VACATURE SPECIAL - MEI
VACATURE SCUA: Technisch schade-expert
SCUA (Scandinavian Underwriters Agency) Rotterdam is opgericht in maart 1910 als Norwegian Underwriters Agency en is sinds die tijd dienstverlener in de maritieme verzekeringsbranche en gevestigd te Rotterdam. SCUA levert hoofdzakelijk namens de Scandinavische H&M en P&I verzekeraars, de lokale correspondentie, schade behandeling en expertise in alle facetten van mogelijke scheepvaart- en transport ongevallen.
Lees verder
VACATURE RIJKSWATERSTAAT: Specialist schadebehandeling
Wat is er mooier dan bij Rijkswaterstaat (RWS) een bijdrage leveren aan goed functionerende wegen en vaarwegen waar dagelijks miljoenen mensen gebruik van maken? Ben jij één van de twee nieuwe specialisten schadebehandeling die een belangrijke rol speelt in de vlotte afhandeling van claims en vorderingen? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: Transport schade-expert
Bouw je mee aan een nieuw team? Zie jij jezelf al op een terminal lopen om de belangen van de logistiek dienstverlener of de ladingbelanghebbende te vertegenwoordigen? Wil je werken bij een dynamisch, gerenommeerd en duurzaam expertisebureau? Reageer dan snel!
Lees verder
VACATURE SEDGWICK: Senior expert personenschade
Sedgwick is een internationale organisatie en marktleider op gebied van schade-expertise en schadebehandeling. In Nederland zijn we al ruim 100 jaar actief als schade-expertisebureau op alle mogelijke gebieden. Jouw 27.000 nieuwe collega's in 65 landen vertegenwoordigen verschillende achtergronden en culturen en werken vanuit de filosofie Caring Counts. Zorg dragen voor mensen en organisaties staat bij ons altijd centraal. Wij bieden een carrière aan die zowel uitdagend is als goed wordt beloond.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert | 32/40 uur per week
Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai, deze vacature is dat bepaald niet.
Lees verder
VACATURE CONTEXT: Technisch schade-expert
Context is een advies- en schade-expertisebureau, voornamelijk op het gebied van bedrijfsschade, technische schade, bouwkundige schade, letselschade en aansprakelijkheidsschade. Wij werken voor verzekeraars, makelaars in assurantiën, advocaten en (veelal industriële) ondernemingen. Daarbij komen wij bij alle soorten ondernemingen over de vloer, van klein tot groot, van familiebedrijf tot beursgenoteerd. Onze hoofdactiviteit is schade-expertise. Daarnaast zetten wij onze ervaring in voor analyse, advies, coördinatie en begeleiding van (de risico’s van) schades en claims binnen en buiten Nederland. Internationale opdrachten voeren wij uit in samenwerking met collega’s die zich hebben verenigd in ons netwerk Context International.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Medewerker klantontwikkeling en relatiebeheer
McLarens is al meer dan vijfentwintig jaar als expertisebureau actief in onderzoek naar en de behandeling van schadegevallen op technisch- en aansprakelijkheidsgebied in binnen- en buitenland. Onze experts werken vanuit vier kantoren in Utrecht, Schiphol, Rotterdam en Eindhoven.
Lees verder
VACATURE TOP EXPERTISE: Bouwkundig en/of Werktuigbouwkundig schade-expert
TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam en Zwolle, maar werkzaam in heel Nederland. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet 'complexe' schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek.
Lees verder
VACATURE MCLARENS: Aankomend schade-expert | 32/40 uur per week
Werken in de verzekeringsbranche wordt vaak gezien als saai, deze vacature is dat bepaald niet.
Lees verder
VACATURE AEGON: (Bouwkundig) schade-expert (Midden en Zuid Nederland)
De afdeling Claims, is een nieuw opgerichte afdeling, waarin de integrale verantwoordelijkheid voor claims management is georganiseerd. Dit betreft o.a.: schadebehandeling, contact met klanten en adviseurs, expertisedienst en het schadeherstelnetwerk. Primaire mindset voor de afdeling is operational excellence, ofwel: efficiënt & beheerst proces en tevreden klanten en adviseurs. Dat betekent naast het behandelen van schades en het beheersen van de schadelast een belangrijke taak om de efficiëntie te verbeteren.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716