Nieuwsbrief week 20
Drie juryleden bekend van de VNAB young talent award
De VNAB reikt in september 2022 haar eerste young talent award uit; dé award voor young professionals binnen de (groot) zakelijke verzekeringsmarkt die met een vernieuwende aanpak indrukwekkende resultaten hebben geboekt. Inmiddels zijn drie juryleden bekend.
Lees verder
Assurantiekantoor de Hoop overgenomen door Meijers Assurantiekantoor
Per 1 mei 2022 heeft makelaar in verzekeringen Meijers Assurantiekantoor de Hoop uit Capelle aan den IJssel overgenomen. De portefeuille bestaat voornamelijk uit zakelijke relaties en gelieerde particulieren. Daarmee past deze transactie binnen de strategische ambitie van Meijers om mede door gerichte overnames te groeien in specifieke zakelijke segmenten.
Lees verder
Alfons Mulder Accountmanager Groot Zakelijk bij Branche Benefits
Per 1 mei is Alfons Mulder gestart als Accountmanager Groot Zakelijk bij Branche Benefits Registermakelaars in Assurantiën wat sinds 2019 deel uitmaakt van de Heilbron Groep.
Lees verder
Harvard Onderhandelen in letselschadezaken
Heeft u te maken met vastgelopen letselschadezaken? Zaken waarin de emoties hoog oplopen, standpunten zijn ingenomen, slecht wordt geluisterd of de dossierbehandeling wordt vertraagd? In de nieuwe meerdaagse training Harvard Onderhandelen in letselschadezaken leert u probleemoplossend onderhandelen, zodat u de letselschaderegeling met een positief resultaat kunt afsluiten.
Lees verder
David Manrubia Particulier Onderzoeker bij DEKRA Investigations
David Manrubia is het nieuwe gezicht in het team bij DEKRA Investigations. David werkt sinds februari 2021 bij DEKRA waar hij is begonnen op de afdeling Transportschade. De ervaring die hij op deze afdeling heeft opgedaan gaat hij nu inzetten als Particulier Onderzoeker voor de afdeling Investigations.
Lees verder
Een duurzame uitbreiding van het Dolmans-wagenpark
Het Dolmans wagenpark maakt zich klaar voor een schonere en duurzamere toekomst. Met de kennis dat tevens veel steden de komende jaren zero-emissiezones gaan realiseren, heeft Dolmans in mei twee elektrische bedrijfswagens in gebruik genomen.
Lees verder
NIVRE schrijft brief aan de Vaste Kamercommissie Justitie en Veiligheid
Op 1 juni spreekt de Vaste Kamercommissie Justitie en Veiligheid met de minister van Rechtsbescherming over het slachtofferbeleid. In dit commissiedebat staat ook het onderwerp letselschade prominent op de agenda. NIVRE directeur Susan Mogony maakt namens het NIVRE van de gelegenheid gebruik om te pleiten voor bescherming van de titel schade-expert om de rechtsbescherming van slachtoffers van letselschade te verbeteren.
Lees verder
Blaak Verzekeringen partner van Söderberg & Partners Nederland
Blaak Verzekeringen, gevestigd in Wijchen en Zetten, is met terugwerkende kracht per 1 januari Partner van Söderberg & Partners Nederland geworden. Roy van de Blaak draagt het stokje over aan de nieuwe algemeen directeur Rick Wolbrink.
Lees verder
Michel de Ridder ontvangt Amerikaanse 'Industry Defender Award'
Op 5 mei heeft Advocaat mr. Michel J.J. de Ridder, partner bij KBS Advocaten, als eerste Nederlandse Advocaat de ‘Industry Defender Award’ van het Amerikaanse Medical Professional Liability (MPL) Association’ in ontvangst genomen. De Award wordt uitgereikt aan advocaten als erkenning voor hun bijdrage aan de verdediging en uitzonderlijke steun aan de MPL-industrie.
Lees verder
Lees nu het SCHADE magazine
De nieuwe editie van SCHADE magazine nog niet gelezen? In dit nummer; Arepa bestaat 40 jaar, integratie BosBoon Crawford, sluit de Brand- Opstalpolis nog aan bij de actualiteit, diversiteit in de samenleving, dialoog met verzekeraars en meer interessante artikelen. Lees hier de online versie.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716