterdam
Afgelopen vrijdag 24 juni werd weer voor het eerst na Corona het befaamde Assurantie Hockeytoernooi georganiseerd door Young InSurance Nederland. Meijers kwam met een team van 15 kanjers en nog een goede kern van supporters. Na de poulefase ongeslagen te zijn doorgekomen, werd Markel in de kwartfinale, Van Traa in de halve finale en uiteindelijk de geduchte tegenstander Allianz in de finale verslagen. Dat maakt Meijers tot Kampioen 2022.
Lees verder
Ondeugdelijke gaasverpakking consumentenvuurwerk
Uit onderzoek van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) blijkt dat consumentenvuurwerk niet altijd de juiste gevaarindeling (classificatie) meekrijgt. Omdat in Nederland alleen vuurwerk van de laagste gevarenklasse mag worden opgeslagen, wordt een deel van het vuurwerk van een hogere klasse voorzien van een speciale verpakking. Deze gaasverpakking, bedoeld om het vuurwerk lager te kunnen classificeren, functioneert al jaren onvoldoende.
Lees verder
Verzekeringsdisruptor Laka ontvangt verdere financiering van Porsche Ventur
Laka de fietsverzekeraar die in het Verenigd Koninkrijk vier jaar op rij de prijs voor 'Beste Fietsverzekeraar' won, heeft extra financiering ontvangen van Porsche Ventures, de venture capital afdeling van Porsche AG. Dit brengt Laka's Series A, geleid door Autotech Ventures, op 13.5 miljoen pond.
Lees verder
Cybermaatregelen in meer sectoren maken Nederland en EU digitaal veiliger
Beter beveiligde netwerk- en informatiesystemen en een meldplicht voor ernstige cyberincidenten moeten de digitale veiligheid in de EU gaan verhogen. De belangrijkste spelers in de levensmiddelensector, maar ook post- en koeriersdiensten, datacenters, etc. moeten vanaf 2024 cybermaatregelen gaan nemen.
Lees verder
Deze week valt het SCHADE magazine op de mat
Het SCHADE magazine valt deze week op de mat. In de nieuwe editie uit JBL&G zijn zorgen over het tekort aan Register-Experts in letselschadeland. Verder bevat het magazine artikelen over Nostimos, VJPP, column Nh1816, productaansprakelijkheid en tal van andere interessante onderwerpen. Bestel nu nog dit nummer.
Lees verder
VACATURE LETSELSCHADE.COM: Register-expert personenschade
Letselschade.com behartigt al ruim 30 jaar de belangen van mensen die als gevolg van bijvoorbeeld een ongeval letselschade hebben opgelopen. Letselschade-slachtoffers komen na een ongeval ongewild terecht in moeilijke omstandigheden; medisch, juridisch, sociaal en financieel. We zoeken een nieuwe expert om hen te helpen in de weg naar een goed herstel.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716