Nieuwsbrief week 22
Fleetmanagers staan voor grote uitdagingen
Wagenparkbeheerders worden de komende tijd geconfronteerd met extra uitdagingen in fleetmanagement en schadepreventie. Door achterstallig onderhoud na de coronapandemie waarin een deel van de auto’s in wagenparken maandenlang stil stond, sterk wisselende weersomstandigheden en stijgende olieprijzen, is de kans op verhoogde kosten groot. Dat voorspelt verzekeraar MS Amlin voor de komende maanden.
Lees verder
Steven Verhaar start per 1 juni bij Hienfeld als account director
Steven Verhaar start per 1 juni bij Hienfeld als account director. Na 18 jaar in de co-assurantie waarvan de laatste drie jaren bij DUPI kiest Steven er nu voor om zijn netwerk in te zetten voor de niches van Hienfeld.
Lees verder
Pleidooi voor betrouwbare en eerlijke AI in de publieke ruimte
Overheden zetten steeds vaker artificial intelligence (AI) in om bijvoorbeeld het verkeer beter te regelen of om complexe maatschappelijke opgaven zoals energietransitie of klimaatverandering aan te pakken. Door grote hoeveelheden data te analyseren komt informatie beschikbaar waarop beleidsmatige beslissingen kunnen worden gebaseerd. Dat biedt mogelijkheden, maar er zijn ook risico’s. Het CBS is actief betrokken bij de ontwikkelingen rond AI, zowel nationaal als internationaal.
Lees verder
Jurgen Smits maakt overstap naar Burghgraef van Tiel & Partners
Op 1 juni a.s. treedt Jurgen Smits als risico-inspecteur in dienst bij risico-inspectiebureau Burghgraef van Tiel & Partners. Na ruim 15 jaar met plezier gewerkt te hebben als Commercieel Medewerker MKB bij Timmermans Verzekeringen is dit een mooie vervolgstap in zijn carrière.
Lees verder
Verwachting wegverkeer in 2022 boven het pre-covid niveau van 2019
Het verkeer op de Nederlandse wegen neemt weer toe en we leggen dit jaar meer kilometers af dan voorgaande jaren. Naar verwachting komt het niveau van het wegverkeer in heel 2022 boven het pre-covid niveau van 2019 uit, ondanks dat er de eerste maanden van 2022 nog contactbeperkende corona-maatregelen waren.
Lees verder
Nynke Brouwer verruilt Dirkzwager voor Stibbe
Advocaat Nynke Brouwer, gespecialiseerd in het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht met als speficiek aandachtsgebied cybersecurity, treedt op 13 juni aanstaande in dienst bij advocatenkantoor Stibbe. Nynke was de afgelopen 11 jaar werkzaam bij Dirkzwager legal & tax.
Lees verder
Opleiding tot NIVRE-expert Personenschade mogelijk met € 1.000 korting
Letsel Opleidingen B.V. staat vanaf nu geregistreerd in het STAP-opleidingenregister. Daardoor wordt het mogelijk om met een korting die oploopt tot € 1.000 korting een opleiding te volgen bij deze organisatie.
Lees verder
TVM Belgium biedt opleidingen aan met TVM solutions
Met de overname van mobility academy VDVision breekt een nieuw tijdperk aan voor TVM Belgium. Door deze belangrijke stap te zetten gaat men verder in het ontzorgen van de klanten. Met de oprichting van TVM solutions kunnen klanten nu ook terecht voor een totaalbeleving van zowel verzekeringen als opleidingen.
Lees verder
Alleenwerker app op smartphone biedt veiligheid op de werkvloer
Veel mensen werken in risicovolle omstandigheden of op een plek zonder supervisie. Denk aan zorgverleners, schoonmakers, beveiligers en deurwaarders. Deze alleenwerkers zijn kwetsbaar, maar toch mag alleen werken in bijna alle gevallen. Er zijn hiervoor geen speciale eisen, het zijn de werkgevers die verantwoordelijk zijn voor een veilige werkplek. Dankzij deze innovatie van MultiBel zijn alle voorzieningen en maatregelen die nodig zijn voor een veilige werkplek nu te vinden in één app.
Lees verder
VACATURE POST & CO: Schadebehandelaar - Parttime of Fulltime
Post & Co is een echt Rotterdams familiebedrijf gespecialiseerd in maritieme aansprakelijkheids- en daaraan gerelateerde verzekeringen. Er heerst een gezellige en informele sfeer. Het hoofdkantoor van Post & Co is gevestigd in Rotterdam en daarnaast zijn er kantoren in Antwerpen, Frankfurt en Seoul. Wil jij werken in de internationale verzekeringswereld? En zoek jij een zelfstandige baan als schadebehandelaar?
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716