Nieuwsoverzicht week 17
Serge Evers nieuwe algemeen directeur van Vrieling Adviesgroep
Serge Evers is sinds 1 april 2022 de nieuwe algemeen directeur van Vrieling Adviesgroep. Serge (49) volgt Gerrit Jan Vrieling op, die is toegetreden tot de Raad van Commissarissen.
Lees verder
a.s.r. koopt zonnepark Pesse van GroenLeven
a.s.r. heeft het nieuw gerealiseerde zonnepark in Pesse gekocht van GroenLeven. Het zonnepark in Drenthe met ruim 60.000 panelen heeft een vermogen van 32,6 megawatt en voorziet in de stroombehoefte van circa 11.500 huishoudens. Na de recente aankopen van drie windparken wil a.s.r. met de aankoop van haar eerste zonnepark opnieuw een positieve bijdrage leveren aan de energietransitie en het behoud van een duurzame leefomgeving.
Lees verder
Irini Dalphi keert terug naar Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten
Na ruim drie jaar bij Van Steenderen Mainport Lawyers gewerkt te hebben, keert Irini Dalphi per 2 mei aanstaande terug naar Backx & Ripmeester Verzekeringsadvocaten. Daar heeft zij al eerder bijna zeven jaar doorgebracht.
Lees verder
Economisch beeld wat positiever
Het conjunctuurbeeld volgens de Conjunctuurklok van het CBS was in april wat positiever dan in maart, meldt het CBS. In de Conjunctuurklok van april presteerden 9 van de 13 indicatoren beter dan hun langjarige trend.
Lees verder
Schadeherstellers voetballen voor het Sophia Kinderziekenhuis
Op vrijdag 8 april heeft MainPlus Schadeherstel samen met andere herstelpartners met en tegen elkaar gevoetbald voor het goede doel. Op het terrein van FC Breukelen in het gelijknamige dorp trokken acht verschillende teams de kicks aan om voetballend geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis (SKZ).
Lees verder
Wetsvoorstel om cyberdreigingsinformatie breder te delen naar Tweede Kamer
Het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) werkt hard aan een steeds digitaal veiliger Nederland. Het NCSC informeert en adviseert vitale aanbieders en onderdelen van de Rijksoverheid met actuele dreigings- en incidentinformatie over hun netwerk- en informatiesystemen.
Lees verder
Mark Adan keert terug naar Sedgwick
Mark Adan, senior bouwkundig schade expert property bij HBS Expertises BV, keert per 1 augustus a.s. terug bij Sedgwick, waar hij aan de slag gaat als MCL-expert.
Lees verder
VACATURE ARNTZ | VAN HELDEN: transport schade-expert
Bouw je mee aan een nieuw team? Zie jij jezelf al op een terminal lopen om de belangen van de logistiek dienstverlener of de ladingbelanghebbende te vertegenwoordigen? Wil je werken bij een dynamisch, gerenommeerd en duurzaam expertisebureau? Reageer dan snel!
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716