Nieuwsbrief week 17
Young Insurance viert 10-jarig jubileumfeest bij de Boathouse in Rotterdam
Tien (en eigenlijk inmiddels al iets meer) jaar Young InSurance. Wat ooit in 2009 begon als een kleine borrel in een kroeg, is een begrip geworden in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Vele netwerkborrels, kennissessies, hockeytoernooien en buitenlandtrips later, werd op donderdag 21 april bij de Boathouse in Rotterdam het 10-jarig jubileum gevierd.
Lees verder
Medische kennis voor juristen
Bij de behandeling van letselschadezaken speelt naast de juridische kennis van zaken ook de bekwaamheid op het medische vlak een rol. Een basis medische kennis en inzicht in herstelmethoden en behandeling van klachten, kan u goed van pas komen bij de afwikkeling van letselschadezaken. Daarom heeft Studiecentrum Kerckebosch drie interessante cursussen op het medische vlak voor u opgezet.
Lees verder
Milieuschade neemt flink toe, ondanks klimaatbeleid
Dataonderzoek uitgevoerd door ABN AMRO en onderzoeksbureau CE Delft, wijst uit dat de milieuschade die Nederland jaarlijks veroorzaakt ruim 55 miljard euro bedraagt. Hierbij gaat het onder meer om de gevolgen van droogte en vroegtijdige sterfgevallen vanwege luchtvervuiling in binnen- en buitenland.
Lees verder
Forse premiestijging cyberverzekeringen door ransomware-aanvallen
De cyberverzekeringsmarkt blijft ook in 2022 hoogst uitdagend. Voor de eerste helft van dit jaar verwacht Aon prijsstijgingen, met in de tweede helft van 2022 kans op lichte stabilisatie. De enorme toename van ransomware-aanvallen zorgt ervoor dat het acceptatieproces van cyberverzekeraars steeds uitvoeriger en arbeidsintensiever is geworden in vergelijking met voorgaande jaren.
Lees verder
René Douw maakt overstap naar HBS Expertise
Na bijna 27 jaar als expert voor verzekeraars te hebben gewerkt, maakt senior schade-expert René Douw per 1 mei de overstap naar HBS Expertise B.V., een expertisebureau dat alléén voor verzekerden werkt.
Lees verder
Groningen goedkoopste stad om je auto te verzekeren
Groningen is voor het derde jaar op rij de goedkoopste stad om een autoverzekering af te sluiten, gevolgd door Leeuwarden en Assen. Amsterdam is dit jaar de duurste stad om een autoverzekering af te sluiten. Dit blijkt uit jaarlijks onderzoek* van vergelijkingssite Autoverzekering.nl naar de premies in de twaalf provinciale hoofdsteden en Amsterdam.
Lees verder
Minister Weerwind ziet geen reden voor provisieverbod
Naar aanleiding van de Kamervragen over belangenbehartigers die betalen voor cliëntgegevens om zaken binnen te halen heeft minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind geantwoord dat de bestaande norm- en regelgeving voldoende adequaat bescherming bieden aan slachtoffers met letselschade tegen malafide praktijken. Daarom is een provisieverbod niet aan de orde.
Lees verder
Teamwise PDR & More zet recordtijd speed-PDR op Autoprof 2022
Teamwise PDR & More heeft tijdens Autoprof 2022 in een recordtijd van 4 uur, 24 minuten en 28 seconden een zwaar beschadigde Toyota Aygo met in totaal ± 1.900 hageldeukjes hersteld.
Lees verder
Copyright 2024 - EMG b.v. Contactgegevens
U ontvangt deze e-mail omdat u staat ingeschreven op de Nieuwsbrief van SCHADE magazine. Indien gewenst kunt u zich afmelden door hier te klikken. redactie@schade-magazine.nl
040 - 8428716