Nieuwsbrief week 19
Koning opent internationaal testcentrum voor elektrische voertuigen
Zijne Majesteit de Koning opent woensdagochtend 8 juni in Arnhem het Elaad Testlab voor elektrische voertuigen en de bijbehorende laadinfrastructuur. Staatssecretaris Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat is ook aanwezig bij de opening en houdt een toespraak.
Lees verder
Allianz Partners toont veerkracht en keert terug met cijfers van groei
Allianz Partners, wereldleider in verzekeringen en bijstandshulpverlening, kondigt de volledige resultaten aan van het jaar 2021 met 6,2 miljard euro omzet [2] en een bedrijfswinst van 256 miljard euro. De solide resultaten van Allianz Partners in 2021 zijn een bewijs van de kwaliteit van de services en de veerkracht van de organisatie, na het uitdagende jaar 2020 met de Covid-19-pandemie. In 2021 keert de organisatie terug met cijfers van groei en winstcijfers gelijk aan die van voor Covid.
Lees verder
Lambert van den Top naar Van Ameyde Waarderingen
Van Ameyde Waarderingen (VAW) breidt haar Bedrijfsmatig Onroerend Goed-team wederom verder uit. Per 9 mei treedt Lambert van den Top in dienst bij VAW.
Lees verder
Medische kennis voor juristen
Bij de behandeling van letselschadezaken speelt naast de juridische kennis van zaken ook de bekwaamheid op het medische vlak een rol. Een basis medische kennis en inzicht in herstelmethoden en behandeling van klachten, kan u goed van pas komen bij de afwikkeling van letselschadezaken. Daarom heeft Studiecentrum Kerckebosch drie interessante cursussen op het medische vlak voor u opgezet.
Lees verder
Bereddingskosten bij asbestverontreiniging van de bodem
Kunnen de kosten van het verwijderen en vervangen van asbesthoudende dakplaten worden aangemerkt als bereddingskosten? Deze uitspraak maakt duidelijk dat ook een voorzorgsmaatregel die doorgaans onder het normale onderhoud valt onder omstandigheden als maatregel van beredding kan worden aangemerkt.
Lees verder
Myrthe Stuart maakt overstap naar Brava Expertise
Per 1 mei versterkt Myrthe Stuart het team van Brava Expertise. Myrthe heeft veel ervaring op het gebied van duurzaam herstel en is al veel jaren actief in de branche als schade-expert.
Lees verder
Wij je nog meedoen aan de SCHADE golfdag?
Op de SCHADE golfdag worden er 18 holes gespeeld op een schitterende baan in Noord-Brabant. Voor diegenen die de golfdag niet willen missen en individueel willen deelnemen of voor degenen die nog te weinig ervaring hebben, is er een golfclinic om kennis te maken met de golfsport. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Schrijf je nu in en ontmoet branchegenoten in een informele ambiance. De ideale gelegenheid om te netwerken.
Lees verder
Muhlis Roock naar Klap verzekeringsmakelaar
Per 1 juni maakt Muhlis Roock de overstap naar Klap verzekeringsmakelaar waar hij als Specialist Brand en Teamcoach Specialisten (beurs) aan de slag gaat.
Lees verder
Aon: Overheid wees alert op financiële risico’s van internetlabels
Vandaag stemt de Eerste Kamer in met de afschaffing van de korting op de collectieve basisverzekering per 2023. Mede naar aanleiding daarvan waarschuwt Aon voor de risico’s die verbonden zijn aan de relatief goedkopere internetlabels. Het risico bestaat dat de vaak jonge en gezonde consumenten die voor deze internetlabels kiezen niet altijd voldoende op de hoogte zijn van beperkende polisvoorwaarden, risico’s niet altijd goed inschatten of een gezonde financiële buffer missen.
Lees verder
Beer Advocaten viert 40-jarig jubileum
Deze maand, mei 2022, bestaat Beer Advocaten uit Amsterdam 40 jaar. Het kantoor heeft dit op maandag 9 mei samen met de collega’s gevierd.
Lees verder
NARIM congres op 2 juni in Inspyrium te Cuijk
Op 2 juni 2022 stelt NARIM de basis van het succes van het collectief centraal: vertrouwen. In jezelf, elkaar en de rol van de branche in de toekomst: ‘The state of Trust’.
Lees verder
Eye Security komt met een verzekeringsoplossing voor het MKB
Na twee jaar exponentiële groei, zet Eye Security de volgende stap in de strijd tegen cybercriminaliteit. Vanaf heden is cybersecurity scale-up Eye Security in staat om via haar nieuwe entiteit EYE Underwriting een verzekeringsoplossing aan te bieden. Daarmee is het de eerste Europese insurtech die bedrijven binnen 24 uur volledig kan beveiligen en verzekeren tegen cyberschade.
Lees verder
De nieuwe editie van het SCHADE magazine is verschenen
Afgelopen week is de nieuwe editie van het SCHADE magazine verschenen. In dit nummer; Arepa bestaat 40 jaar, integratie BosBoon Crawford, sluit de Brand- Opstalpolis nog aan bij de actualiteit, diversiteit in de samenleving, dialoog met verzekeraars en meer interessante artikelen.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716